Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein map

Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein

9 · 863 recensies

Valkenburgerstraat 90, Amsterdam

Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein
Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein
Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein
Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein

Over deze locatie

Aan de Valkenburgerstraat 90 in het gebied 'Uilenburg' in Amsterdam ligt Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 863 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Uilenburg hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

familie Stijf
Google Maps Logo

komen hier vaker! super plek en goede service en gezellig ingericht

familie Stijf 10 maanden geleden
NIJN KANAAL
Google Maps Logo

Mooi interieur, nog niet overnacht..:)

NIJN KANAAL 1 jaar geleden
MC BE
Google Maps Logo

Erg aangenaam onthaal door een vriendelijke dame. Alles met de lach. De kamer zelf is niet erg groot maar bijzonder schoon en fris. Ze heeft een goede en praktische indeling. Het bed is van topkwaliteit. Wifi ontvangst is in orde. Een terugkomer.

MC BE 2 jaar geleden
G C
Google Maps Logo

Mooi hotel, mooie propere kamer en vriendelijk personeel! Mohamed is the best barman 👍🏻

G C 2 jaar geleden
Alyssa Dil
Google Maps Logo

Om 1 uur snachta pas kunnen inchecken, helaas later dan verwacht maar gelukkig werden we goed geholpen. Zeer nette kamer en ook nog is 2 gratis drankjes gekregen!

Alyssa Dil 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein

Goed nieuws! Bij Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.