Hotel Not Hotel map

Hotel Not Hotel

8.6 · 645 recensies

Piri Reïsplein 34, Amsterdam

Hotel Not Hotel
Hotel Not Hotel Hotel Not Hotel
Hotel Not Hotel Hotel Not Hotel
Hotel Not Hotel

Over deze locatie

Aan de Piri Reïsplein 34 in het gebied 'De Wester Quartier' in Amsterdam ligt Hotel Not Hotel. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 645 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Not Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied De Wester Quartier hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Not Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Not Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Suzanne Lemmens
Google Maps Logo

Bij aankomst zat er niemand bij de receptie en was een jongen buiten de letters van de hotelnaam aan het ophangen, in gesprek met zijn collega. Na 3x bellen kwam dan toch de kletsende collega naar binnen voor onze check-in. Een iets te bij de hand ogende situatie. Uitleg was duidelijk en de vooral ‘na 11 uur sluiten de deuren, gebruik dit pasje’ werd benadrukt. Bij terugkomst na 11 uur stonden beide deuren wagen wijd open, stond er kei hard muziek aan vanuit de bar en waren de twee werkzame meiden lekker aan het schreeuwen/kletsen. De hotelkamer is klein (maar dat weet je als je deze boekt), super warm, kei gehorig (leuk dat de mensen boven je ‘s nachts lawaai maken) en schoon not schoon (rood uitgeslagen voegen in de badkamer, kalkvlekken op de kraan en in het fonteintje). Een medewerker liep in de ochtend langs en zegt tegen zichzelf: ‘heb ik zin vandaag?, nee ik ben moe’. Leuk concept, oogt goed maar uitvoering, beleving en prijs/kwaliteit is ver onder de maat.

Suzanne Lemmens 2 weken geleden
Mariëtte
Google Maps Logo

De kamer die ik een maand geleden, gereserveerd had was al weg gegeven aan andere mensen. De kamer die beschikbaar was leek op een Formule 1 hotel langs de snelweg. Piepklein, geen ramen en gedeeld sanitair op de begane grond. Maar dat dan voor 171,- euro. Na enig 'overleg' mijn geld terug gekregen. Ik baalde enorm.

Mariëtte 2 weken geleden
mayra elbers
Google Maps Logo

Fijne omgeving dicht bij het centrum. Leuk concept.

mayra elbers 3 weken geleden
Karin Vissers
Google Maps Logo

Super leuk concept, origineel, leuke rondleiding. Gezelligheid aan de bar. Schoonmaak kan beter, zeker bij de toiletten.

Karin Vissers 3 maanden geleden
Vera Bergers
Google Maps Logo

Heel leuk en uniek hotel met een hele goede sfeer! We verbleven in een secret bookcase kamer en was heel blij met m’n keuze. Maakt een nachtje weg toch wat specialer met zo’n bijzondere kamer. Het matras was wel iets aan de zachte kant, enige minpuntje.

Vera Bergers 3 maanden geleden
finn appels
Google Maps Logo

Een super leuk en vooral een uniek hotel! elke kamer is anders en heeft een ander uniek verhaal . het liefst zou ik de kamers allemaal uitproberen! ik had deze ervaring echt niet willen missen en raad het iedereen aan!

finn appels 4 maanden geleden
Maire Oonk
Google Maps Logo

Super leuk verblijf gehad! Top personeel!!

Maire Oonk 6 maanden geleden
Sterre Drewel
Google Maps Logo

Omgeving is leuk je zit dicht bij de winkeltjes, lekker thais eten en interieur is prachtig

Sterre Drewel 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Not Hotel

Goed nieuws! Bij Hotel Not Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.