Hotel Zwanenburg Zwanenburg

Hotel Zwanenburg

Bij Hotel Zwanenburg gelegen aan de Olmenlaan 52 in Zwanenburg kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Hotel Zwanenburg

Olmenlaan 52 in Zwanenburg

Betalen met creditcards bij Hotel Zwanenburg in Zwanenburg

In Zwanenburg aan de Olmenlaan 52 bevindt zich Hotel Zwanenburg. Bij Hotel Zwanenburg kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Overnachting scoort Hotel Zwanenburg een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hotel Zwanenburg

Voor de actuele openingstijden van Hotel Zwanenburg in Zwanenburg raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hotel Zwanenburg nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Kamer boeken bij Hotel Zwanenburg

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Zwanenburg. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Zwanenburg

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 497 8020
Bekijk kamerprijs
Hotel Zwanenburg Zwanenburg
Hotel Zwanenburg Zwanenburg
Hotel Zwanenburg Zwanenburg

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hotel Zwanenburg?

Hotel Zwanenburg krijgt een beoordeling van 7.4/10 gebasseerd op 523 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Normaliter ben ik van de positieve reviews, in dit geval trap ik deze af met de opmerking dat ik teveel betaalde voor hetgeen ik ervoor terug kreeg. Een opsomming. Een kappotte voordeur van het appartement waardoor deze niet in het slot viel waardoor je moest oppassen of je het wel goed afsloot voor vertrek. Doorgegeven en er werd niets gedaan. Een stopcontact in de kamer defect. Werd opgelost door een verlengsnoer. Navraag leerde mij dat deze al langer defect was. Een kappotte WC-rolhouder, badkamermeubel kappt. Er ontbrak een lade en de scherpe binnenkant maakte dat het niet bruikbaar was. Geen glazen op de kamer, geen waterkoker. Geen koelkast in de eerste instantie. Deze werd gebracht toen ik erom vroeg. Ik heb zelf een waterkoker en glazen gekocht omdat er ook geen ontbijtmogelijkheden zijn. Op de website staat dat je er een drankje kunt halen terwijl het restaurant al lange tijd dicht is zo bleek vlak na aankomst. Voor het geld dat ik hiervoor betaalde (70 Euro per nacht via Booking.com) had ik bij Van der Valk beter af geweest. Dan zat er bij het bedrag een ontbijt en de kamers zijn er goed. Nu voelde het als een camping en daar betaal ik liever campinggeld voor en geen hotelgeld. Hier ga ik nooit meer naartoe. Het personeel achter de receptie spreekt gebrekkig Nederlands en Engels is ook niet echt mogelijk. Hoe kun je op deze manier service naar jouw betalende klanten verlenen? De ervaring die ik nu deel wordt gedeeld door de overige gasten. Ik hoop dat ook zij een review plaatsen want als je hotelgeld betaalt en er weinig voor terugkrijgt dan is het niet best gesteld. Ik heb meermaals om oplossingen voor de problemen gevraagd, op de koelkast na zit ik nog te wachten op een oplossing. Inmiddels ben ik alweer thuis en de oplossing zal er niet komen. Wel maakten zij het belangrijk dat ik voor 12 uur uitcheckte omdat het anders 50 euro per uur extra kostte. Het is maar net waar de priotiteiten liggen.

Lees verder

2/5

Nette en schone kamer. Prijs/kwaliteit prima. gratis parkeren op eigen terrein. Winkels op loopafstand. Helaas geen ontbijt ivm corona maar had geserveerd kunnen worden op de kamer lijkt mij.

Lees verder

4/5

Je kan beter 20,00 meer uitgeven. Dit is werkelijk vergane glorie. Toiletrolhouder stuk, föhn stuk, gordijnen sluiten niet, koelkastje maakt lawaai, geen koffieapparaat op kamer en klopt: een receptioniste die er niet veel zin in heeft. Nu dus te vroeg wakker...hoe kom ik in godsnaam aan een bakje koffie??😅

Lees verder

1/5

Zeer schone en nette kamers fijne badkamers goede ontvangst

Lees verder

5/5

Gebeld om te vragen of er nog een kamer beschikbaar was, krijg ik een arrogante dame die geen fatsoenlijk antwoord kan geven. Waardeloze receptioniste.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel Zwanenburg?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel Zwanenburg, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Zwanenburg

Benieuwd wat je naast Hotel Zwanenburg nog meer in of rondom Zwanenburg kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zwanenburg.

MediaMarkt Amsterdam West Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam West

Zuidermolenweg 20

ALDI Amsterdam Supermarkt

ALDI

Osdorper Ban 90

HORNBACH Amsterdam Amsterdam Bouwmarkt

HORNBACH Amsterdam

Berchvliet 14

Dirk van den Broek Zwanenburg Supermarkt

Dirk van den Broek

Dennenlaan 19

Lidl Zwanenburg Supermarkt

Lidl

Olmenlaan 139

New West Inn Amsterdam Overnachting

New West Inn

Reimerswaalstraat 5

Kruidvat Zwanenburg Drogisterij

Kruidvat

Dennenlaan 114C

Europcar Amsterdam Vervoer

Europcar

Bolstoen 1