Hotel King's Court map

Hotel King's Court

7.8 · 1156 recensies

Delflandlaan 4, Amsterdam

Hotel King's Court
Hotel King's Court Hotel King's Court
Hotel King's Court Hotel King's Court
Hotel King's Court

Over deze locatie

Aan de Delflandlaan 4 in het gebied 'Schipluidenbuurt' in Amsterdam ligt Hotel King's Court. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.156 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel King's Court accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schipluidenbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel King's Court

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel King's Court. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

esmee van overdijk
Google Maps Logo

Goed bed , goede douche

esmee van overdijk 2 maanden geleden
Sandy Schrover
Google Maps Logo

Prima hotel voor dagjes Amsterdam. Gratis parkeren. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, tramhalte op ca 500 meter. De drukke weg hoor je wel door het dubbele glas heen. Maar de lekkere bedden maken dat weer goed. Wij hadden een kamer met 2 aparte bedden. Dat is voor vrienden, collega's etc. ideaal. Lekkere douche. Ik miste alleen koffie op de kamer. Niet aangevuld denk ik. Door covid is er geen ontbijt tot maart. Receptionist is erg vriendelijk en behulpzaam.

Sandy Schrover 3 maanden geleden
Gijs Bazen
Google Maps Logo

Zijn verbeter punten. Bij meerdere nachten is het wel netjes als de bedden opgemaakt worden. En de kopjes van de thee/koffie van zelf verschoont worden. En thee/koffie wordt aangevuld. Voor de rest netjes en prima prijs kwaliteit verhouding.

Gijs Bazen 7 maanden geleden
Herbie Wallace Thurnim
Google Maps Logo

Wow, had wel iets meer verwacht van het ontbijt.... Blij dat ik er niet geslapen heb🤣

Herbie Wallace Thurnim 8 maanden geleden
Freddy Bakker
Google Maps Logo

Heb hier prima overnacht. Geweldig!! hoe de jongeman van de receptie ons door alle wegopbrekingen na wat omzwervingen in de omgeving van het hotel de parkeergarage in loodste.

Freddy Bakker 8 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.