Hotel Van der Werff B.V. Schiermonnikoog

Hotel Van der Werff B.V.

Bij Hotel Van der Werff B.V. gelegen aan de Reeweg 2 in Schiermonnikoog kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Van der Werff B.V. is één van de 6 locaties in Schiermonnikoog op CardMapr.

Hotel Van der Werff B.V.

Reeweg 2 in Schiermonnikoog

Betalen met creditcards bij Hotel Van der Werff B.V. in Schiermonnikoog

In Schiermonnikoog aan de Reeweg 2 bevindt zich Hotel Van der Werff B.V.. Bij Hotel Van der Werff B.V. kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel Van der Werff B.V. een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel Van der Werff B.V.

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel Van der Werff B.V.. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel Van der Werff B.V.

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Van der Werff B.V.. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Schiermonnikoog

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0519 531 203
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Van der Werff B.V. Schiermonnikoog
Hotel Van der Werff B.V. Schiermonnikoog
Hotel Van der Werff B.V. Schiermonnikoog

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel Van der Werff B.V.?

Hotel Van der Werff B.V. wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 430 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Na een fijne dag op Schier besloten we om een hapje te gaan eten bij Hotel van der Werff. We werden vriendelijk verzocht om niet eerder dan 17.30u in de eetzaal plaats te nemen, omdat er nog geen personeel aanwezig was. Vervolgens stipt 17.30u (10 minuten later) mochten we alsnog een tafeltje uitzoeken. We besloten om van het dagmenu alleen het hoofdgerecht te nuttigen, varkenshaas. Nog geen 5 minuten later waren daar ons varkenshaasjes... lauw en voorzien van een ouderwetse vleesjus (vlees kon er in zwemmen). Vervolgens werden er in 3 etappes met tussenpozen van enkele minuten nog 3 schoteltjes met bijgerechten gebracht. Hadden we daar op gewacht dan was het vlees koud geweest. Het eten past prima bij de inrichting van de eetzaal (eigenlijk het gehele hotel)... ouderwets, laf, saai, lauw en totaal niet meer van deze tijd! Waarom dan toch 2 sterren? Het personeel is vriendelijk en beleefd, vandaar toch een beetje positivisme. Tijd om grondig te renoveren, inclusief het menu!

Lees verder

2/5

Wat een deceptie! We hadden ons verheugd om de 60ste verjaardag van onze neef in het restaurant te vieren. Ons cadeau! We hadden hiervoor ruim op tijd contact opgenomen met het hotel. Bij aankomst werden we uiterst grof en ongastvrij te woord gestaan. De wachttijd zou 30 minuten zijn dus we besloten desondanks ons plan door te zetten. De recensies waren perslot vooral lovend. Na 1,5 uur wachten stelde we een vraag. Of we nog iets konden bestellen en hoe lang het nog zou gaan duren. We werden voor de 2de keer bijzonder onvriendelijk bejegend. Misschien was al de Corona- stress iets te veel? De onvriendelijke behandeling deed ons besluiten weg te gaan. Dit was een enorme domper. Jammer.

Lees verder

1/5

We waren zeer nieuwsgierig na het lezen van de wisselende recensies hier. Maar we zijn heel blij dat we hier op deze zondag avond gegeten hebben. Prima service, lekker eten en een sfeervolle ambiance. Ook de lounge is een aanrader om nog een afzakkertje te nemen. Wij zijn fan!

Lees verder

5/5

SLOOTWATER Hotel Van der Werff verkoopt SLOOTWATER onder de noemer van koffie. Het mag die naam niet hebben. We hebben onze bevinding aan de ober doorgegeven. één ster is nog te veel. Dit ontneemt je meteen de interesse om nog iets anders te bestellen,

Lees verder

1/5

Mooi oud sfeertje. Al sinds ik daar kom (slechts 45 jaar) niet veel veranderd. Ik hoop dat het altijd zo blijft.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Van der Werff B.V.

Goed nieuws! Bij Hotel Van der Werff B.V. in Schiermonnikoog kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Schiermonnikoog

Benieuwd naar andere locaties in Schiermonnikoog waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Schiermonnikoog zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Schiermonnikoog
Hotel, wijnbar & bistro De4dames Schiermonnikoog Restaurant
Hotel Café Restaurant Duinzicht Schiermonnikoog Restaurant
Landal Vitamaris Schiermonnikoog Overnachting

Landal Vitamaris

Badweg 53

Strandhotel Om de Noord Schiermonnikoog Restaurant
Hotel Graaf Bernstorff Schiermonnikoog Restaurant