Hotel Pagi map

Hotel Pagi

5.8 ยท 355 recensies

Rokin 104, Amsterdam

Hotel Pagi
Hotel Pagi Hotel Pagi
Hotel Pagi Hotel Pagi
Hotel Pagi

Over deze locatie

Aan de Rokin 104 in het gebied 'Begijnhofbuurt' in Amsterdam ligt Hotel Pagi. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 355 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Pagi accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Begijnhofbuurt hebben we nog 14 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Pagi

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Pagi. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Celine Van Der Mark
Google Maps Logo

Prima locatie in het centrum en voor een leuke prijs. We hebben het er prima gehad! Is erg schoon. Ons zie je heus wel terug

Celine Van Der Mark 10 maanden geleden
Christien Oomen
Google Maps Logo

Prima hotel. Ik had een eenpersoonskamer geboekt en kreeg een tweepersoonskamer. Niet heel ruim, maar dat is de charme van hartje Amsterdam :) Helemaal schoon, prima sanitair en geen last van het geluid van de straat.

Christien Oomen 10 maanden geleden
grietje rekers
Google Maps Logo

mooi verzorgt schoon en prima receptie. niets teveel. dank je we hebben genoten.

grietje rekers 1 jaar geleden
Lisa Bloem
Google Maps Logo

(Vertaald door Google) Hostelkwaliteit in plaats van hotel, kleine kamer, geen opslag en interne badkamer zonder extractie. Niet goed. Ok, ik veronderstel dat als je de hele dag en nacht buiten bent, maar zeker niet een plek om te ontspannen. Slechte kwaliteit bedden / meubilair. Geen voorzieningen behalve een automaat bij de receptie. Ik zou het niet aanraden. (Origineel) Hostel quality rather than hotel, tiny room, no storage and internal bathroom with no extraction. Not great. Ok i suppose if you are out all day and night, but definitely not somewhere to relax in. Poor quality beds/furniture. Zero facilities apart from a vending machine in reception area. I would not recommend.

Lisa Bloem 1 jaar geleden
Papa Daanemans
Google Maps Logo

Mooie hotelkamer, super goeie hotel manager. Alles duidelijk uitgelegd. Goeie service.

Papa Daanemans 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Pagi

Goed nieuws! Bij Hotel Pagi in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.