Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. Wijnjewoude

Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f.

Bij Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. gelegen aan de Duerswâld 23 in Wijnjewoude kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. is één van de 1 locaties in Wijnjewoude op CardMapr.

Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f.

Duerswâld 23 in Wijnjewoude

Betalen met creditcards bij Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. in Wijnjewoude

In Wijnjewoude aan de Duerswâld 23 bevindt zich Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f.. Bij Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f.

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f.. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f.

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f.. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Wijnjewoude

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0516 541 215
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. Wijnjewoude
Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. Wijnjewoude
Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. Wijnjewoude

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f.?

Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 448 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vooraf gereserveerd ter plaatse bij de receptie voor 6 weken later. Bellen we met de locatie alvorens we er naar toe rijden blijkt dat de reservering niet doorgezet is. Voor de volgende week en de week erop stonden we er wel op. Nou dit kan gebeuren dus hebben we een ander hotel geboekt. Komen we op 7 sept (lees volgende week) s avonds naar een dag werken aan blijkt het hotel vol te zitten en is onze reservering ook niet te vinden. Dit is erg slecht nu moesten we met spoed op zoek naar een ander hotel. Geen goede service. Terwijl we een aantal weken eerder wel goed ontvangen zijn en hiervan geen sprake was. Tot op heden wachten we ook nog op een terugbel notitie welke nog niet is gedaan. Erg jammer.

Lees verder

1/5

Heel fijn en sfeervol restaurant. Het eten (voor-, hoofd- en nagerecht) smaakte bij ons alle vier erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar, is een aanrader!

Lees verder

5/5

De avond begon heel erg goed. We hadden voor 2 personen een plankje met diverse voorgerechten die stuk voor stuk allemaal even lekker waren. Het hoofdgerecht viel nogal tegen.....ik had gebakken lever die heel erg droog en taai was doordat het te lang gebakken was. Mijn dochter had een varkenshaasje die heel erg goed was qua garing maar er heel bleek uit zag. Al met al verwacht je meer zo'n restaurant. Comimenten voor het personeel. Zij waren allemaal erg aardig.

Lees verder

3/5

Ondanks dat er al een ventilator klaar stond bij aankomst was het wel erg warm.. maar wat wil je met de tempraturen van de afgelopen tijd 😅 Heerlijk ruime kamer, ruime douche.. koelkastje op de kamer, knuffeltjes op de kinderbedden.. te leuk! Heerlijk gegeten, avond & ontbijt, dus genoten!

Lees verder

4/5

Het eten was beneden maats. De spareribs waren erg droog en helemaal niet zo als ze op de kaart hebben omschreven. Wel kindvriendelijk, dus 1 ster extra.

Lees verder

2/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f.?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f., maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Wijnjewoude

Benieuwd naar andere locaties in Wijnjewoude waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Wijnjewoude zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Wijnjewoude
Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. Wijnjewoude Restaurant