Hotel-Restaurant Rooland Arcen

Hotel-Restaurant Rooland

Bij Hotel-Restaurant Rooland gelegen aan de Roobeekweg 1 in Arcen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel-Restaurant Rooland is één van de 2 locaties in Arcen op CardMapr.

Hotel-Restaurant Rooland

Roobeekweg 1 in Arcen

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Hotel-Restaurant Rooland in Arcen

In Arcen aan de Roobeekweg 1 bevindt zich Hotel-Restaurant Rooland. Bij Hotel-Restaurant Rooland kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Hotel-Restaurant Rooland een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Hotel-Restaurant Rooland

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel-Restaurant Rooland. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Arcen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

077 473 6666
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel-Restaurant Rooland Arcen
Hotel-Restaurant Rooland Arcen
Hotel-Restaurant Rooland Arcen

Reviews

Wat zeggen anderen over Hotel-Restaurant Rooland?

Hotel-Restaurant Rooland wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 710 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Gezellig hotel met attent personeel. Je voelt je er snel thuis. Het is prima gelegen als je de Kasteeltuinen of het Thermaalbad van Arcen wil bezoeken.

Lees verder

5/5

Eten lekker. Mals vlees. Serveerster die ons bediend heeft zeer onvriendelijk. Neer zetten van borden op tafel asociaal. Gereserveerd met de coupon ( primera )die we hadden. Moesten het zelf bij de receptie regelen. Volgens gelde het niet voor de gehele groep. Ik zeg van wel. Het gehele etentje verziekt door serveerster. Na etentje gemeld bij andere medewerker. Kregen nog een gratis drankje aangeboden.

Lees verder

2/5

In eerdere beoordelingen is al melding gemaakt van slecht onderhoud. Onderstaande foto's kunnen dit bevestigen. De kamer is gedateerd, maar wel redelijk schoon. De tand des tijds is ook zichtbaar in de badkamer. De omgeving maakt veel goed. Wandelen en fietsen en een mooi museum in Venlo

Lees verder

2/5

Basic hotel met wat achterstallig onderhoud. We waren hier in mei 2018. Avondeten hebben we in het naburige Arcen gehad en dat was goed. Andere gasten van het hotel vertelden ons dat het diner hier bij Rooland ook heel goed was. Het ontbijt hadden we hier wel en dat was goed, met lekkere koffie.

Lees verder

4/5

Enkele keren hier geweest. Kamers zij oké. Ze zijn gedateerd maar over het algemeen wel schoon. Een keer een kamer gehad die minder schoon was. Groot voordeel is de ligging als je naar het thermaalbad gaat. Ook het ontbijt is zeker een aanrader, van de vele verschillende bezochte hotels is dit een van de betere hotels beoordeeld op het ontbijt.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel-Restaurant Rooland

Goed nieuws! Bij Hotel-Restaurant Rooland in Arcen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Arcen

Benieuwd naar andere locaties in Arcen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Arcen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Arcen
Spar Arcen Arcen Supermarkt

Spar Arcen

Maasstraat 51

Hotel-Restaurant Rooland Arcen Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Hotel-Restaurant Rooland in Arcen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties