Hotel Marnix City Centre Amsterdam map

Hotel Marnix City Centre Amsterdam

5.4 · 475 recensies

Marnixstraat 382, Amsterdam

Hotel Marnix City Centre Amsterdam
Hotel Marnix City Centre Amsterdam Hotel Marnix City Centre Amsterdam
Hotel Marnix City Centre Amsterdam Hotel Marnix City Centre Amsterdam
Hotel Marnix City Centre Amsterdam

Over deze locatie

Permanent gesloten

Hotel Marnix City Centre Amsterdam in Amsterdam is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Aan de Marnixstraat 382 in het gebied 'Marnixbuurt Zuid' in Amsterdam ligt Hotel Marnix City Centre Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 475 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Marnix City Centre Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Marnixbuurt Zuid hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Marnix City Centre Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Marnix City Centre Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Angelina Peursem
Google Maps Logo

Wat een waardeloos hotel. Wat ons betreft mag het de naam hotel niet dragen. Het was er vies (grote schimmelplekken in de badkamer), slecht onderhouden (van alles stuk op de kamer en niet gemaakt) en verschrikkelijk gehorig. Alle gangen én onze kamer roken naar wiet. Wij raden dit hotel echt zeer af, het is je geld niet waard.

Angelina Peursem 2 jaar geleden
Brian Mond
Google Maps Logo

Redelijk hoor

Brian Mond 2 jaar geleden
Ivan Di lorenzo
Google Maps Logo

Nou waar moet ik beginnen? Je loopt het hotel binnen, de trap op en gaat de kamer binnen. Het eerste wat je opvalt; dat het er oud en vervallen uit ziet. Kapotte stopcontacten, een nachtkastje waar de lades uit zijn, twee doorgezakte bedden en vloer die afloopt. Daarbij komt dat voor de prijs die betaald is, 80 euro voor een nacht, er de verwachting bestaat van een douch en een wc in de kamer, maar nee. Dat is nog niet eens het ergste, want niet alleen zijn de wc's smerig, er is een douch waar schimmel tussen de tegels zit en de deurklink van loslaat wanneer je hem probeert dicht te doen. Normaal zou ik zeggen 1 ster, maar ik heb medelijden met hoe treurig dit hotel is, vandaar twee sterren!

Ivan Di lorenzo 3 jaar geleden
Elise (Vindicia)
Google Maps Logo

Klein maar fijn hotel, prima locatie in de buurt van een tramstation en voor de prijs waren de kamers comfortabel en schoon genoeg.

Elise (Vindicia) 3 jaar geleden
Kim Schotanus
Google Maps Logo

Dichtbij het centrum maar verder is het een bagger hotel. Toen we aankwamen wilden ze dat we nog een keer gingen betalen, toen ik bewezen had dat ik had betaald werd geen sorry gezegd. Urine vlekken op de mattassen, gedeelde badkamer en WC was niet schoon, wc pot was kapot. De kamer rook naar pis, ramen waren verrot, personeel spreekt geen Nederlands en erg gehorig. Na een nacht geslapen te hebben in dit hotel heb ik nog meer klachten, en niet alleen aan mijn rug door de doorgezakte bedden. Haha! Er lag een hele grote kever in de douche, de schoonmaaksters beginnen voor half 8 al met het stofzuigen van de hal, de linker kant van het bed stond aardig wat hoger dan de rechterkant, de douchekop moet je zelf om hoog houden (probeer dan je haar maar eens te wassen), hele nacht wakker gelegen door de geluiden van het verkeer maar als je het raam dicht doet stinkt de kamer echt ongelofelijk naar pis. Kortom: niet zo'n aanrader.

Kim Schotanus 4 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.