Hotel Zwanenburg map

Hotel Zwanenburg

7.4 · 553 recensies

Olmenlaan 52, Zwanenburg

Hotel Zwanenburg
Hotel Zwanenburg Hotel Zwanenburg
Hotel Zwanenburg Hotel Zwanenburg
Hotel Zwanenburg

Over deze locatie

Aan de Olmenlaan 52 in het gebied 'Zwanenburg Zuidoost' in Zwanenburg ligt Hotel Zwanenburg. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 553 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Zwanenburg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 4 locaties in Zwanenburg waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zwanenburg Zuidoost hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Zwanenburg

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Zwanenburg. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Ersan Baskan
Google Maps Logo

Zo schoon . totaal hotel. Ik adviseer . dicht bij de luchthaven en het centrum. zeer goed van locatie

Ersan Baskan 6 maanden geleden
Adrie Stoopen
Google Maps Logo

Mooie accommodatie.

Adrie Stoopen 8 maanden geleden
mark schouten
Google Maps Logo

Normaliter ben ik van de positieve reviews, in dit geval trap ik deze af met de opmerking dat ik teveel betaalde voor hetgeen ik ervoor terug kreeg. Een opsomming. Een kappotte voordeur van het appartement waardoor deze niet in het slot viel waardoor je moest oppassen of je het wel goed afsloot voor vertrek. Doorgegeven en er werd niets gedaan. Een stopcontact in de kamer defect. Werd opgelost door een verlengsnoer. Navraag leerde mij dat deze al langer defect was. Een kappotte WC-rolhouder, badkamermeubel kappt. Er ontbrak een lade en de scherpe binnenkant maakte dat het niet bruikbaar was. Geen glazen op de kamer, geen waterkoker. Geen koelkast in de eerste instantie. Deze werd gebracht toen ik erom vroeg. Ik heb zelf een waterkoker en glazen gekocht omdat er ook geen ontbijtmogelijkheden zijn. Op de website staat dat je er een drankje kunt halen terwijl het restaurant al lange tijd dicht is zo bleek vlak na aankomst. Voor het geld dat ik hiervoor betaalde (70 Euro per nacht via Booking.com) had ik bij Van der Valk beter af geweest. Dan zat er bij het bedrag een ontbijt en de kamers zijn er goed. Nu voelde het als een camping en daar betaal ik liever campinggeld voor en geen hotelgeld. Hier ga ik nooit meer naartoe. Het personeel achter de receptie spreekt gebrekkig Nederlands en Engels is ook niet echt mogelijk. Hoe kun je op deze manier service naar jouw betalende klanten verlenen? De ervaring die ik nu deel wordt gedeeld door de overige gasten. Ik hoop dat ook zij een review plaatsen want als je hotelgeld betaalt en er weinig voor terugkrijgt dan is het niet best gesteld. Ik heb meermaals om oplossingen voor de problemen gevraagd, op de koelkast na zit ik nog te wachten op een oplossing. Inmiddels ben ik alweer thuis en de oplossing zal er niet komen. Wel maakten zij het belangrijk dat ik voor 12 uur uitcheckte omdat het anders 50 euro per uur extra kostte. Het is maar net waar de priotiteiten liggen.

mark schouten 9 maanden geleden
Pe Tra
Google Maps Logo

Je kan beter 20,00 meer uitgeven. Dit is werkelijk vergane glorie. Toiletrolhouder stuk, föhn stuk, gordijnen sluiten niet, koelkastje maakt lawaai, geen koffieapparaat op kamer en klopt: een receptioniste die er niet veel zin in heeft. Nu dus te vroeg wakker...hoe kom ik in godsnaam aan een bakje koffie??😅

Pe Tra 11 maanden geleden
Herman Verbeek
Google Maps Logo

Zeer schone en nette kamers fijne badkamers goede ontvangst

Herman Verbeek 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Zwanenburg

Benieuwd wat je naast Hotel Zwanenburg nog meer in of rondom Zwanenburg (Zwanenburg Zuidoost) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zwanenburg Zuidoost.