Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince Earnewald

Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince

Bij Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince gelegen aan de Piet Miedemaweg 15 in Earnewald kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince is één van de 1 locaties in Earnewald op CardMapr.

Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince

Piet Miedemaweg 15 in Earnewald

Betalen met creditcards bij Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince in Earnewald

In Earnewald aan de Piet Miedemaweg 15 bevindt zich Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince. Bij Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Earnewald

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0511 539 206
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince Earnewald
Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince Earnewald
Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince Earnewald

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince?

Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 439 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De ligging is prachtig maar de kamer is sober wc veel te klein en geen horren tegen muggen en weinig kleren hangersen op berg ruimte in de badkamer.

Lees verder

3/5

Mooie ligging aan het water. Ruime en nette kamer met balkon en zicht op het water. Eten is middelmatig en te weinig variatie in de garnituur. Wij hadden het fietsarrangement maar de fietsen zijn van zeer bedenkelijke kwaliteit. Wie deze formule wil aanbieden moet ook goede fietsen en zelfs ebikes aanbieden. Nederland fietsland maar hier moeten ze dringend iets aan doen.

Lees verder

3/5

Een paar daagjes verbleven in dit mooie hotel. De kamer was mooi en schoon. Het ontbijt was ook zeer goed en divers. Het diner in puur prince heerlijk. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Lees verder

5/5

We zijn er 2 nachten geweest, met ontbijt en menu van de kok, was echt goed , erg vriendelijk personeel en mooie kamer mooi uitzicht. komen zeker nog een keer terug.

Lees verder

5/5

Friese koek erg aan te raden. Vriendelijk personeel en fijne plek aan het water. Avond eten is niet perse een aanrader... beetje flauwe smaken maar overal een fijn restaurant.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince

Goed nieuws! Bij Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince in Earnewald kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Earnewald

Benieuwd naar andere locaties in Earnewald waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Earnewald zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Earnewald
Hotel Princenhof en restaurant Puur Prince Earnewald Restaurant