Hotel Marnix City Centre Amsterdam Amsterdam

Hotel Marnix City Centre Amsterdam

Bij Hotel Marnix City Centre Amsterdam gelegen aan de Marnixstraat 382 in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Marnix City Centre Amsterdam is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Hotel Marnix City Centre Amsterdam

Marnixstraat 382 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Hotel Marnix City Centre Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Marnixstraat 382 bevindt zich Hotel Marnix City Centre Amsterdam. Bij Hotel Marnix City Centre Amsterdam kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting scoort Hotel Marnix City Centre Amsterdam een 5.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hotel Marnix City Centre Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van Hotel Marnix City Centre Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hotel Marnix City Centre Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Kamer boeken bij Hotel Marnix City Centre Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Marnix City Centre Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

5.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 616 0661
Bekijk kamerprijs
Hotel Marnix City Centre Amsterdam Amsterdam
Hotel Marnix City Centre Amsterdam Amsterdam
Hotel Marnix City Centre Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hotel Marnix City Centre Amsterdam?

Hotel Marnix City Centre Amsterdam krijgt een beoordeling van 5.4/10 gebasseerd op 479 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat een waardeloos hotel. Wat ons betreft mag het de naam hotel niet dragen. Het was er vies (grote schimmelplekken in de badkamer), slecht onderhouden (van alles stuk op de kamer en niet gemaakt) en verschrikkelijk gehorig. Alle gangen én onze kamer roken naar wiet. Wij raden dit hotel echt zeer af, het is je geld niet waard.

Lees verder

1/5

Nou waar moet ik beginnen? Je loopt het hotel binnen, de trap op en gaat de kamer binnen. Het eerste wat je opvalt; dat het er oud en vervallen uit ziet. Kapotte stopcontacten, een nachtkastje waar de lades uit zijn, twee doorgezakte bedden en vloer die afloopt. Daarbij komt dat voor de prijs die betaald is, 80 euro voor een nacht, er de verwachting bestaat van een douch en een wc in de kamer, maar nee. Dat is nog niet eens het ergste, want niet alleen zijn de wc's smerig, er is een douch waar schimmel tussen de tegels zit en de deurklink van loslaat wanneer je hem probeert dicht te doen. Normaal zou ik zeggen 1 ster, maar ik heb medelijden met hoe treurig dit hotel is, vandaar twee sterren!

Lees verder

2/5

Redelijk hoor

Lees verder

3/5

Klein maar fijn hotel, prima locatie in de buurt van een tramstation en voor de prijs waren de kamers comfortabel en schoon genoeg.

Lees verder

3/5

Dichtbij het centrum maar verder is het een bagger hotel. Toen we aankwamen wilden ze dat we nog een keer gingen betalen, toen ik bewezen had dat ik had betaald werd geen sorry gezegd. Urine vlekken op de mattassen, gedeelde badkamer en WC was niet schoon, wc pot was kapot. De kamer rook naar pis, ramen waren verrot, personeel spreekt geen Nederlands en erg gehorig. Na een nacht geslapen te hebben in dit hotel heb ik nog meer klachten, en niet alleen aan mijn rug door de doorgezakte bedden. Haha! Er lag een hele grote kever in de douche, de schoonmaaksters beginnen voor half 8 al met het stofzuigen van de hal, de linker kant van het bed stond aardig wat hoger dan de rechterkant, de douchekop moet je zelf om hoog houden (probeer dan je haar maar eens te wassen), hele nacht wakker gelegen door de geluiden van het verkeer maar als je het raam dicht doet stinkt de kamer echt ongelofelijk naar pis. Kortom: niet zo'n aanrader.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel Marnix City Centre Amsterdam?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel Marnix City Centre Amsterdam, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Hotel Marnix City Centre Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

The ED Amsterdam Amsterdam Overnachting

The ED Amsterdam

Nassaukade 387-390

DeLaMar Theater Amsterdam Bar & Uitgaan

DeLaMar Theater

Marnixstraat 402

No. 377 House - Boutique Hotel Amsterdam Amsterdam Overnachting
Backstage Hotel Amsterdam Overnachting

Backstage Hotel

Leidsegracht 114

Freeland Hotel Amsterdam Overnachting

Freeland Hotel

Marnixstraat 386

Sara's Boutique Hotel Amsterdam Overnachting

Sara's Boutique Hotel

Tweede Helmersstraat

Hotel La Boheme Amsterdam Overnachting

Hotel La Boheme

Marnixstraat 415

Hotel Leidsegracht Amsterdam Overnachting

Hotel Leidsegracht

Leidsegracht 117