Hotel Royal Amsterdam map

Hotel Royal Amsterdam

7 · 309 recensies

Rembrandtplein 44, Amsterdam

Hotel Royal Amsterdam
Hotel Royal Amsterdam Hotel Royal Amsterdam
Hotel Royal Amsterdam Hotel Royal Amsterdam
Hotel Royal Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Rembrandtplein 44 in het gebied 'Rembrandtpleinbuurt' in Amsterdam ligt Hotel Royal Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 309 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Royal Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rembrandtpleinbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Royal Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Royal Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Teun Conijn
Google Maps Logo

Royal hotel Amsterdam is een goed hotel om in te verblijven als je van luxurieus verblijven houd, voor een niet al te grote prijs. Het hotel staat midden op het Rembrandtplein en is hierom ook makkelijk te bereiken doormiddel van openbaar vervoer,( vanaf centraal station, tram 14 Flevopark).

Teun Conijn 9 maanden geleden
さつき
Google Maps Logo

Ik kom net terug van een weekje weg met mijn familie naar Amsterdam en ons verblijf was in Royal hotel op het Rembrandtplein. Het was een leuk weekje! Het eten was goed en er was veel keuze, ook voor de kinderen. De bediening was gastvrij en de prijs- kwaliteit was ook goed te doen. Het inchecken ging heel soepel en snel. Aldus een goede keus voor een weekje Amsterdam!

さつき 9 maanden geleden
Patrick Geurts
Google Maps Logo

Goede kamer gehad. Vriendelijke medewerkers.

Patrick Geurts 1 jaar geleden
Hans Bosschaerts
Google Maps Logo

Verzorgd en proper hotel aan een budgetvriendelijke prijs. Maar de ramen met enkel glas aan de straatzijde zijn 's nachts vreselijk. Het straatlawaai is zeer goed hoorbaar in de kamer.

Hans Bosschaerts 3 jaar geleden
Stan Hetteling
Google Maps Logo

Eten was matig, bediening was sloom. We moesten 30 minuten wachten voordat onze lege borden werden opgehaald. Het drinken duurde ook lang. Zou er niet nog eens heen gaan.

Stan Hetteling 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Royal Amsterdam

Goed nieuws! Bij Hotel Royal Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.