Hotel Restaurant 't Heerenlogement Harlingen

Hotel Restaurant 't Heerenlogement

Bij Hotel Restaurant 't Heerenlogement gelegen aan de Franekereind 23 in Harlingen kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Restaurant 't Heerenlogement is één van de 6 locaties in Harlingen op CardMapr.

Hotel Restaurant 't Heerenlogement

Franekereind 23 in Harlingen

Betalen met creditcards bij Hotel Restaurant 't Heerenlogement in Harlingen

In Harlingen aan de Franekereind 23 bevindt zich Hotel Restaurant 't Heerenlogement. Bij Hotel Restaurant 't Heerenlogement kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel Restaurant 't Heerenlogement een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel Restaurant 't Heerenlogement

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel Restaurant 't Heerenlogement. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel Restaurant 't Heerenlogement

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Restaurant 't Heerenlogement. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Harlingen

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0517 415 846
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Restaurant 't Heerenlogement Harlingen
Hotel Restaurant 't Heerenlogement Harlingen
Hotel Restaurant 't Heerenlogement Harlingen

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel Restaurant 't Heerenlogement?

Hotel Restaurant 't Heerenlogement wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 155 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bij aankomst om 15 uur kregen qe tw horen dat het diner om 17 uur gereserveerd was in een ander restaurant. De vriendelijke receptioniste belde haar baas Gemma . Zij ratelde aan 1 stuk door zonder onze wens te begrijpen . Je zou in Corona tijd meer begrip van eigenaresse die niet in hotel aanwezig was verwachten. Het was niet met ons gecommuniceerd dat diner elders werd aangeboden . De receptioniste , als enige in t hotel heeft op eigenbiniatief de moeite genomen om diner elders te verplaatsen qua tijd . Volgend de eigenaresse kom er niet geschoven worden . Wat bleek om 19 uur kwamen wr nog gasten in het restaurant binnen terwijl er door ons gezegd was 17 uur . Slotsom : een eigenaresse zonder enig affiniteit met klanten . Hotel is zeer verouderd en steunt op receptioniste en ochtends op dame bij het ontbijt . Zeker geen 3 sterren waard.

Lees verder

1/5

De bediening en de service was prima, maar de kamer was ver beneden maat. Met slechte elektrische stopcontacten waarvan er eentje was afgeplakt. Een slecht bed, en het kamertje en het badhokje waren zo ongeveer uit de jaren 60

Lees verder

2/5

Hele enthousiaste eigenaresse en personeel, helaas waren wij er toen het heel erg warm was, in de slaapkamer was het te heet om te slapen en ook in het restaurant was het te warm, het eten was zéér goed. Er is wel wat achterstallig onderhoud maar wel schoon.

Lees verder

4/5

Prima eten, we kregen doperwten en peen bij het vlees. Vind ik niet echt iets voor in een restaurant. De bediening was aardig, maar niet echt netjes gekleed.

Lees verder

3/5

Een beetje oud, maar er hangt een gezellig en rustig sfeertje en aardig personeel

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel Restaurant 't Heerenlogement?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel Restaurant 't Heerenlogement, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Harlingen

Benieuwd naar andere locaties in Harlingen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Harlingen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Harlingen
Hotel Restaurant 't Heerenlogement Harlingen Restaurant
Logement Garjen Harlingen Overnachting

Logement Garjen

Noorderhaven 75

Restaurant AnnaCasparii Harlingen Restaurant

Restaurant AnnaCasparii

Noorderhaven 69

Pearle Opticiens Harlingen Harlingen Opticien
Blokker Harlingen Woonwinkel

Blokker

Voorstraat 28

Trekpleister Harlingen Drogisterij

Trekpleister

Voorstraat 44