Hotel Leidsegracht map

Hotel Leidsegracht

8 ยท 95 recensies

Leidsegracht 117, Amsterdam

Hotel Leidsegracht
Hotel Leidsegracht Hotel Leidsegracht
Hotel Leidsegracht Hotel Leidsegracht
Hotel Leidsegracht

Over deze locatie

Aan de Leidsegracht 117 in het gebied 'Leidsebuurt Zuidwest' in Amsterdam ligt Hotel Leidsegracht. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 95 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Leidsegracht accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsebuurt Zuidwest hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Leidsegracht

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Leidsegracht. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

0 0
Google Maps Logo

Leuk hotel.

0 0 5 maanden geleden
SKRRKG alghamdi
Google Maps Logo

Lawaaierig in de ochtend van de buren, en het beste is dat het koffiezetapparaat gratis is

SKRRKG alghamdi 7 maanden geleden
woodfairy06
Google Maps Logo

Heel aardige gastvrouw en heel centraal, maar ook goedkoop. We kregen de kamer met de tuin vanwege de hond, was geweldig, ook de automaat in de gang!

woodfairy06 1 jaar geleden
ELIRAN AMAR
Google Maps Logo

Zeer goede locatie, schoonmaak en faciliteiten zijn onder het gemiddelde

ELIRAN AMAR 1 jaar geleden
Cor Tjeerdema
Google Maps Logo

Schoon, netjes, vriendelijk, hond welkom, goed geprijsd, laat inchecken. Laatste keer last minute geboekt via Whatsapp, ging perfect.

Cor Tjeerdema 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Leidsegracht

Goed nieuws! Bij Hotel Leidsegracht in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.