Van der Valk Hotel Schiphol Hoofddorp

Van der Valk Hotel Schiphol

Bij Van der Valk Hotel Schiphol gelegen aan de A4 3 in Hoofddorp kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Schiphol is één van de 6 locaties in Hoofddorp op CardMapr.

Van der Valk Hotel Schiphol

A4 3 in Hoofddorp

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Schiphol in Hoofddorp

In Hoofddorp aan de A4 3 bevindt zich Van der Valk Hotel Schiphol. Bij Van der Valk Hotel Schiphol kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Schiphol een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Schiphol

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Schiphol. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Schiphol

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Schiphol. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Hoofddorp

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0252 675 335
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Schiphol Hoofddorp
Van der Valk Hotel Schiphol Hoofddorp
Van der Valk Hotel Schiphol Hoofddorp

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Schiphol?

Van der Valk Hotel Schiphol wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 7510 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Voor een zakenreis hier een kleine week mogen besteden, een hele prettige ervaring! Het hotel is enorm groot en is verdeeld over meerdere gedeeltes van een groot gebouw, dit maakt je weg vinden in het begin een beetje lastig. Gelukkig is het personeel we heel vriendelijk hoewel het soms wel wat druk is bij de receptie. De kamers maken een zeer moderne indruk en worden goed onderhouden en schoongehouden! Het ontbijt is ook top, een heel uitgebreid assortiment (warm, koud) met voor ieder wat wils! Tevens word het ontbijt ook heel goed bijgehouden. Het hotel ligt naast de snelweg, maar met de pendelbus tussen het hotel en Schiphol Airport ben je zo op Schiphol en ook zo in het centrum van Amsterdam (per trein)! Parkeergelegenheid is hier ook geen probleem, meer dan genoeg parkeerplek rondom het hotel!

Lees verder

5/5

Een top.suite zeker heel schoon en mooi voor 200 euro plus 100 euro per nacht.borg Om heerlijk wakker te worden . Helaas was dit vandaag voor ons van korte duur . We werden letterlijk ons bed uit geboord en getimmerd . Om.8 uur in e ochtend als.ik.dit geweten had nooit gegaan . Want als je hotel pakt mag je toch ook.heerlijk wakker worden .? Tevens was de welnnis dicht. Wat te snappen valt met carona maar alles in 1 is t te duur voor 1 nacht . Terwijl de meeste voorzieningen dicht zijn.

Lees verder

2/5

Via de mail ontvang je een voucher voor een welkomsdrankje. Helaas ontvang je dit drankje niet nu met corona. Echter is dit wisselend per van der valk en dat vind ik niet kunnen. Bij het ene hotel krijg je wel netjes een drankje zoals beloofd en bij het andere niet. Ik vind dat heel onprofessioneel voor een grote naam als van der valk. Verder is het verboden om op de kamer de roken en toch stonk de kamer naar rook. Ik heb dit alles aangekaard bij de receptie maar er werd niets mee gedaan. Ik kom hier niet terug en vind het bizar dat je klachten in de wind worden geslagen als je een dure suite boekt. Dus als je service verwacht van een hotel ben je bij van der valk schiphol aan het verkeerde adres.

Lees verder

1/5

Super service! Zojuist geland op Schiphol, gevraagd voor de shuttle. Deze was er binnen 15 minuten. Vorige week hier overnacht zodat we op tijd naar schiphol konden. Bleek net dat we niet de park sleep en fly hadden geboekt. Tegen het tarief dat destijds gold bijbetaad en konden zo uitrijden. Aangezien we eigenlijk zouden bliven slapen maar de reservering die we gedaan hadden voor vannacht al was geannuleerd besloten toch maar direct naar huis te rijden. Kregen we een kop koffie aangeboden voor we gingen rijden. Super goed en meedenkend personeel en uiterst vriendelijk

Lees verder

5/5

HELE SLECHTE SERVICE!!!!! heel onaardig personeel. hadden ook specifiek gevraagd wat we bij het eten kregen, toen het eten aankwam kregen we iets anders dan was aangegeven! €31,00 betaald voor een gerecht wat we niet lusten hadden niet voor niks van te voren opgebeld. ook nog moesten we betalen voor 3 andere sauzen die we nooit hebben besteld toen we ervoor op belde werden we heel slecht behandeld en werd alle schuld op ons geschoven. heel onze avond verpest door onbeleefd personeel en voelen ons erg opgelicht. avond ervoor nog in hotel van der valk in goes geslapen nog nooit zo erge verschil gezien in hotels. KOMEN HIER NOOIT MEER TERUG. komen vaak bij van der valk maar zal vanaf nu niet meer zo zijn.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Schiphol

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Schiphol in Hoofddorp kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Hoofddorp

Benieuwd naar andere locaties in Hoofddorp waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hoofddorp zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hoofddorp
KARWEI Hoofddorp Hoofddorp Bouwmarkt

KARWEI Hoofddorp

Noordmeerstraat

Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp Hoofddorp Overnachting
Tango Hoofddorp Hoofddorp Tankstation

Tango Hoofddorp

Paxlaan 10

Kruidvat Hoofddorp Drogisterij

Kruidvat

Polderplein 225-227

Bever Hoofddorp Sportwinkel

Bever

Polderplein 200

Bristol Hoofddorp Hoofddorp Mode

Bristol Hoofddorp

Polderplein 217

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Schiphol in Hoofddorp kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel