IKEA Amsterdam Amsterdam

IKEA Amsterdam

Bij IKEA Amsterdam gelegen aan de Hullenbergweg 2 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Amsterdam is één van de 229 locaties in Amsterdam op CardMapr.

IKEA Amsterdam

Hullenbergweg 2 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij IKEA Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Hullenbergweg 2 bevindt zich IKEA Amsterdam. Bij IKEA Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Amsterdam een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

IKEA Logo

Categorie

Woonwinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0900 2354532
Routebeschrijving
IKEA Amsterdam Amsterdam
IKEA Amsterdam Amsterdam
IKEA Amsterdam Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Amsterdam?

IKEA Amsterdam wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 12334 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Afgelopen dinsdag 2x bureau gekocht bij Ikea. Helaas blijkt er 1 van de 2 een productie fout in het persen van het blad te zitten. Geen enkel probleem, ik demonteer het bureaublad en ga naar de winkel. Er staan ongeveer 15 klanten voor mij. Het duurde van 16:59 (aankomst tijd google) tot 18.05 om deze 15 klanten te verwerken voor IKEA Amsterdam met 8 medewerkers. Vervolgens doorgestuurd naar externe magazijn, waar ik 25 min. moest wachten omdat het gepakt moet worden. Voordat ik weg rij, controleer ik het blad op schades aangezien ik niet nogmaals 2,5 uur (met reistijd) bezig wil zijn. Thuis aangekomen zet ik het bureau in elkaar en blijkt het motief/kleur anders te zijn. (art. nr is hetzelfde / waarschijnlijk andere productie) Dan bel je met de klanten service om dit euvel waar ik als consument niets aan kan doen voor een oplossing, zegt ze; gaat u maar gewoon naar de winkel met 1 blad en zoekt u het daar zelf maar uit. Echt 0,0 service vanuit IKEA terwijl de fouten aan hun zijde liggen. Als klant wordt maar van je verwacht dat je op blijft draven. Verzoeken om bladen te reserveren om te controleren dat ik niet voor niets rij behoren niet tot de mogelijkheden. Dus op naar de IKEA om weer 8 IKEA medewerkers te werk zien gaan met 2 bladen in de hoop dat ze op gaan oplossen.

Lees verder

1/5

Ikea is en blijft een fijn winkel concept, al valt het natuurlijk wel in de categorie “you hate it or you love it”. Echter moet ik wel zeggen dat ik na mijn bezoek van vandaag ben geschrokken van de matige corona maatregelen. Nergens wordt op de anderhalve meter gehandhaafd en mensen lopen voor, achter en als je niet uitkijkt ook tegen je aan. Ik snap dat dit een beetje het concept van de winkel is maar dat zorgt er toch voor dat ik een fysiek bezoek de volgende keer het liefst vermijdt. Ook staan er nergens ontsmettingsmiddelen terwijl dat toch als noodzakelijk gezien zou moeten worden, zeker in een winkel waar iedereen alles 10 keer in zijn handen heeft. Als je je handen wilt wassen moet je door het doolhof van hebbedingen weer een wc zien te vinden en dat is lastig gezien er geloof ik in het hele filiaal maar 2 wc gelegenheden zijn. Still love you Ikea, maar ik had toch verwacht dat een winkel met zo’n internationale status hier beter op in zou spelen.

Lees verder

3/5

Als ik 0 ster mag geven had ik dit gedaan. Wat de personeel zegt betreft levering tot aan de voordeur tijdens COVID-19 kwam niet overeen als werkelijkheid. DIt later opgezocht en ook op de Ikea site wordt er vermeld dat er wordt bezorgd tot 4 hoog. De bezorgers renden als een speer weg toen me vader aankwam. Door "verassing" had hij dit zelf met me broertje moeten sjouwen omdat de spullen de hoofdingang van het apartement blokkeerde en de hulp van familie pas na 1,5 uur kon komen. Hierdoor is me vader door zijn rug gegaan. Nu inmiddels al een week geleden en me vader heeft er nog steeds last van. Bezorgkosten voor niks betaald en Ikea klantenservice reageert niet. Op faccebook stiekem mijn post verwijderd. Slecht, slecht slecht. Wat een teleurstelling.

Lees verder

1/5

Heb een bestelling geplaats online het zou vandaag geleverd worden tussen 14.00 en 22.00 uur er is niet een gecomuniceert en er is ook niet eens geleverd heb speciaal vrij genomen het heeft me alleen maar geld gekost en je kunt niet eens contact opnemen met de ikea je kunt online ook niet eens chatten of appen behalve met een band die zich constant hehaald dit is zeer waardeloos service van ikea dit was ook de eerste en laatse keer dat ik iets bij de ikea bestel of koop

Lees verder

1/5

De bestelling gaat als het goed is twee weken te laat bezorgd worden. De communicatie inclusief toen ik belde is beneden alle peil. De beste jongen kon niets zeggen over wanneer het geleverd zou worden en zei niet eens sorry. Dat krijg je als je in Amsterdam woont, zei die feitelijk, want het gebeurt in deze regio regelmatig schijnbaar. Heel apart.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Amsterdam

Goed nieuws! Bij IKEA Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 229 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17