IKEA Amsterdam map

IKEA Amsterdam

8.2 · 15585 recensies

Hullenbergweg 2, Amsterdam

IKEA Amsterdam
IKEA Amsterdam IKEA Amsterdam
IKEA Amsterdam IKEA Amsterdam
IKEA Amsterdam

Over IKEA

Hej! Welkom bij de grootste woonwinkel van Nederland. Voor elke ruimte van je woning heeft IKEA Amsterdam duurzame en betaalbare producten.

Aan de Hullenbergweg 2 in het gebied 'Amstel III deel A/B Noord' in Amsterdam ligt IKEA Amsterdam. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 15.585 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, IKEA Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amstel III deel A/B Noord hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Claudio Santulli
Google Maps Logo

Je moet er van houden de Ikea en eigenlijk doe ik dat niet echt. Ondanks dat ik vele onvermijdelijke Billie's heb gehad en andere Scandinavische namen, is het niet mijn ding enn was het wel heel lang geleden dat ik er voir het laatst was. Maar toch, als je net dat ene vitrine-showkastje moet hebben, ontkom je er niet aan. Ze hebben namelijk veel, heel veel. Dan maar de hele winkelroute van eenrichtingsverkeer doorlopen (en als je wat vergeten bent, of niet kon vinden, weer helemaal terug) door eigenlijk wel een oeverloos doolhof. Maar hé, wel prima geslaagd met het perfecte kastje. Ik zie het ook als onvermijdelijk Oost-Indisch kwaad, maar handig als je wat specifieks zoekt, want eerlijk is eerlijk; meestal hebben ze het wel... 😀

Claudio Santulli 2 maanden geleden
F T
Google Maps Logo

Klacht ingediend per mail over bezorging van mijn producten we zijn 2 maanden verder nog steeds geen reactie ontvangen. Daarvoor ook tig mails verstuurd ook zonder resultaat, sinds december bezig met een bestelling wat nooit is bezorgd en en me betaling wat ook NIET wordt terug gestort. SLECHTSTE service ooit, als ik bel Met de klantenservice wordt er beloofd dat me mails zsm mogelijk word opgepakt en zij mij terug bellen maar ook dit is nooit gebeurd! Jullie zijn die 1 ster niet eens waard!

F T 2 maanden geleden
Monique van der Ven
Google Maps Logo

Voor de Corona kon je in de winkel spullen laten ontwerpen of bestellen en meenemen. Nu alles op afspraak, geen afspraak dan wordt je ook niet geholpen ook niet als je al ontwerp heb maar niet zonder controle kan bestellen. Erg klant onvriendelijk. Als je na veel zeuren wel wat iets mee krijgt is het nog verkeerd ook tot 2 keer aantoe. Eten is erg duur geworden, broodjes bij de hotdog droog en kleiner, frisdranken alleen nog smaak water geen colaatje ofzo meer te krijgen, gelukkig zit mc donalds altijd dichtbij.

Monique van der Ven 3 maanden geleden
pafecru1
Google Maps Logo

Van de vestigingen in Haarlem, Utrecht en Amersfoort is Amsterdam wel de meest teleurstellende. Personeel dat liever aan de telefoon blijft keuvelen dan klanten te helpen en als ze zich dan uiteindelijk "beschikbaar" een afwimpelend gedrag vertoont met antwoorden waar je niets mee kan. Er staan producten in de voorraad (bijv. 3 x product X wit) en dan kom je beneden en dan ligt er 3 x zwart, terwijl die op 0 staat. Ook staan er dingen op internet of catalogus die in Amsterdam niet in de showroom staan, maar uiteindelijk wel in het magazijn liggen.......

pafecru1 3 maanden geleden
Koen Vos
Google Maps Logo

Twee dagen geleden een Muren fauteuil gekocht omdat de oude goed was bevallen. Echter, de nieuwe uitvoering heeft een andere stof en de zitbeleving is toch anders. Vandaag naar de servicebalie teneinde de fauteuil te retourneren. Na een uur wachttijd werden wij geholpen met de mededeling, u heeft de verpakking er niet bij. Wij werden door de baliemedewerkster verteld dat wij hem ook op MARKTPLAATS konden zetten. De cheffin werd erbij gehaald en er werd een uitzondering gemaakt in de vorm van een tegoedbon van 329 Euro te besteden in de winkel. U begrijpt dat wij als jarenlange trouwe klant zeer ontstemd zijn over deze gang van zaken, daar wij gewoon ons geld terug hadden verwacht. Wij hebben in het verleden eerder een goederen geretourneerd en daar werd niet gerept over de verpakking. Een dag later weer terug bij Ikea Amsterdam omdat we contact hebben opgenomen met klantenservice, Ikea heeft twee retour manieren, in de winkel moet je ook de verpakking aanleveren. Als je online iets koopt en je stuurt het retour zonder verpakking, dan wordt het geld op je rekening gestort. Wel apart heel Ikea. Weer geen stap verder gekomen met de balie medewerkers. Wordt vervolgd !!!!!!!!

Koen Vos 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij IKEA

Goed nieuws! Bij IKEA Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #0057a3 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #0057a3 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #0057a3 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #004683 !important; }
IKEA

Alle IKEA woonwinkels

Hej! Welkom bij de grootste woonwinkel van Nederland. Voor elke ruimte van je woning heeft IKEA duurzame en betaalbare producten.

Benieuwd naar andere IKEA woonwinkels in Nederland? IKEA heeft in totaal 12 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amstel III deel A/B Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van IKEA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle IKEA woonwinkels
IKEA Delft
IKEA Amersfoort
IKEA Amsterdam
IKEA Duiven
IKEA Heerlen
IKEA Utrecht
IKEA Haarlem
IKEA Amsterdam
IKEA Barendrecht
IKEA Groningen
IKEA Heerlen
IKEA Zwolle
IKEA Delft
IKEA Haarlem
IKEA Groningen
IKEA Hengelo
IKEA Utrecht
IKEA Zwolle
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast IKEA Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam (Amstel III deel A/B Noord) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amstel III deel A/B Noord.