IKEA Barendrecht Barendrecht

IKEA Barendrecht

Bij IKEA Barendrecht gelegen aan de Hamburg 1 in Barendrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Barendrecht is één van de 10 locaties in Barendrecht op CardMapr.

IKEA Barendrecht

Hamburg 1 in Barendrecht

Over IKEA Barendrecht

In Barendrecht aan de Hamburg 1 bevindt zich IKEA Barendrecht. Bij IKEA Barendrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Barendrecht een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

IKEA Logo

Categorie

Woonwinkel

Stad

Barendrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

050 316 8772
Routebeschrijving
IKEA Barendrecht Barendrecht
IKEA Barendrecht Barendrecht
IKEA Barendrecht Barendrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Barendrecht?

IKEA Barendrecht wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 8512 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Donderdag 28 april ca 15.30 Op zoek naar het upptag blauwe wolk kussen met 3 luchtballonnen. De winkelmedewerkster kon het niet vinden op internet,terwijl mijn dochter hem met het luchtballon kussen aan mij doorstuurde. Vervolgens bij de klantenservice aan de rechterkant (voor de winkel staande)proberen te vragen hoe dit kon,maar mevrouw was druk in gesprek met haar collega. Toen ze daar mee klaar was zocht ze op internet en kon het niet vinden,had geen verklaring en ging midden in ons gesprek verder met een andere collega. Wat een bijzonder onbeleefde actie. Ikea🤔 Groet Anja

Lees verder

2/5

Prima ontbijt voor een lage prijs, daarna gelegenheid tot shoppen. Ook de hotdogs kan ik aanbevelen. Verder is de winkel overzichtelijk en kan personeel je over het algemeen goed helpen. Tafels bij restaurant kunnen soms een klein beetje vies zijn, maar is vaak veroorzaakt door andere gezinnen die egoïstisch zijn. Een schoonmaakteam kan daar niet tegenop. Ook is er de optie om je kinderen te laten spelen terwijl je winkelt, de wachtrij kan daar soms wel lang zijn.

Lees verder

4/5

Verschrikkelijke ervaring hele dag bezig geweest om alles te regelen voor een nieuwe computerkamer. S'avonds kwamen we erachter dat iets niet paste en wilde wat aanpassen. Teruggegaan dit moesten we van de infodesk ( 0800 nr. ) naar de klantenservice aldaar in Barendrecht. Bij aankomst was de Backoffice niet aanwezig. Verkeerd geroosterd!??... Maar een jonge dame helpt ons verder gaat bellen met collega. Toppertje deze jonge dame verdient 5 sterren. Echter de collega aan de telefoon komt erachter dat er iets goed fout is gegaan met bestellen en wat wij wilden helaas niet mogelijk is. Diversen wordt direct geannuleerd en de volgende dag gecrediteerd +/_ 800 euro ( niet alles ) op onze rekening, wij hadden immers de gehele rekening ruim € 3000,- direct betaald. We zouden ook gebeld worden nog de volgende dag door de backoffice. Na dit telefoontje blijkt het allemaal niet te gaan lukken. En Ikea blijkt al de gehele order geannuleerd te hebben??? Dat is waar wij niet om gevraagd hebben. Ik word hier zo pislink om, dat ik per direct ook al mijn betaalde geld terug vraag. Tot op de dag van vandaag nu ruim 8 dagen later nog geen gehele creditering ontvangen rest nog ruim € 2200,-. Niet normaal waarom dit zolang moet duren en de eerste creditering na nog geen 12 uur teruggestort is!? Nooit meer Ikea voor mij. Wat een butzaak, zeer klant onvriendelijk en absoluut onprofessioneel.

Lees verder

1/5

Het is prima, nu in Corona tijd is het allemaal wat onwennig. Ik vondt het wel heel apart dat je geen winkelwagen de winkel in mocht nemen maar in de winkel een moest pakken... Dit kan echt veel beter aangegeven worden... En ontzettend lange rijen is ook echt nergens voor nodig...

Lees verder

3/5

Blijkbaar ziet men bij Ikea een puppy van 4 maanden (=baby) als een bedreiging en mag het lieve diertje niet mee naar binnen...jammer hoor...plaats een groene uitlaatstrook voor de deur en maak aanlijnen verplicht, probleem opgelost, Zweedse bekrompenheid...

Lees verder

1/5

Betaal met American Express bij IKEA Barendrecht

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Barendrecht

Naast IKEA Barendrecht zijn er nog 10 andere locaties in Barendrecht waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

Pearle Opticiens Barendrecht Barendrecht Opticien
HEMA Barendrecht Warenhuis

HEMA

Middenbaan 114-116