Van der Valk Hotel Schiphol Hoofddorp

Van der Valk Hotel Schiphol

Bij Van der Valk Hotel Schiphol gelegen aan de A4 3 in Hoofddorp kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Schiphol is één van de 8 locaties in Hoofddorp op CardMapr.

Van der Valk Hotel Schiphol

A4 3 in Hoofddorp

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Schiphol in Hoofddorp

In Hoofddorp aan de A4 3 bevindt zich Van der Valk Hotel Schiphol. Bij Van der Valk Hotel Schiphol kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Van der Valk Hotel Schiphol een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Schiphol

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Schiphol. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Schiphol

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Schiphol. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Hoofddorp

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0252 675 335
Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Schiphol Hoofddorp
Van der Valk Hotel Schiphol Hoofddorp
Van der Valk Hotel Schiphol Hoofddorp

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Schiphol?

Van der Valk Hotel Schiphol wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 7561 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Superfijn hotel! Aardig personeel, en fijne bedden. Enige nadeel was dat er een vieze bruine vlek op de dekbedhoes zat waar ik onder sliep en een zwarte vlek op het leren kussen wat op mijn kant van het bed lag... Die heb ik maar gewoon omgedraaid. Verder was de kamer netjes schoon. de pasta pesto die ik als diner heb gehad was erg lekker!

Lees verder

4/5

HELE SLECHTE SERVICE!!!!! heel onaardig personeel. hadden ook specifiek gevraagd wat we bij het eten kregen, toen het eten aankwam kregen we iets anders dan was aangegeven! €31,00 betaald voor een gerecht wat we niet lusten hadden niet voor niks van te voren opgebeld. ook nog moesten we betalen voor 3 andere sauzen die we nooit hebben besteld toen we ervoor op belde werden we heel slecht behandeld en werd alle schuld op ons geschoven. heel onze avond verpest door onbeleefd personeel en voelen ons erg opgelicht. avond ervoor nog in hotel van der valk in goes geslapen nog nooit zo erge verschil gezien in hotels. KOMEN HIER NOOIT MEER TERUG. komen vaak bij van der valk maar zal vanaf nu niet meer zo zijn.

Lees verder

1/5

Via de mail ontvang je een voucher voor een welkomsdrankje. Helaas ontvang je dit drankje niet nu met corona. Echter is dit wisselend per van der valk en dat vind ik niet kunnen. Bij het ene hotel krijg je wel netjes een drankje zoals beloofd en bij het andere niet. Ik vind dat heel onprofessioneel voor een grote naam als van der valk. Verder is het verboden om op de kamer de roken en toch stonk de kamer naar rook. Ik heb dit alles aangekaard bij de receptie maar er werd niets mee gedaan. Ik kom hier niet terug en vind het bizar dat je klachten in de wind worden geslagen als je een dure suite boekt. Dus als je service verwacht van een hotel ben je bij van der valk schiphol aan het verkeerde adres.

Lees verder

1/5

Gaaf hotel wat na verbouwing nog mooier is. Het lijkt hier wel een kleine stad opzich. Ondanks Corona...is de service en sfeer nog best okey hier. De nachos zijn erg goed. De Griekse kale man die in het restaurant werkt is heel vriendelijk als je een praatje maakt (en hij tijd heeft)

Lees verder

5/5

Altijd op en top.Schone kamers.Perfect ontbijt.Lekker warme zwembad.Reserveren om te zwemmen bij de balie voor 45 min per dag.Goede aansluiting shuttlebus naar schiphol airport en tickets te koop bij de balie voor 24 uur onbeperkt reizen met de openbaar vervoer.Kosten pp 19,50.( Bv shuttlebus(grote bus met toekan van der valk) naar schiphol airport.Daar de trein pakken naar Amsterdam centraal station.)Tram,bus,metro inbegrepen.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Schiphol

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Schiphol in Hoofddorp kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Hoofddorp

Benieuwd naar andere locaties in Hoofddorp waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hoofddorp zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hoofddorp
KARWEI Hoofddorp Hoofddorp Bouwmarkt

KARWEI Hoofddorp

Noordmeerstraat

Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp Hoofddorp Overnachting
Tango Hoofddorp Hoofddorp Tankstation

Tango Hoofddorp

Paxlaan 10

Kruidvat Hoofddorp Drogisterij

Kruidvat

Polderplein 225-227

Bever Hoofddorp Sportwinkel

Bever

Polderplein 200

Bristol Hoofddorp Hoofddorp Mode

Bristol Hoofddorp

Polderplein 217

Kruidvat Hoofddorp Drogisterij

Kruidvat

Burgemeester van Stamplein 48-50

Barista Cafe Hoofddorp Cafe's

Barista Cafe

Burgemeester van Stamplein 216

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Schiphol in Hoofddorp kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel