IJscuypje Haarlemmerdijk map

IJscuypje Haarlemmerdijk

8.4 · 55 recensies

Haarlemmerdijk 14I, Amsterdam

IJscuypje Haarlemmerdijk
IJscuypje Haarlemmerdijk IJscuypje Haarlemmerdijk
IJscuypje Haarlemmerdijk IJscuypje Haarlemmerdijk
IJscuypje Haarlemmerdijk

Over IJscuypje

Eet bij IJscuypje Haarlemmerdijk het lekkerste, ambachtelijke en verste ijs die je ooit zal proeven! Ijs van eigen bodem uit ons cuypje.

Aan de Haarlemmerdijk 14I in het gebied 'Haarlemmerbuurt West' in Amsterdam ligt IJscuypje Haarlemmerdijk. Zoek je in de categorie ijssalon een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 55 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, IJscuypje Haarlemmerdijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haarlemmerbuurt West hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

P. Bos
Google Maps Logo

Het IJscuypje was een prima winkel om ijs te halen. Er waren veel soorten ijs en de keus was moeilijk. Wij waren met zijn drieën en we hebben alle drie verschillende ijsjes genomen. Ze waren allemaal even lekker. De bediening was trouwens ook prima en geduldig want door de grote keuze wisten we niet zo goed wat we moesten nemen…..

P. Bos 7 maanden geleden
Anne
Google Maps Logo

IJs lijkt minder lekker, helemaal jammer dat er geen verse slagroom meer is maar uit een spuitbus.....was altijd aan de prijs maar nu is mi prijs/kwaliteit verhouding echt zoek

Anne 1 jaar geleden
Koen
Google Maps Logo

Echt heerlijk ijs. Goede prijs. Alleen het personeel had er geen zin in... jammer voor de uitstraling

Koen 1 jaar geleden
Hans Noordermeer
Google Maps Logo

Heerlijk ijs alleen de slagroom kan beter maar het ijs is heel goed en niet te zoet.

Hans Noordermeer 2 jaar geleden
Fransje Nelissen
Google Maps Logo

Deze ijssalon sluit om 22:00, wij deden om 21:58 de deur open terwijl er nog mensen binnen stonden en ijs in de vitrine lag. We kwamen binnen maar werden meteen weer naar buiten gestuurd en er werd nog net niet geschreewd met de mededeling dat ze dicht waren. De deur werd weer dichtgeduwd en we mochten geen ijsje meer halen. Hele slechte service en totaal niet gastvrije verkoopster.

Fransje Nelissen 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij IJscuypje

Goed nieuws! Bij IJscuypje Haarlemmerdijk in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
IJscuypje

Alle IJscuypje ijssalons

Eet bij IJscuypje het lekkerste, ambachtelijke en verste ijs die je ooit zal proeven! Ijs van eigen bodem uit ons cuypje.

Benieuwd naar andere IJscuypje ijssalons in Nederland? IJscuypje heeft in totaal 20 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Haarlemmerbuurt West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van IJscuypje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle IJscuypje ijssalons
IJscuypje Plantage
IJscuypje Amstelveenseweg
IJscuypje Diemen
IJscuypje IJmuiden
IJscuypje Mercatorplein
IJscuypje
IJscuypje Plantage
IJscuypje Amstelveenseweg
IJscuypje Bijlmerplein
IJscuypje Haarlemmerdijk
IJscuypje IJmuiden
IJscuypje Wibautstraat
IJscuypje Amstelveenseweg
IJscuypje Haarlemmerdijk
IJscuypje Ijburg
IJscuypje IJmuiden
IJscuypje Noord
IJscuypje Wibautstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.