Hotel Luxer map

Hotel Luxer

8.6 · 665 recensies

Warmoesstraat 11, Amsterdam

Hotel Luxer
Hotel Luxer Hotel Luxer
Hotel Luxer Hotel Luxer
Hotel Luxer

Over deze locatie

Aan de Warmoesstraat 11 in het gebied 'Kop Zeedijk' in Amsterdam ligt Hotel Luxer. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 665 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Luxer accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kop Zeedijk hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Luxer

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Luxer. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Sacheride Emanuels
Google Maps Logo

3 sterren omdat het personeel heel vriendelijk was😁 goeie service , wij hadden denk ik wel een beetje een pech kamer vlekken op het tapijt wel schoongemaakt en er lag een sok tussen het gordijn tho.. Goeie locatie met leuke eet tentjes in dezelfde straat dichtbij station en red light district

Sacheride Emanuels 1 jaar geleden
John Jansen
Google Maps Logo

Heerlijke bedden en super airco

John Jansen 2 jaar geleden
Veronique Pierssens
Google Maps Logo

Zeer netjes en vriendelijk personeel.

Veronique Pierssens 3 jaar geleden
Ronald van Raaphorst
Google Maps Logo

Prima verblijf dicht bij het station. Weinig tot geen last van de stad 's nachts.

Ronald van Raaphorst 3 jaar geleden
RED CAVIT
Google Maps Logo

Goede kamer, maar piepkleine badkamer. Proper, maar niet interessant voor zakenlui: geen plaats om te werken op de kamer. In de kamers voor twee personen is er maar een (1) stoel. Het tafeltje is amper bruikbaar om te werken met een laptop of om te schrijven: het staat er vol met benodigdheden om thee/koffie te maken (boiler, dienblad...) die je niet kan verwijderen. Vensters kunnen enkel op een kier geopend worden, verluchten blijft dan lastig. Anderzijds moet het venster 's avonds toe, omwille van het geluid en de dampen van naburige restaurantkeukens. En het mooiste: het personeel kent geen (ik herhaal: geen) Nederlands, hier, in het centrum van de hoofdstad van het Koninkrijk der Nederlanden. Voor de Vlamingen: op tv kun je alle zenders van de wereld ontvangen van Timboektoe tot Ushuaia over Vladivostok, maar geen enkele Vlaamse zender. Ontbijten gebeurt op het gelijkvloers in een 'breakfast room' dat in feite een smalle corridor is tussen het voorste en achterste deel van het hotel. De vierkante tafels met 2 x 1 stoel staan gedrukt langs een zijde van de corridor, langs de andere muur is er de kleine keuken voor het personeel (een soort diepe inbouwkast) en de zelfbedieningsrekken. Je waant je hier in een treincoupé, zeker wanneer om de haverklap gehaaste gasten langs rennen met in hun kielzog hotsende en botsende bagage.

RED CAVIT 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Luxer

Goed nieuws! Bij Hotel Luxer in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.