IJscuypje aan de middenweg map

IJscuypje aan de middenweg

10 · 288 recensies

Middenweg 79, Amsterdam

Open

IJscuypje aan de middenweg
IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg
IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg IJscuypje aan de middenweg
Bekijk meer
IJscuypje aan de middenweg

Over IJscuypje

Eet bij IJscuypje aan de middenweg het lekkerste, ambachtelijke en verste ijs die je ooit zal proeven! Ijs van eigen bodem uit ons cuypje.

Aan de Middenweg 79 in het gebied 'Linnaeusparkbuurt' in Amsterdam ligt IJscuypje aan de middenweg. Zoek je in de categorie ijssalon een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 288 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, IJscuypje aan de middenweg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 996 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Linnaeusparkbuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij IJscuypje

Goed nieuws! Bij IJscuypje aan de middenweg in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
IJscuypje

Alle IJscuypje ijssalons

Eet bij IJscuypje het lekkerste, ambachtelijke en verste ijs die je ooit zal proeven! Ijs van eigen bodem uit ons cuypje.

Benieuwd naar andere IJscuypje ijssalons in Nederland? IJscuypje heeft in totaal 20 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Linnaeusparkbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van IJscuypje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle IJscuypje ijssalons
IJscuypje Plantage
IJscuypje Amstelveenseweg
IJscuypje
IJscuypje IJburg
IJscuypje IJmuiden
IJscuypje Wibautstraat
IJscuypje Amstelveenseweg
IJscuypje Amstelveen (Nieuw Loopveld)
IJscuypje IJmuiden
IJscuypje Mercatorplein
IJscuypje Wibautstraat
Ijscuypje Zeeburg
IJscuypje Amstelveenseweg
IJscuypje
IJscuypje Haarlemmerdijk
IJscuypje
IJscuypje Noord
IJscuypje
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.