Hotel Rokin map

Hotel Rokin

7.4 ยท 365 recensies

Rokin 73, Amsterdam

Hotel Rokin
Hotel Rokin Hotel Rokin
Hotel Rokin Hotel Rokin
Hotel Rokin

Over deze locatie

Aan de Rokin 73 in het gebied 'Nes e.o.' in Amsterdam ligt Hotel Rokin. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 365 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Rokin accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nes e.o. hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Rokin

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Rokin. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

0 0
Google Maps Logo

Gezellige locatie.

0 0 3 maanden geleden
Jacob Leysen
Google Maps Logo

Zeer fijn hotel met topligging en uitermate vriendelijk personeel.

Jacob Leysen 6 maanden geleden
Vesna Drobnjak
Google Maps Logo

Parkeeergarage voor de deur, goede locatie in het centrum van Amsterdam.

Vesna Drobnjak 1 jaar geleden
Amanda Labee
Google Maps Logo

Schoon en kamers zijn ruim zat allee erg oud en als je aan de voorkant van het hotel slaapt is het erg gehorig van de trams, toeristen en stappende mensen. Neem dus je oordoppen mee.

Amanda Labee 2 jaar geleden
Chantal Rottier
Google Maps Logo

Heel authentiek hotel, mooi afgewerkt. Vriendelijke ontvangst. De kamer verzorgd en schoon. Lekker ontbijt. Dichtbij toeristische trekpleisters en winkels. Gewoon perfect.

Chantal Rottier 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Rokin

Goed nieuws! Bij Hotel Rokin in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.