IKEA Haarlem Haarlem

IKEA Haarlem

Bij IKEA Haarlem gelegen aan de Laan van Decima 1 in Haarlem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Haarlem is één van de 6 locaties in Haarlem op CardMapr.

IKEA Haarlem

Laan van Decima 1 in Haarlem

IKEA Logo

Betalen met creditcards bij IKEA Haarlem in Haarlem

In Haarlem aan de Laan van Decima 1 bevindt zich IKEA Haarlem. Bij IKEA Haarlem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Haarlem een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Haarlem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

050 316 8772
Route
IKEA Haarlem Haarlem
IKEA Haarlem Haarlem
IKEA Haarlem Haarlem

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Haarlem?

IKEA Haarlem wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 11680 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zojuist geweest. bezoeklijstje numet met waar alles ligt mee . mondkapjes. Prima, worden bij de deur zelfs uitgedeeld. Maar niet verplicht? Jammer. Nog steeds hele gezinnen naar binnen.. Mensen zonder wagentje staan alsnog dicht bij elkaar in de rij voor de kassa. Zou fijn zijn als bezoekers via de intercom hierop toch worden gewezen. Nu uiteraard zelf iemand hierop aangesproken. Na de kassa staatvstaat hetmhet vol met wachtende, etende mensen. Niet prettig! Blij dat ik voorlopig weer alles in huis heb.

Lees verder

4/5

Bestellen bij Ikea blijkt pas bij betalen dat de helft niet geleverd kan worden en op je "verlanglijstje" gezet worden. Maar je hebt voor bv een keuken ofhet lefgen van een vlier al de spullen nodig. Waardelois, nu moet je nog eens weken wachten totdat jecde rest mag bestellen en weer extra (hoge) bezorgkosten mag betalen! Bedankt IKEA ))-: Hej' is Zweeds voor 'Hallo' Bij IKEA zijn we continu bezig om onze producten en services te verbeteren.

Lees verder

1/5

Wat een drama dit, 49 euro vragen voor bezorging, maand levertijd. Op 20-1 besteld maar op de afgesproken datum geen bezorger en geen mail. Zaterdag 13-2 een mail uw order wordt klaargezet, maandag 15-2 uw order heeft 2 tot 4 weken vertraging. klantenservice? Niet bereikbaar.....Erg goede service, als je 49 durft te vragen voor levering mag je toch ook iets verwachten als klant.

Lees verder

1/5

ikea nederland: geen jaarlijks boek via post; er kan niet worden gemaild; 0900-nummer; glazen(potten) word niet verstuurd via de webshop; katoen word vervangen voor plastic. slecht bereikbare klantenservice huis, ter plaatste: lange rijen...

Lees verder

1/5

Ik wil eigenlijk een 3-sterren review geven. Het is een leuke en mooie Ikea en personeel is aardig. Maaaaarrrrrrr! Er zijn paar collega’s die echt niet weten wat zij daar aan het doen zijn. In het magazijn is er een informatiepunt en er staat 1 collega. Wij willen hem wat vragen over een bepaalde service, maar collega zegt niks te weten en dat hij nieuw is. Waarom staat er iemand op een informatiepunt die omsingeld word door minstens 10 man, maar niks weet bij een infopunt. Ook een collega die een bon voor ons heeft gemaakt voor een bed heeft de gehele order verkeerd begrepen waardoor wij eerst een verkeerde maat hadden en daarna weer opnieuw alles zelf moesten uitvogelen. Desondanks de twee beetje klungelige collega’s, ben ik wel voor de rest goed geholpen en het autoverhuur bedrijf KAV dat binnen in het bedrijf zit, is ook een top service. Eerste keer hier geweest en een beetje stomme ervaring gehad, maar dit was helaas maar een momentopname voor mij!

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Haarlem

Goed nieuws! Bij IKEA Haarlem in Haarlem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Haarlem

Benieuwd naar andere locaties in Haarlem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Haarlem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Haarlem
Teylers Museum Haarlem Musea

Teylers Museum

Spaarne 16

HEMA Haarlem Warenhuis

HEMA

Gasthuisvest 3-5

Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Hi-Fi Klubben Haarlem

Gedempte Oude Gracht 81

Marqt Haarlem Supermarkt

Marqt

Gedempte Oude Gracht 66

Restaurant Table 24 Haarlem Restaurant

Restaurant Table 24

Oude Groenmarkt 24

Sumo Haarlem Haarlem Restaurant

Sumo Haarlem

Oude Groenmarkt 14-16

Andere IKEA woonwinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent IKEA nog meer locaties. Naast IKEA Haarlem in Haarlem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle IKEA locaties
IKEA Delft Delft Woonwinkel

IKEA Delft

Delft

IKEA Haarlem Haarlem Woonwinkel

IKEA Haarlem

Haarlem

IKEA Amersfoort Amersfoort Woonwinkel

IKEA Amersfoort

Amersfoort

IKEA Amsterdam Amsterdam Woonwinkel

IKEA Amsterdam

Amsterdam

IKEA Barendrecht Barendrecht Woonwinkel

IKEA Barendrecht

Barendrecht

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Duiven