IKEA B.V. Haarlem Haarlem

IKEA B.V. Haarlem

Bij IKEA B.V. Haarlem gelegen aan de Laan van Decima 1 in Haarlem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA B.V. Haarlem is één van de 38 locaties in Haarlem op CardMapr.

IKEA B.V. Haarlem

Laan van Decima 1 in Haarlem

Over IKEA B.V. Haarlem

In Haarlem aan de Laan van Decima 1 bevindt zich IKEA B.V. Haarlem. Bij IKEA B.V. Haarlem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA B.V. Haarlem een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

IKEA Logo

Categorie

Woonwinkel

Stad

Haarlem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

050 316 8772
Routebeschrijving
IKEA B.V. Haarlem Haarlem
IKEA B.V. Haarlem Haarlem
IKEA B.V. Haarlem Haarlem

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA B.V. Haarlem?

IKEA B.V. Haarlem wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 10807 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Laat ik voorop stellen dat er helemaal niks mis is met IKEA, haar producten en zeker niet met haar personeel. Komen deze producten echter bij een andere bedrijf vandaan is elke vorm van de anders zo goede kwaliteit en service ver te zoeken. Onze vaatwasser geeft sinds de aankoop niks dan ellende. Niet goed sluiten, door hangende klep, open springen in een programma en sinds kort lekt het ellendige ding water. We worden verwezen naar AEG/Electrolux maar hier is geen afspraak mee te maken en weigeren hun garantie verplichtingen na te komen (alleen tegen betaling) Nu is IKEA verkoper van deze rommel en zijn zij ook degene die die verantwoordelijk zijn. Jammer genoeg geeft IKEA niet thuis en verschuilen ze zich achter de 'dienst'verlening van Electrolux. Jammer en niet correct. Ik bedoel: Als je bij de groenteboer een rotte avocado koop, ga je dan terug naar de groenteboer of moet ik dan contact opnemen met de avocado teller? Wat mij betreft is dit het laatste huishoudelijke apparaat dat ik bij IKEA heb gekocht. En nu ga ik de keuken weer aan dweilen.

Lees verder

1/5

Ikea als Ikea... Goede locatie wat zorgt voor drukte... Je gaat voor een schoen lepel en paar hangers... Je komt uit toch 30€ lichter ipv 3,99... Want ze hebben altijd wat handige dingetjes en aandachtstrekkers onderweg naar de kassa...

Lees verder

4/5

Niet logisch om een alleengaande moeder te weren. Ik voel me erg teleurgesteld! De twee kleintjes zitten in de winkelwagen. Zo nemen we minder ruimte in dan volwassenen die met z’n tweeën komen. Kwartier staan wachten en vervolgens mogen we er niet in. Hoezo? En waar ga ik ze laten dan?

Lees verder

1/5

SLECHT PERSONEEL, ONBESCHOFT EN DENKT NIET NA MET DE KLANT!!! KLANTENSERVICE VERTELD JE WAT HEEL ANDERS DAN IN DE WINKEL. IK KOM HIER NOOIT MEER, JAMMER WANT HEB HIER DUIZENDEN EURO’S GESPENDEERD , JULLIE ZIJN EEN KLANT KWIJT!

Lees verder

1/5

Handige meubels, slimme oplossingen; maar wat kan het druk zijn. Erg last om een rustig moment te zoeken.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express bij IKEA B.V. Haarlem

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Haarlem

Naast IKEA B.V. Haarlem zijn er nog 38 andere locaties in Haarlem waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

HEMA Haarlem Warenhuis

HEMA

Gasthuisvest 3-5

Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Hi-Fi Klubben Haarlem

Gedempte Oude Gracht 81

Marqt Haarlem Supermarkt

Marqt

Gedempte Oude Gracht 66