Hotel Hermitage Amsterdam map

Hotel Hermitage Amsterdam

6.8 ยท 316 recensies

Nieuwe Keizersgracht 16, Amsterdam

Hotel Hermitage Amsterdam
Hotel Hermitage Amsterdam Hotel Hermitage Amsterdam
Hotel Hermitage Amsterdam Hotel Hermitage Amsterdam
Hotel Hermitage Amsterdam

Over ITC Hotels

Aan de Nieuwe Keizersgracht 16 in het gebied 'Weesperbuurt' in Amsterdam ligt Hotel Hermitage Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 316 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Hermitage Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Weesperbuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Hermitage Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Hermitage Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Tim Frenken
Google Maps Logo

Goede ligging en schoon hotel. Aardig personeel bij de receptie. Helaas is het hotel wel erg gehorig. Prijs kwaliteit verhouding is redelijk.

Tim Frenken 2 maanden geleden
Henk Reuvekamp
Google Maps Logo

Fijn persoonlijk stads hotelletje

Henk Reuvekamp 1 jaar geleden
John Mars (Anlojo)
Google Maps Logo

Leuk hotel voor een paar nachtjes.

John Mars (Anlojo) 1 jaar geleden
Peter Pletinck
Google Maps Logo

Beetje verouderd, maar proper. Vriendelijk personeel

Peter Pletinck 2 jaar geleden
Ali Kapper
Google Maps Logo

Niet zo schoon hotel geen lift smalle trappen

Ali Kapper 2 jaar geleden
Dominique Vernooij
Google Maps Logo

Kamer is echt heel klein. De prijs die men hiervoor durft te vragen is echt absurd hoog. Trappen zijn levensgevaarlijk omdat sommige treden smaller zijn. Behang is van de muur gescheurd en verf bladdert af. Tv is aangesloten met een stekkerblok dat er los onder hangt. De badkamer is zo idioot klein dat als je je tanden wilt poetsen je dan jezelf of tussen de wc en de wasbak moet persen. Of je moet over de wc gaan hangen. Personeel bij aankomst was nog enigszins vriendelijk. Toen ik wegging deed de man voor de personen die voor mij weggingen netjes de deur open, maar ik mocht zelf mijn koffer naar buiten sjouwen en de deur zien open te krijgen.

Dominique Vernooij 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij ITC Hotels

Goed nieuws! Bij Hotel Hermitage Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
ITC Hotels

Alle ITC Hotels hotels

Benieuwd naar andere ITC Hotels hotels in Nederland? ITC Hotels heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Weesperbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ITC Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ITC Hotels hotels
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.