IKEA Amsterdam Amsterdam

IKEA Amsterdam

Bij IKEA Amsterdam gelegen aan de Hullenbergweg 2 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Amsterdam is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

IKEA Amsterdam

Hullenbergweg 2 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij IKEA Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Hullenbergweg 2 bevindt zich IKEA Amsterdam. Bij IKEA Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Woonwinkel scoort IKEA Amsterdam een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0900 2354532
IKEA Amsterdam Amsterdam
IKEA Amsterdam Amsterdam
IKEA Amsterdam Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Amsterdam?

IKEA Amsterdam wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 13934 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Fantastische winkel! In een paar jaar tijd, meerdere keren spullen laten bezorgen. Bezorgdienst gaat altijd gesmeerd! Ondanks blokkades (een keer onverwachts een braderie voor de deur gehad en ook een keer een busje voor de buren die onze oprit blokkeerde). Bezorgers zijn kundig en snel! De winkel is ook goed. Alhoewel, het is altijd druk. En in mijn optiek zou de volgende vooruitgangen gemaakt kunnen worden: meerdere stroken, voor langzaam, medium en snellopers. Meer kassamedewerkers einde zomer (= begin studiejaar) en een automaat waar je WD-40 kan halen voor piepende kinderwagens. Mooie spullen, goede prijs, top bezorgers. Ben helemaal fan!!!

Lees verder

5/5

Ik snap heel goed dat je voor Ikea niet de hoofdprijs betaald en dat er wel eens wat mis gaat. Wij hadden loslatende fineer en gingen uiteraard terug (een dag na aanschaf). Op zich werd het redelijk makkelijk omgeruild na wat geklaag over het ontbreken van de verpakking. De dame in kwestie zei geen goededag, gaf geen antwoord, zei sowieso weinig. De rest van het aanwezige personeel leek eenzelfde houding te bezigen. Nu snap ik (ook) dat je bij de Ikea geen topsalaris hebt maar het is zooo makkelijk om vriendelijk te zijn en vooral begrip te tonen dat ik ook weer naar de blauw gele hel (ik vind het hele concept hopeloos maar ben eenmaal getrouwd ;-)) moet om wat om te ruilen. Dus, mondhoeken omhoog en het in de cursus geleerde toepassen. Het werkt echt!

Lees verder

2/5

Ikea is en prima winkel heb veel gekocht over de laste jaren. Maar ik vind op de afdeling retour dat daar kan beter aan gewerkt worden, vandaag heb iets terug gebracht en heb meer dan 1uur moeten wachten, de afhandeling van mij heeft minder dan 5min gedaan. Toen ik binnen kwam stond er 4 personen om te helpen, kort er na was er maar 2 en niemand die er bij kwam om te helpen (belachelijk). Heb ook en meneer gesproken en hij was om 11.45 binnen gekomen en pas om 14.00 was hij geholpen. Ikea s.v.p kijk even goed naar deze afdeling. Kan beter.😭

Lees verder

3/5

Het bestellen van kasten en/of keukens is een 'bumpy road'. Het bestellen van deze producten kan meerdere bezoeken aan de vestiging betekenen, omdat de informatie -verstrekt door een verkoper- niet juist is. Indien er iets ontbreek bij levering, kan de nalevering tot 6 weken oplopen, niet erg klantvriendelijk zou je kunnen zeggen, zeker als je bedenkt dat de verkoper te kennen geeft dat wij blij mogen zijn dat hij de gemaakte fouten door collega's voor ons corrigeert.

Lees verder

3/5

Waar voor je geld, maar te druk in het weekend. Mensen negeren maatregelen.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Amsterdam

Goed nieuws! Bij IKEA Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Choux Amsterdam Restaurant

Choux

De Ruijterkade 128

Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
coffeecompany Amsterdam Cafe's

coffeecompany

Oosterdokskade 137

Andere IKEA woonwinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent IKEA nog meer locaties. Naast IKEA Amsterdam in Amsterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle IKEA locaties
IKEA Delft Delft Woonwinkel

IKEA Delft

Delft

IKEA Haarlem Haarlem Woonwinkel

IKEA Haarlem

Haarlem

IKEA Amersfoort Amersfoort Woonwinkel

IKEA Amersfoort

Amersfoort

IKEA Amsterdam Amsterdam Woonwinkel

IKEA Amsterdam

Amsterdam

IKEA Barendrecht Barendrecht Woonwinkel

IKEA Barendrecht

Barendrecht

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Duiven