Hotel Oostergoo Grou

Hotel Oostergoo

Bij Hotel Oostergoo gelegen aan de Nieuwe Kade 1 in Grou kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Oostergoo is één van de 3 locaties in Grou op CardMapr.

Hotel Oostergoo

Nieuwe Kade 1 in Grou

Betalen met creditcards bij Hotel Oostergoo in Grou

In Grou aan de Nieuwe Kade 1 bevindt zich Hotel Oostergoo. Bij Hotel Oostergoo kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel Oostergoo een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel Oostergoo

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel Oostergoo. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel Oostergoo

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Oostergoo. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Grou

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0566 621 309
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Oostergoo Grou
Hotel Oostergoo Grou
Hotel Oostergoo Grou

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel Oostergoo?

Hotel Oostergoo wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 299 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goed restaurant en wanneer je met een boot onderweg bent ideaal gelegen. Aanlegsteiger voor de deur, wel vantevoren reserveren. Wij hadden de pech dat er alleen nog budget kamers over waren. Bij onze kamer was de toilet ruimte zo klein dat je achteruit langs de wasbak je in een hoek moest wringen om op de wc te gaan zitten. Het voordeel was dat wanneer je op de wc zat je je hoofd op wastafel kon laten rusten ;-). De badkamer welke klein was had ook geen deur maar een half hoge klapdeur. Andere budgetkamers hebben wel een deur in de badkamer maar hebben dan weer een smal bed. Het uitzicht over het water is heerlijk. In het restaurant kun je ook goed eten. Het ontbijt is standaard en niet erg uitgebreid maar voldoende. Het dorp Grou is een leuk dorpje om te bezoeken.

Lees verder

4/5

Redelijk hotel aan het water. Restaurant prijzen bovengemiddeld. Diner bleek helaas middelmatig (hoofdgerecht werd al binnen een minuut (!) na afhalen voorgerecht gebracht. In dit geval gebakken paling, zeker niet het goedkoopste gerecht, was zeer droog, leek opgewarmd, smaakte naar gewone gebakken vis.Ter compensatie kop koffie van het huis (-). In

Lees verder

2/5

Prima hotel op een prachtige locatie aan het water. Enig minpuntje was dat wij, 2 vriendinnen van 65 en 61 , kamer 19 hadden. Wat is het probleem ? Wel, het hotel heeft geen lift, en deze kamer ligt in de nok van het hotel....Dus veel en vooral steile trappen lopen, dat was echt niet fijn ! Rest is prima.

Lees verder

4/5

Prachtige plek, leukste bediening, allerlekkerste Hollandse garnalen en crème brûlée! Echt super. Zoon wil er in de bediening als hij 15 is ;)

Lees verder

5/5

Met onze neus in de boter gevallen! Laatste ligplaats aan de steiger, snel een tafel geboekt, lieve bediening en een lekkere bak water!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel Oostergoo?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel Oostergoo, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Grou

Benieuwd naar andere locaties in Grou waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Grou zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Grou
Hotel Oostergoo Grou Restaurant

Hotel Oostergoo

Nieuwe Kade 1

Jumbo Grou Supermarkt

Jumbo

Stationsweg 38F

Kruidvat Grou Drogisterij

Kruidvat

Stationsweg 38c