Hotel TwentySeven Amsterdam

Hotel TwentySeven

Bij Hotel TwentySeven gelegen aan de Dam 27 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel TwentySeven is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Hotel TwentySeven

Dam 27 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Hotel TwentySeven in Amsterdam

In Amsterdam aan de Dam 27 bevindt zich Hotel TwentySeven. Bij Hotel TwentySeven kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting scoort Hotel TwentySeven een 9.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hotel TwentySeven

Voor de actuele openingstijden van Hotel TwentySeven in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hotel TwentySeven nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Kamer boeken bij Hotel TwentySeven

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel TwentySeven. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 218 2180
Bekijk kamerprijs
Hotel TwentySeven Amsterdam
Hotel TwentySeven Amsterdam
Hotel TwentySeven Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hotel TwentySeven?

Hotel TwentySeven krijgt een beoordeling van 9.6/10 gebasseerd op 204 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het was wederom een fantastische verblijf. De locatie, de luxe, het eten en uiteraard de fantastische mensen maken dit het meest unieke hotel van Nederland. Zonder enige twijfel zelfs het beste hotel dat Nederland rijk is.

Lees verder

5/5

Prachtig hotel! Vriendelijk personeel en goede service. Wij komen snel nog eens terug.

Lees verder

5/5

Beste hotel van Nederland! Het eten was lekker, verzorging en ontvangst erg goed. Je voelt je speciaal in dit hotel. Bedankt en wij komen zeker snel weer terug.

Lees verder

5/5

Afgelopen nacht geslapen in een prachtige suite in het Twenty seven hotel. Het is een geweldige belevenis, wij kwamen niks te kort. Vriendelijk en behulpzaam personeel, een extreem schone suite, inclusief alles waardoor je eigenlijk niet meer weg wilt. Centrale ligging wat ideaal is. Enorm bedankt voor deze belevenis! Want dat was het zeker.

Lees verder

5/5

Dat de opleiding Hospitality Management in de wereld om ons heen hoog staat aangeschreven is bekend. Eric Toren is er met zijn team in geslaagd om hospitality naar een nog hoger niveau te tillen! Dit hotel overtreft al onze eerdere ervaringen. Hotel Twenty Seven is een “hidden gem”. Natuurlijk niet zo gek aangezien het gelegen is boven Gassan aan de Dam. We werden bij het entree welkom geheten door Erwin. Een heer die zijn vak verstaat. Ons een mooie wandelroute adviseerde en flesjes water mee gaf voor tijdens onze prive-fietstour. ‘s-Avonds hebben wij genoten van een 5-gangen diner in Restaurant Bougainville (3e etage)onder leiding van Tim Golsteijn ( executive chef). Het bijpassende wijnarrangement, welke ons werd gepresenteerd door Lendl (beste sommelier van Nederland) en Goos, was verrassend lekker. De gerechten waren behalve heel erg lekker, elk afzonderlijk, Instagram-waardig. Ze werden uitgeserveerd door Max, Goos en Lendl. Dit aanvullend programma was mede door dit team en de gehele setting met uitzicht op de Dam subliem. ‘s-Ochtends hebben wij in Restaurant Bougainville genoten van een overheerlijk ontbijt. Uitgeserveerd door Sophie, die er op toezag dat het ons aan niets ontbrak. Kortom, een ervaring die ons niet meer wordt afgenomen en ons lang zal bij blijven.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel TwentySeven

Goed nieuws! Bij Hotel TwentySeven in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Hotel TwentySeven nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

UNIQLO Amsterdam Amsterdam Mode

UNIQLO Amsterdam

Rokin 12

ICI PARIS XL Amsterdam Verzorging

ICI PARIS XL

Kalverstraat 36 - 38

RHO Hotel Amsterdam Amsterdam Overnachting
Dunkin' Donuts Amsterdam Donutwinkel

Dunkin' Donuts

Damstraat 15

Dunkin' Donuts Amsterdam Donutwinkel

Dunkin' Donuts

Warmoesstraat 167

Pull&Bear Amsterdam Mode

Pull&Bear

Kalverstraat 13- 17