Hotel Old Quarter map

Hotel Old Quarter

7.2 · 758 recensies

Warmoesstraat 20-22, Amsterdam

Hotel Old Quarter
Hotel Old Quarter Hotel Old Quarter
Hotel Old Quarter Hotel Old Quarter
Hotel Old Quarter

Over deze locatie

Aan de Warmoesstraat 20-22 in het gebied 'Kop Zeedijk' in Amsterdam ligt Hotel Old Quarter. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 758 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Old Quarter accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kop Zeedijk hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Old Quarter

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Old Quarter. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Janny Schipper
Google Maps Logo

Goed hotel jammer dat er toen wij incheckten alleen engels werd er gesproken niet handig

Janny Schipper 1 maand geleden
M S
Google Maps Logo

Midden in het centrum. Hotel met weinig luxe en kleine (maar nette) kamers. Hierdoor ook aanmerkelijk goedkoper dan omliggende hotels. Prijs t.o.v locatie in balans.

M S 7 maanden geleden
Henriette BronsS
Google Maps Logo

Super fijn hotel!! Personeel heel aardig voor de kinderen. Als we weer naar Amsterdam komen, gaan we hier weer boeken. Ligging ook perfect.

Henriette BronsS 9 maanden geleden
Yolande Versteege
Google Maps Logo

Gezellige sfeer. Guinness op de tap en ze hebben Kopparberger. Een heerlijke cider met rode vruchten.

Yolande Versteege 2 jaar geleden
ayse ustun
Google Maps Logo

Had geboekt op verkeerde datum, heb 2min later gebeld om datum te veranderen maar hadden geen zin om te luisteren. “Geboekt is geboekt” Zelfs geen bon of 50% terugbetaling. Blijkbaar op zoek naar geld en draait het slecht want waarom moeilijke doen als er binnen 2min gebeld wordt om datum te veranderen Dan nog zonder schaamte vragen of ik de juiste datum extra wil boeken voor volle pot. Schaam jullie

ayse ustun 2 jaar geleden
Susan Sturkenboom
Google Maps Logo

Centraal gelegen maar geen tv, staat niet vermeld bij boeken... althans geen nederlandse tv... vind ik raar voor in nederland maar je mag niks verwachten van n 2 sterren hotel. Kleine kamer, geen uitzicht, ja in de kamer van de overbuurman. Maar goed, je slaapt met je ogen dicht 🤣

Susan Sturkenboom 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Old Quarter

Goed nieuws! Bij Hotel Old Quarter in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.