Ie-Sicht Tussenholding B.V. Oudega Gem Smallingerlnd

Ie-Sicht Tussenholding B.V.

Bij Ie-Sicht Tussenholding B.V. gelegen aan de Hegewarren 1 in Oudega Gem Smallingerlnd kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Ie-Sicht Tussenholding B.V. is één van de 1 locaties in Oudega Gem Smallingerlnd op CardMapr.

Ie-Sicht Tussenholding B.V.

Hegewarren 1 in Oudega Gem Smallingerlnd

Betalen met creditcards bij Ie-Sicht Tussenholding B.V. in Oudega Gem Smallingerlnd

In Oudega Gem Smallingerlnd aan de Hegewarren 1 bevindt zich Ie-Sicht Tussenholding B.V.. Bij Ie-Sicht Tussenholding B.V. kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Ie-Sicht Tussenholding B.V. een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Ie-Sicht Tussenholding B.V.

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Ie-Sicht Tussenholding B.V.. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Ie-Sicht Tussenholding B.V.

Overnacht en boek je hotelkamer bij Ie-Sicht Tussenholding B.V.. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Oudega Gem Smallingerlnd

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0511 539 367
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Ie-Sicht Tussenholding B.V. Oudega Gem Smallingerlnd
Ie-Sicht Tussenholding B.V. Oudega Gem Smallingerlnd
Ie-Sicht Tussenholding B.V. Oudega Gem Smallingerlnd

Recensies

Wat zeggen anderen over Ie-Sicht Tussenholding B.V.?

Ie-Sicht Tussenholding B.V. wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 639 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Hotel restaurant dat eigenlijk wel aan een opknap beurt toe is. Veel last van vliegen en muggen op de kamer en in restaurant. Werd heel vervelend en niet fris. Ook en ook een blauwe vliegendoder lamp boven het ochtendbuffet. Een plaats waar deze niet hoort een eigenlijk overbodig moet zijn. Avonds eten was niet echt warm maar verder wel ok. Bedden waren matig maar wel goed genoeg om op te slapen. Wat wel fijn is dat de kamer een tussendeur had waardoor je weinig last had van geluiden op de gang. Makkelijk hotel als je met de boot over de Friese meren gaat varen. De boot kon voor de ingang vh hotel aangemeerd worden 👍

Lees verder

2/5

Mooie locatie om lekker te eten. Wij zijn met een groep van 18 mensen en een stel kinderen wezen eten. Alles was goed voor elkaar en de bediening was lekker vlot. Iedereen vond het leuk en we hadden goed de ruimte die we wilde ivm corona. Dus bij deze van ons 5 sterren, en we komen zeker terug.

Lees verder

5/5

Geboekt voor 2 nachten met een cadeau gekregen bon. Gebeld voor aanvullende info op dag van vertrek aangezien mails en telefoontjes de dagen ervoor niet werden beantwoordt . Bleek de boeking niet vastgelegd. Geen kamer meer vrij. Bijzonder arrogante eigenaar.

Lees verder

1/5

Zoals al vaker genoemd zijn de kamers en met name de badkamers aan een update toe. Als je dit hotel/restaurant bezoekt. Kom dan voor de goede borrelmogelijkheden met mooi uitzicht op de Ie. Het personeel is vriendelijk, ze hebben een goede wijn en bier kaart. Het eten smaakt daarintegen niet bijzonder.

Lees verder

3/5

Wij vinden dit hotel niet v/d valk waardig het was niet schoon op de badkamer en stoffige vloerbedekking op de gang en trap, het resaurant was oudbollig totaal geen sfeer.wij zijn anders gewent bij v/d valk .........jammer

Lees verder

3/5

Toch met een American Express betalen bij Ie-Sicht Tussenholding B.V.?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Ie-Sicht Tussenholding B.V., maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Oudega Gem Smallingerlnd

Benieuwd naar andere locaties in Oudega Gem Smallingerlnd waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Oudega Gem Smallingerlnd zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Oudega Gem Smallingerlnd
Ie-Sicht Tussenholding B.V. Oudega Gem Smallingerlnd Restaurant