Hotel Prins Hendrik map

Hotel Prins Hendrik

8.2 · 661 recensies

Prins Hendrikkade 52-58, Amsterdam

Hotel Prins Hendrik
Hotel Prins Hendrik Hotel Prins Hendrik
Hotel Prins Hendrik Hotel Prins Hendrik
Hotel Prins Hendrik

Over deze locatie

Aan de Prins Hendrikkade 52-58 in het gebied 'Rapenburg' in Amsterdam ligt Hotel Prins Hendrik. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 661 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Prins Hendrik accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rapenburg hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Prins Hendrik

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Prins Hendrik. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Johan van Esch
Google Maps Logo

Authentiek hotel op een paar minuten lopen van het centraal station. Kamers zijn netjes opgeknapt en ruim opgezet. Er zit nog wel enkel glas in de kozijnen wat in de winter misschien voor kou kan zorgen. Ook liggen de kamers aan de zeedijk, wat daardoor normaal wat voor geluidoverlast kan zorgen, hier hadden wij geen last van ivm sluitingen door corona. Aan het hotel grens een oud bruin café en een restaurant, waar smorgens ook het goede ontbijt wordt geserveerd.

Johan van Esch 4 maanden geleden
Kim Dik
Google Maps Logo

Altijd gezellig😃

Kim Dik 8 maanden geleden
Joy Guerra Lopéz
Google Maps Logo

Goed en niet druur mide in de stad geweldig

Joy Guerra Lopéz 9 maanden geleden
Marion Driessen
Google Maps Logo

Zelden zulk vriendelijk, behulpzaam, attent personeel meegemaakt!

Marion Driessen 9 maanden geleden
a. rsn
Google Maps Logo

Mooii hotel.. beter als op de foto's.. je ziet hier echt op de perfecte plek.. we hebben een mooie familie kamer.. ideaal..

a. rsn 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Prins Hendrik

Goed nieuws! Bij Hotel Prins Hendrik in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.