Hotel Restaurant Goerres Akkrum

Hotel Restaurant Goerres

Bij Hotel Restaurant Goerres gelegen aan de Kanadeeskestrjitte 45 in Akkrum kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Restaurant Goerres is één van de 1 locaties in Akkrum op CardMapr.

Hotel Restaurant Goerres

Kanadeeskestrjitte 45 in Akkrum

Betalen met creditcards bij Hotel Restaurant Goerres in Akkrum

In Akkrum aan de Kanadeeskestrjitte 45 bevindt zich Hotel Restaurant Goerres. Bij Hotel Restaurant Goerres kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel Restaurant Goerres een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel Restaurant Goerres

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel Restaurant Goerres. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel Restaurant Goerres

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Restaurant Goerres. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Akkrum

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0566 651 312
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Restaurant Goerres Akkrum
Hotel Restaurant Goerres Akkrum
Hotel Restaurant Goerres Akkrum

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel Restaurant Goerres?

Hotel Restaurant Goerres wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 236 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een pareltje in het mooie Friesland! De ligging aan het water, de dames en heer van het bedienend personeel, de keuken, de sfeer (aankleding hotel en achtergrond muziek), het prachtige terras aan het water, heerlijke bedden, schone kamers.....het maakte onze korte vakantie tot een optimaal genieten! Nog een tip? Als mensen meer dan 2 dagen verblijven bij jullie, probeer iets van variatie in jullie ontbijt aan te bieden.......zo goed als het is, is verandering van spijs tóch een extraatje.....😉😁

Lees verder

5/5

Heel gezellig op het terras aan het water een koud pilsje gedronken. Vriendelijk personeel. Ook onze hond was welkom en kreeg onmiddellijk een bak water aangeboden.

Lees verder

4/5

Vriendelijk personeel , wel verbaasd dat dame van de bediening vork liet vallen, schone van gedekte tafel pakte, vieze neerlegde en door. Mosselen waren heerlijk en riante portie, bijlage zoals patat en salade bij hamburger aan magere kant. Dessert daarentegen was weer groot en heerlijk.

Lees verder

3/5

Alles is goed maar ik zou kamer 8 niet nemen. Afzuiger van de keuken zit gemonteerd aan de buitenmuur van de kamer ( deze gaat na bellen met receptie wel uit maar al vroeg weer aan). Restaurant is een aanrader en ontbijt zeker ook.

Lees verder

3/5

Een sfeervol hotel, heerlijk geslapen, gegeten. Bijzonder vriendelijk personeel, hier voel je je gelijk thuis! Wij waren hier voor de eerste keer en komen zeker terug. Aanrader huur een dagje een sloep en geniet van het mooie gastvrije Friesland. It koan net, bestaat bij Goerres niet. Toppers!!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Restaurant Goerres

Goed nieuws! Bij Hotel Restaurant Goerres in Akkrum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Akkrum

Benieuwd naar andere locaties in Akkrum waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Akkrum zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Akkrum
Hotel Restaurant Goerres Akkrum Restaurant

Hotel Restaurant Goerres

Kanadeeskestrjitte 45