Hotel Restaurant De Jonge Heertjes map

Hotel Restaurant De Jonge Heertjes

8 · 371 recensies

Raadhuisplein 16, Aalsmeer

Gesloten

Hotel Restaurant De Jonge Heertjes
Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes
Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes Hotel Restaurant De Jonge Heertjes
Bekijk meer
Hotel Restaurant De Jonge Heertjes

Over deze locatie

Eenvoudige, informele kamers in een laagbouwhotel met een gezellig bar-restaurant.

Aan de Raadhuisplein 16 in het gebied 'Centrum' in Aalsmeer ligt Hotel Restaurant De Jonge Heertjes. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 371 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Restaurant De Jonge Heertjes accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Aalsmeer waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Restaurant De Jonge Heertjes

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Restaurant De Jonge Heertjes. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards van American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
City Guide

Wat te doen in Aalsmeer

Benieuwd wat je naast Hotel Restaurant De Jonge Heertjes nog meer in of rondom Aalsmeer (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.