i hotel map

i hotel

7.2 ยท 256 recensies

Meeuwenlaan 120, Amsterdam

i hotel
i hotel i hotel
i hotel i hotel
i hotel

Over deze locatie

Aan de Meeuwenlaan 120 in het gebied 'Bedrijventerrein Hamerstraat' in Amsterdam ligt i hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 256 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, i hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bedrijventerrein Hamerstraat hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij i hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij i hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Lamine Langendijk
Google Maps Logo

I hotel is een I hotel, en dat geeft een bijzondere sfeer in een gezellige buurt. Restaurant naast hotel gaat volgens mijn info binnenkort ook open. Ook heel geschikt voor studenten en middelbare scholieren.

Lamine Langendijk 1 maand geleden
Genevieve Sepulveda
Google Maps Logo

Net hotel voor een nachtje weg

Genevieve Sepulveda 8 maanden geleden
Gerard Jellema
Google Maps Logo

Goed georganiseerd, schoon, vriendelijk personeel, bonus: onze toerfietsen konden veilig achter een hek worden gestald. Kwartiertje lopen naar de pont, ook koffietentjes etc. op loopafstand. Als je van ambachtelijk bier houdt: zowel Oedipus als Walhalla hebben gezellig proeflokaal op 5 min lopen (open do t/m zo).

Gerard Jellema 9 maanden geleden
R Mulder
Google Maps Logo

Nette kamers en goede prijs.

R Mulder 1 jaar geleden
Jolanda
Google Maps Logo

Vriendelijke mensen, goed verzorgd allemaal.

Jolanda 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij i hotel

Goed nieuws! Bij i hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.