Hotel Mercier map

Hotel Mercier

8.8 · 250 recensies

Rozenstraat 12, Amsterdam

Hotel Mercier
Hotel Mercier Hotel Mercier
Hotel Mercier Hotel Mercier
Hotel Mercier

Over deze locatie

Aan de Rozenstraat 12 in het gebied 'Elandsgrachtbuurt' in Amsterdam ligt Hotel Mercier. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 250 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Mercier accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Elandsgrachtbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Mercier

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Mercier. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Marjolijn Kauling
Google Maps Logo

Wat een leuk hotel, met een voortreffelijke keuken. We waren zéér verrast, leuke kamers deze zijn zeer efficiënt en leuk ingericht

Marjolijn Kauling 1 maand geleden
Athina-mae Ronokarijo
Google Maps Logo

Mooi hotel!

Athina-mae Ronokarijo 2 maanden geleden
Mindfulness Centrum Heuvelrug
Google Maps Logo

Goed hotel om te verblijven. In de Jordaan bij de Westerkerk en Raadhuisstraat in Amsterdam. Aanrader. Mooie kamers goed prijs.

Mindfulness Centrum Heuvelrug 4 maanden geleden
Maarten Detailleur
Google Maps Logo

Spijtig van de eentonige ontbijtkeuzes maar prijs kwaliteit zeker in orde voor centrum Amsterdam.

Maarten Detailleur 9 maanden geleden
Monique Edelenbos
Google Maps Logo

Super hotel met een uitstekende ligging. Mooie kamers,

Monique Edelenbos 10 maanden geleden
Jan de Koeyer
Google Maps Logo

Wat een fijn hotel. Je zit middenin de stad. Je kan parkeren in de buurt op loopafstand (marnixstraat). Je krijgt een prachtige kamer. Het is er rustig. En ik sliep er als een roos. Wij komen zeer zeker terug!

Jan de Koeyer 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Mercier

Goed nieuws! Bij Hotel Mercier in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.