Hotel V Frederiksplein map

Hotel V Frederiksplein

8 · 585 recensies

Weteringschans 136, Amsterdam

Hotel V Frederiksplein
Hotel V Frederiksplein Hotel V Frederiksplein
Hotel V Frederiksplein Hotel V Frederiksplein
Hotel V Frederiksplein

Over deze locatie

Aan de Weteringschans 136 in het gebied 'Frederikspleinbuurt' in Amsterdam ligt Hotel V Frederiksplein. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 585 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel V Frederiksplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Frederikspleinbuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel V Frederiksplein

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel V Frederiksplein. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Ivan Smid
Google Maps Logo

Prima hotel! Zat in de kelder. Meer dan prima kamer. Het is maar net wat je gewend bent.. Vriendelijk personeel.

Ivan Smid 5 maanden geleden
Naomi Westerhof
Google Maps Logo

Sfeervol hotel. Fijne bedden. Goede locatie .

Naomi Westerhof 6 maanden geleden
Roelof van den Broek
Google Maps Logo

Onderdeel van de Tasty Walk. Lekkere snack en vrolijk personeel.

Roelof van den Broek 1 jaar geleden
0 0
Google Maps Logo

Mooi hotel midden in de stad.

0 0 1 jaar geleden
Li R
Google Maps Logo

Ik kan er heel kort over zijn: geen fijne ervaring, foto's op de website geven een vertekend beeld. de kamer die wij hadden geboekt is in het echt veel kleiner en basic. prijs / kwaliteit niet in verhouding. Klantvriendelijkheid is ook ver te zoeken. Bij uitchecken bijvoorbeeld is er niet gevraagd of alles naar wens is geweest? Dit was de 1st x maar ook gelijk de laatste keer bij Hotel V.

Li R 1 jaar geleden
Su Zy
Google Maps Logo

Wij hebben 1 overnachting gehad in Hotel V Frederiksplein. Wij hadden een Large Double Design Room geboekt. Op de hotelsite wordt aangegeven dat deze kamers meer ruimte en een uniek design bieden Op de foto ziet het er prachtig uit. Helaas, niets is minder waar. In het echt is deze kamer heel klein en een uniek design is ver te zoeken als je het mij vraagt. Bovendien hadden wij bij de reservering aangegeven een King bed te willen. Helaas hadden wij twin bedden gekregen. Het enige positieve aan de kamer is de regendouche. De badkamer is klein en het is onmogelijk om met zijn tweeën in de badkamer te staan tegelijkertijd. Verder was de ontvangst in het hotel zelf ook niet echt professioneel. Tot onze verbazing moesten we EUR 100 aan borg betalen. Toen we aangaven dat wij dit niet op de hotelsite konden teruglezen, hield de receptioniste stellig vol dat dit de huisregels waren en dat dit in alle hotels zo was. Bij het uitchecken de volgende ochtend werd er helemaal niet in de kamer gecontroleerd dus wat mij betreft is de borg een wassen neus. Een ander punt wat ons opviel was dat bij het inchecken wij een ontbijt erbij hadden geboekt. Bij nader inzien hadden we besloten om dit weer ongedaan te maken. Toen we aangaven dat wij bij nader inzien het ontbijt wilden cancellen werd er heel moeilijk gedaan en werd tegen ons gezegd dat dit pas de volgende dag kon omdat de manager er dan weer was. De volgende ochtend kregen wij gelukkig het bedrag weer terug. Kennelijk hoefde de manager toen niet te komen. Wat ik overigens ook totaal niet representatief vond was dat de nacht -receptionist een badjas droeg toen wij 's nachts bij het hotel aankwamen en de sleutel van de kamer vroegen. Al met al een slechte ervaring en wij zullen dan ook niet terugkeren bij dit hotel.

Su Zy 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel V Frederiksplein

Goed nieuws! Bij Hotel V Frederiksplein in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.