Hotel Zeezicht Vlieland Oost-Vlieland

Hotel Zeezicht Vlieland

Bij Hotel Zeezicht Vlieland gelegen aan de Havenweg 1 in Oost-Vlieland kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Zeezicht Vlieland is één van de 4 locaties in Oost-Vlieland op CardMapr.

Hotel Zeezicht Vlieland

Havenweg 1 in Oost-Vlieland

Betalen met creditcards bij Hotel Zeezicht Vlieland in Oost-Vlieland

In Oost-Vlieland aan de Havenweg 1 bevindt zich Hotel Zeezicht Vlieland. Bij Hotel Zeezicht Vlieland kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel Zeezicht Vlieland een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel Zeezicht Vlieland

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel Zeezicht Vlieland. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel Zeezicht Vlieland

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Zeezicht Vlieland. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Oost-Vlieland

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0562 451 324
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Zeezicht Vlieland Oost-Vlieland
Hotel Zeezicht Vlieland Oost-Vlieland
Hotel Zeezicht Vlieland Oost-Vlieland

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel Zeezicht Vlieland?

Hotel Zeezicht Vlieland wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 369 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Hotel kan ik niet over oordelen. We kwamen alleen maar om wat te drinken en eten. Vroeg buiten op het terras aan een ober of er binnen nog plek was, omdat het buiten vol bezet was. We kregen een grom en iets van "kijk maar". Binnen een plekje gevonden, en wat drinken en appeltaart besteld, de appeltaart was net ontdooid leek het, dat ding was ijskoud van binnen. Nog wat drinken besteld en gevraagd of ik dan meteen kon afrekenen. Op een gegeven moment zag ik een serveerster rond gaan met onze bestelling, en aan iedere tafel vragen of het voor hun was. En dat was niet de eerste keer, de bediening liep als kippen zonder kop rond en probeert geen oogcontact te maken, met de mensen. Uiteindelijk de bestelling gekregen, maar kon niet afrekenen bij de dame. Uiteindelijk kwam de onvriendelijke ober, vroeg niks alleen of ik een bonnetje wilde. Dit was de 1e keer voor zolang als ik me kan herinneren dat ik geen fooi heb gegeven, en dat liet de beste man duidelijk merken. Bonnetje werd afgescheurd op tafel gepleurd en meneer draaide zich zonder iets te zeggen om. Nogmaals hoe het hotel is weet ik niet, het uitzicht is perfect, maar de bediening is kwalitatief uiterst teleurstellend. Eens maar nooit meer.

Lees verder

1/5

Fijn hotel. Goede vriendelijke bediening. Keurige schone en moderne kamer met zitje buiten. Goed eten en we hadden ook nog eens prachtig weer de afgelopen week. Een echte aanrader.

Lees verder

4/5

Het eten was zeer goed, mooi op gemaakt en smaakvol. De ambiance is erg goed. Helaas laat de bediening te wensen over, geen initiatief en weinig motivatie.

Lees verder

3/5

Onlangs hier gegeten, het eten was uitstekend, de bediening laat wat te wensen over, zal er niet snel weer naar toe gaan

Lees verder

3/5

jammer datje bij een vroegboeking in februari bij aan komst een andere kamer krijgt toe gewezen. \\we hadden kamer met zeezicht geboekt maar kregen kamer in binnen tuin en waarom werd niet verteld . Ontbijt was erg lekker.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Zeezicht Vlieland

Goed nieuws! Bij Hotel Zeezicht Vlieland in Oost-Vlieland kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Oost-Vlieland

Benieuwd naar andere locaties in Oost-Vlieland waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Oost-Vlieland zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Oost-Vlieland
Badhotel Bruin Oost-Vlieland Restaurant

Badhotel Bruin

Dorpsstraat 88

Hotel Zeezicht Vlieland Oost-Vlieland Restaurant
Hotel de Kluut Vlieland Oost-Vlieland Overnachting

Hotel de Kluut Vlieland

Berkenlaan 18

Landal Vlieduyn Oost-Vlieland Overnachting

Landal Vlieduyn

Duinkersoord 113