Humphrey's Restaurant Nijmegen map

Humphrey's Restaurant Nijmegen

8.4 · 785 recensies

Mariënburg 59, Nijmegen

Humphrey's Restaurant Nijmegen
Humphrey's Restaurant Nijmegen Humphrey's Restaurant Nijmegen
Humphrey's Restaurant Nijmegen Humphrey's Restaurant Nijmegen
Humphrey's Restaurant Nijmegen

Over Humphrey’s

Bij Humprey's kan je lekker bourgondisch eten. Hier kan je genieten van een variatie van ambachtelijk vlees, Vega en zelfs Vegan gerechten.

Aan de Mariënburg 59 in het gebied 'Stadscentrum' in Nijmegen ligt Humphrey's Restaurant Nijmegen. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 785 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Humphrey's Restaurant Nijmegen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 88 locaties in Nijmegen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stadscentrum hebben we nog 91 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jan-Jaap Klomp
Google Maps Logo

Wat een prachtige locatie alleen dat al is een avond Humphrey's de moeite waard. Het restaurant is gevestigd in een oud bankgebouw en het doet Jugendstil aan. Zeker in de toiletruimte zie je beide facetten goed terug komen. Qua eten is het gewoon prima. Voor elk wat wils en prima van smaak. Zeer goed prijs kwaliteit verhouding. Dus ben je na een dagje winkelen in de gelegenheid om in een prachtig restaurant goed te eten, dan is Humphrey's aan te raden.

Jan-Jaap Klomp 3 weken geleden
Dirk Linders
Google Maps Logo

Goed eten voor een gemiddelde tot bovengemiddelde prijs, prima bediening en een zit al is de ruimte groot en vol met mensen. Geen verrassingen op de rekening. Of eigenlijk wel verrassend want voor het bijbestellen van garnituur zoals een extra portie friet, of twee porties 🙂 wordt niets gerekend. Uitstekende service. Inmiddels is Humprey's verhuisd en zitten ze nu vlakbij het Faberplein in plaats van de Waalkade. Modern ingericht met een enorm vloeroppervlak om tot wel 350 gasten per avond te verstouwen. Met 25 man bediening hoeft je eigenlijk niet te wachten op je eten. Door de eenvoudige 3 gangen menukaart op je placemat en een goed voorbereide keuken loopt het allemaal soepeltjes. Het eten is oke, geschikt voor het grote publiek. Als ik eerlijk ben vond ik het oude concept (menukaart aangereikt, kleinschaliger, karaf water ipv te betalen halve liter fles, echte servetten) en de locatie van toen beter dan wat men er nu van gemaakt heeft. Reken op €47,50 per volwassene inclusief 2 drankjes en koffie na (prijspeil 24 juni 2022).

Dirk Linders 1 maand geleden
TheHombrewrx
Google Maps Logo

Erg lekker en erg aardige bediening! Mijn laatste halve stukje varkenshaas was net even te rauw (kan gebeuren) en aangezien het zo lekker was gevraagd deze even een minuutje in de pan te leggen.. Vele excuses gekregen en na 8 minuten kwam er een volledig nieuw hoofdgerecht varkenshaas terug.. Dit was teveel van het goede maar hebben het heerlijk op gegeten. :)

TheHombrewrx 1 maand geleden
Henkie H
Google Maps Logo

Een gezellig en goed verzorgd restaurant. De kaart is niet al te uitgebreid wat betreft hoofdgerechten. 2 mnd geleden hier ook gegeten en de menukaart is exact het zelfde. Het eten op zich is perfect bereid ,je stukje vlees medium of well done is zoals het hoort. De vis word als je dat wil aan tafel gefileerd. Kortom, een gezellig en goed restaurant zoals er niet veel meer zijn. Zeker de moeite waard !!

Henkie H 2 maanden geleden
Marien de Clercq
Google Maps Logo

We hadden hier een etentje met een groep van een kleine 25 personen. Daardoor konden we een maar beperkte keuze maken uit het menu, maar dat is begrijpelijk en er zat voor ieder wat wils bij. Onze groep werd bij alle gangen behoorlijk gelijktijdig bediend, wat ik een goeie prestatie vind, omdat het restaurant ook aardig bezet was. We zaten wel in een wat 'aparte' ruimte. Apart, omdat 'ie geheel afgezonderd was van de rest van het restaurant, wat op zich niet verkeerd was voor onze groep :-) Maar ik moest wel even wennen aan de ruimte met dat drukke behang, niet alleen op de muren, maar ook op het plafond! Heel bijzonder. En een raam met tralies ervoor: stond hier vroeger de kluis, toen het nog een bankgebouw was?

Marien de Clercq 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Humphrey’s

Goed nieuws! Bij Humphrey's Restaurant Nijmegen in Nijmegen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #353535 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #353535 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #353535 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #2b2b2b !important; }
Humphrey’s

Alle Humphrey’s restaurants

Een leuke sfeer, lekkere drankjes en overheerlijke gerechten, daar staat Humphrey’s voor. Geniet van een kalkoenspies, Rundercarpaccio of een heerlijke IJscoupe.

Benieuwd naar andere Humphrey’s restaurants in Nederland? Humphrey’s heeft in totaal 10 vestigingen waaronder deze in Nijmegen (Stadscentrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Humphrey’s lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Humphrey’s restaurants
Humphrey’s Restaurant Amersfoort
Humphrey’s Restaurant Amsterdam Nieuwezijds Kolk
Humphrey’s Restaurant Breda
Humphrey's Restaurant Enschede
Humphrey's Restaurant Nijmegen
Humphrey's Restaurant Scheveningen
Humphrey’s Restaurant Amersfoort
Humphrey’s Restaurant Amsterdam Nieuwezijds Kolk
Humphrey's Restaurant Enschede
Humphrey’s Restaurant Rotterdam Otto Reuchlinweg
Humphrey's Restaurant Rotterdam Binnenrotte
Humphrey's Restaurant Utrecht
Humphrey’s Restaurant Amersfoort
Humphrey's Restaurant Nijmegen
Humphrey’s Restaurant Rotterdam Otto Reuchlinweg
Humphrey's Restaurant Rotterdam Binnenrotte
Humphrey's Restaurant Scheveningen
Humphrey's Restaurant Zwolle
City Guide

Wat te doen in Nijmegen

Benieuwd wat je naast Humphrey's Restaurant Nijmegen nog meer in of rondom Nijmegen (Stadscentrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stadscentrum.