IKEA Barendrecht Barendrecht

IKEA Barendrecht

Bij IKEA Barendrecht gelegen aan de Hamburg 1 in Barendrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Barendrecht is één van de 6 locaties in Barendrecht op CardMapr.

IKEA Barendrecht

Hamburg 1 in Barendrecht

Betalen met creditcards bij IKEA Barendrecht in Barendrecht

In Barendrecht aan de Hamburg 1 bevindt zich IKEA Barendrecht. Bij IKEA Barendrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Barendrecht een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

IKEA Logo

Categorie

Woonwinkel

Stad

Barendrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

050 316 8772
Routebeschrijving
IKEA Barendrecht Barendrecht
IKEA Barendrecht Barendrecht
IKEA Barendrecht Barendrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Barendrecht?

IKEA Barendrecht wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 8808 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat moet je nou reviewen over IKEA. Het concern dat heeft aangetoond dat je wereldwijd alles hetzelfde kan laten zijn. Los daarvan moet ik zeggen dat personeel altijd behulpzaam is en vriendelijk. Nu met Corona wat aanpassingen waar met name bezoekers moeite mee hebben om het op te volgen. Maar IKEA is IKEA en daar zal weinig aan veranderen. Alleen wordt alles goedkoper geproduceerd. Of het nu gaat om de Zweedse balletje of om het bekende keuken opstapje. En dat komt de kwaliteit niet altijd ten goede.

Lees verder

4/5

DIt was de laatste keer dat ik iets koop bij IKEA. Ik zou graag willen uitleggen waarom. 1. Bij de levering zag ik een beschadiging in een plank. De plank was al half doormidden. 2. Ga ik vervolgens naar IKEA Barendrecht (het is al niet leuk om terug te gaan nadat je iets laat bezorgen), sta ik een half uur lang voor niks in de rij. Ik werd doorverwezen naar een verkeerde service balie. Tot daar aan toe. 3. Sta ik bij de goede service balie, neemt de mevrouw daar direct het standpunt in dat dit niet zo in de doos zat. Ik had een foto gemaakt maar die hoefde ze niet te zien. Ik denk dat die mevrouw hoogst persoonlijk alle uitgaande bestelling dozen controleert. Ik kreeg een nieuwe plank mee, maar constant werd er gezegd 'ik vind het wel heel erg vreemd'. Op een behoorlijk implicerende toon dat ik lieg. Alsof ik voor mijn lol een plank kom omruilen. Een hele rare nasmaak.

Lees verder

1/5

Vandaag even snel een nieuwe lamp halen. Maar er stond al een lange rij om naar binnen te mogen terwijl de winkel nog open moest. Mensen die voorpiepen en zich niet aan de corona regels houden verpesten het voor ons allemaal. Binnen in de winkel ging het in het algemeen wel goed. Personeel houd zich in het algemeen wel aan de regels.

Lees verder

5/5

Enorm doolhof en enorm druk, maar wanneer je het hebt gevonden is het helemaal top. Wilden een paar kastjes kopen voor een bureau, welke net waren uitverkocht, maar dankzij het personeel toch met de gewenste kastjes naar huis gegaan. Kassa vooral nu met corona lekker soepel door zelf te scannen.

Lees verder

5/5

Meubels worden zogeheten "spaarzaam" gemaakt. Te duur meubilair vanwege de kwaliteit. 🛋️🛏️ Het eten is niet lekker. 🍛🍝 Ik raad aan alleen accessoires voor de keuken, badkamer, woonkamer te kopen, omdat er een zeer grote selectie is. 👍

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Barendrecht

Goed nieuws! Bij IKEA Barendrecht in Barendrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Barendrecht

Benieuwd naar andere locaties in Barendrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Barendrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Barendrecht
Pearle Opticiens Barendrecht Barendrecht Opticien
HEMA Barendrecht Warenhuis

HEMA

Middenbaan 114-116

Blokker Barendrecht Woonwinkel

Blokker

Middenbaan 34

Jumbo Barendrecht Supermarkt

Jumbo

Onderlangs 44

Restaurant De Beren Barendrecht Barendrecht Restaurant

Andere IKEA locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent IKEA nog meer locaties. Naast IKEA Barendrecht in Barendrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle IKEA locaties
IKEA Delft Delft Woonwinkel

IKEA Delft

Delft

IKEA B.V. Haarlem Haarlem Woonwinkel
IKEA Amersfoort Amersfoort Woonwinkel

IKEA Amersfoort

Amersfoort

IKEA Amsterdam Amsterdam Woonwinkel

IKEA Amsterdam

Amsterdam

IKEA Barendrecht Barendrecht Woonwinkel

IKEA Barendrecht

Barendrecht

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Duiven