IKEA Amsterdam Amsterdam

IKEA Amsterdam

Hej! Welkom bij de grootste woonwinkel van Nederland. Voor elke ruimte van je woning heeft IKEA Amsterdam duurzame en betaalbare producten.

Bij IKEA Amsterdam gelegen aan de Hullenbergweg 2 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

IKEA Amsterdam

Hullenbergweg 2 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij IKEA Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Hullenbergweg 2 bevindt zich IKEA Amsterdam. Bij IKEA Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Woonwinkel scoort IKEA Amsterdam een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden IKEA Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van IKEA Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of IKEA Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

0900 2354532
IKEA Amsterdam Amsterdam
IKEA Amsterdam Amsterdam
IKEA Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van IKEA Amsterdam?

IKEA Amsterdam krijgt een beoordeling van 8.2/10 gebasseerd op 14631 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Drama om zwarte paxkasten compleet te krijgen, hele land rondrijden voor onderdelen omdat ze in Amsterdam geen vooraad hebben, netjes afspraak gemaakt maar in Utrecht bellen ze doodleuk op afgesproken tijdstip dat het toch niet op voorraad is: voor niks vrij genomen en naar Utrecht gereden. Goederen die ze wel kunnen brengen komen stuk aan, geen bezorgcapaciteit voor nieuwe dus zelf maar weer naar Ikea rijden en inwisselen: clienteservice geeft verkeerde artikel retour, zucht... weer reclameren. Vervolgens blijkt een onderdeel te ontbreken (artikel bestaat uit 2 dozen maar er wordt er maar 1 geleverd) Clientenservice onbereikbaar wegens topdrukte. Al met al vele uren en ritjes verder en nog steeds niet, na maanden compleet. Voor mij nooit meer Ikea, betaal liever elders wat meer met normale service.

Lees verder

1/5

Waar voor je geld, maar te druk in het weekend. Mensen negeren maatregelen.

Lees verder

3/5

Mensen houden zich niet aan coronA afstanden.

Lees verder

2/5

Normaal gesproken ga ik altijd naar IKEA AMERSFOORT, dit keer kwam Amsterdam beter uit. Was ontzettend druk wat ik niet had verwacht. Twijfelde om naar binnen te gaan, wordt weinig tot geen rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Ik heb snel mijn spullen gezocht en naar de kassa gegaan. Daar schrok ik mijn rot overal lange rijen en iedereen dicht opelkaar weer geen 1,5 meter afstand. Bij de zelfscan kassa werdt ik naar een plek gewezen, de beveiliging stond de heletijd achter mij mee te kijken, had continue het gevoel dat er iets aan de hand was, ook omdat ze over mij aan het praten waren. Toen ik vroeg of er iets aan de hand was kreeg ik op mijn kop omdat ik 16 artikelen had en wou hij alles nog een keer controleren of ik het wel had afgerekend. Alles inorde natuurlijk maar vond het wel vervelend de manier waar op. Zo lang de covid nog niet voor bij is bestel ik mijn IKEA spullen voortaan wel online. Samenvatting: te druk, geen overzicht van personeel, overal renende kinderen, lange rij bij kassa. RISICO GROEP MOET HIER NIET WINKELEN!

Lees verder

3/5

Fantastische winkel! In een paar jaar tijd, meerdere keren spullen laten bezorgen. Bezorgdienst gaat altijd gesmeerd! Ondanks blokkades (een keer onverwachts een braderie voor de deur gehad en ook een keer een busje voor de buren die onze oprit blokkeerde). Bezorgers zijn kundig en snel! De winkel is ook goed. Alhoewel, het is altijd druk. En in mijn optiek zou de volgende vooruitgangen gemaakt kunnen worden: meerdere stroken, voor langzaam, medium en snellopers. Meer kassamedewerkers einde zomer (= begin studiejaar) en een automaat waar je WD-40 kan halen voor piepende kinderwagens. Mooie spullen, goede prijs, top bezorgers. Ben helemaal fan!!!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Amsterdam

Goed nieuws! Bij IKEA Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast IKEA Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere IKEA woonwinkels in Nederland

Benieuwd naar andere IKEA woonwinkels in Nederland? IKEA heeft in totaal 12 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze IKEA Amsterdam toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle woonwinkels van IKEA te vinden.

Bekijk alle IKEA woonwinkels
IKEA Delft Delft Woonwinkel
IKEA Haarlem Haarlem Woonwinkel
IKEA Amersfoort Amersfoort Woonwinkel
IKEA Barendrecht Barendrecht Woonwinkel