Hotel-Restaurant Ruyghe Venne Westerbork

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne

Bij Hotel-Restaurant Ruyghe Venne gelegen aan de Beilerstraat 24A in Westerbork kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne is één van de 3 locaties in Westerbork op CardMapr.

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne

Beilerstraat 24A in Westerbork

Betalen met creditcards bij Hotel-Restaurant Ruyghe Venne in Westerbork

In Westerbork aan de Beilerstraat 24A bevindt zich Hotel-Restaurant Ruyghe Venne. Bij Hotel-Restaurant Ruyghe Venne kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Hotel-Restaurant Ruyghe Venne een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Hotel-Restaurant Ruyghe Venne

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel-Restaurant Ruyghe Venne. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Westerbork

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0593 331 444
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel-Restaurant Ruyghe Venne Westerbork
Hotel-Restaurant Ruyghe Venne Westerbork
Hotel-Restaurant Ruyghe Venne Westerbork

Reviews

Wat zeggen anderen over Hotel-Restaurant Ruyghe Venne?

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 349 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

2 dagen veleden teruggekomen van een fantastische vacantie. Alles klopte was goed verzorgd, uitstekend eten, keurige kamer, geweldige bediening. En dit alles in de moeilijke tijd vvan corona. Slechtz 1 ding was minder, het weer.

Lees verder

5/5

Diner was goed. Voor Enjoy gasten zeg ik, pas op wat je doet. Er moet voor nogal wat drank extra bijbetaald worden. Deze manager heeft haar eigen idee om een Hotel te runnen. Veel te commercieel en luisterd niet naar haar klanten. Jammer voor de Enjoy.

Lees verder

2/5

Het is en compleet plaatje in alle opzichten vriendelijk personeel ook de eigenares is vriendelijk en behulpzaam het ontbijt is prima genoeg keuze en deluch is uitstekend evenals het diner ook de kamers zijn goed schoon voor mij en mijn partner een geslaagde vakantie

Lees verder

5/5

Een heerlijke high tea gehad bij de Ruyghe Venne, groot deel van de hapjes waren zelf gemaakt. Er was goed rekening gehouden met de dieetwensen, ook een vriendelijke gastvrouw. Aan de overkant van de weg kun je nog een leuke wandeling maken.

Lees verder

5/5

Nog nooit meegemaakt dat alles zo goed was kamers helemaal top eten klasse personeel super vriendelijk eigenaresse klasse komen zeker terug

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel-Restaurant Ruyghe Venne?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel-Restaurant Ruyghe Venne, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Westerbork

Benieuwd naar andere locaties in Westerbork waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Westerbork zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Westerbork
Abdij de Westerburcht Westerbork Overnachting

Abdij de Westerburcht

Hoofdstraat 7

Kruidvat Westerbork Drogisterij

Kruidvat

Hoofdstraat 31

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne Westerbork Overnachting