Sonder Park House map

Sonder Park House

7.6 · 631 recensies

Vossiusstraat 52-53, Amsterdam

Sonder Park House
Sonder Park House Sonder Park House
Sonder Park House Sonder Park House
Sonder Park House

Over deze locatie

Aan de Vossiusstraat 52-53 in het gebied 'P.C. Hooftbuurt' in Amsterdam ligt Sonder Park House. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 631 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Sonder Park House accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied P.C. Hooftbuurt hebben we nog 24 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Sonder Park House

Overnacht en boek je hotelkamer bij Sonder Park House. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Stefanie W.
Google Maps Logo

Onhygiënisch

Stefanie W. 6 maanden geleden
Rik Vegelien
Google Maps Logo

Gezellig hotel.👍zeer vriendelijk/ behulpzaam personeel.(ook bij noodzakelijke gevallen snijwondje 🙈😁) En met vondelpark op kruip afstand 😎👌

Rik Vegelien 11 maanden geleden
Hans Boekhoud
Google Maps Logo

Gezellig hotel, goede plek, superleuke kamers. Makkelijk lopen naar bv Albert Cuyp.

Hans Boekhoud 1 jaar geleden
Ingrid Reyniers
Google Maps Logo

Over het verblijf kan ik niets zeggen maar de klantvriendelijkheid laat te wensen over. Mijn dochter had op 10 juli 2 overnachtingen geboekt voor augustus.Toen was er van de tweede corona-uitbraak nog geen sprake en reizen was toegestaan.In augustus gaf Buitenlandse Zaken als dringend advies aan mensen die uit Antwerpen komen om niet naar Nederland te reizen. Indien toch wordt een quarantaine van 14 dagen sterk aangeraden. Om zich aan de regels te houden annuleert mijn dochter haar 2-daags verblijf. Nu wil het hotel geen enkele tegemoetkoming doen,zelfs geen voucher. Volgens hen is er geen probleem en zijn de grenzen gewoon open. De volgende boeking zal toch in een ander hotel zijn!

Ingrid Reyniers 1 jaar geleden
Robert Bruining
Google Maps Logo

Voor augustus 2020 hadden we de Junior Suites geboekt. Echter bij aankomst bleek dat bij de ene kamer de airco defect was. Er is een kleinere vervangende kamer aangeboden en het verschil is teruggeboekt. De andere geboekte Junior Suite was vuil, had geen uitzicht op het Vondelpark, maar op de achterkant met een zitje vol duivenpoep. Manager bood geen excuses aan en heeft niks met onze klacht gedaan. De kamers zijn leuk ingericht door Riviera Maison, maar aan alles zie je dat de schoonmaak/onderhoud slecht is. Stopcontact bij het bed los, haakje badkamer afgebroken, bij douchen staat de gehele badkamer blank omdat er geen deur is. Wij boeken hier nooit meer.

Robert Bruining 1 jaar geleden
r h
Google Maps Logo

Leuk hotel aan het vondelpark, heerlijk ontbijt. Kamer heel gehorig en jammer geen nederlandse zenders op tv

r h 2 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.