Hotel King's Court Amsterdam map

Hotel King's Court Amsterdam

8 · 1.215 recensies

Delflandlaan 4, Amsterdam

Hotel King's Court Amsterdam
Hotel King's Court Amsterdam Hotel King's Court Amsterdam
Hotel King's Court Amsterdam Hotel King's Court Amsterdam
Hotel King's Court Amsterdam

Over deze locatie

Gemoedelijk hotel met gratis continentaal ontbijt, wifi, een informeel restaurant en een bar.

Aan de Delflandlaan 4 in het gebied 'Schipluidenbuurt' in Amsterdam ligt Hotel King's Court Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.215 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel King's Court Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schipluidenbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel King's Court Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel King's Court Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards van American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.