IKEA Duiven Duiven

IKEA Duiven

Bij IKEA Duiven gelegen aan de Biograaf 2 in Duiven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Duiven is één van de 6 locaties in Duiven op CardMapr.

IKEA Duiven

Biograaf 2 in Duiven

IKEA Logo

Betalen met creditcards bij IKEA Duiven in Duiven

In Duiven aan de Biograaf 2 bevindt zich IKEA Duiven. Bij IKEA Duiven kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Duiven een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Duiven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0900 2354532
Route
IKEA Duiven Duiven
IKEA Duiven Duiven
IKEA Duiven Duiven

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Duiven?

IKEA Duiven wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 11959 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Koop maar niks online, voor een aankoop van meer dan 300 euro en na het betalen van 50 euro voor transport moet ik nog 5 WEKEN wachten op het ontvangen van mijn bestelling! Ik hoop dat alles goed aankomt, maar als ik zie hoe Ikea werkt, heb ik er niet veel vertrouwen in. Het is gemakkelijk om de coronacrisis de schuld te geven, terwijl andere bekende winkels met ook "ongekend hoge vraag" niet de problemen hebben die Ikea heeft. Ik wil nu mijn bestelling komen ophalen ipv laten bezorgen maar het is onmogelijk contact nemen met Ikea.

Lees verder

1/5

Een paar weken terug online een grote ikea bestelling gedaan ivm aankomende verhuizing. Het zou in 2 delen geleverd worden, en inmiddels is alles netjes aangekomen. Ik heb wel ruim van tevoren besteld, zodat er geen haast bij zou zitten. Er werd bij beide leveringen 30 minuten van tevoren door de bezorger gebeld, en alle pakketten zijn zonder schade naar boven gedragen.

Lees verder

5/5

Deze review gaat over de online service en niet over de filialen!!! BESTEL AJB NIETS ONLINE!!! Nog nooit zo'n verschrikkelijke online service meegemaakt. Levert het magazijn ook nog wel eens iets dat besteld wordt????? Ik wacht al sinds half december. Ik krijg steeds facturen maar geen product. Als ik met de klantenservice bel krijg ik geen gehoor. Echt zwaar, zwaar onder de maat dit. Zo verschrikkelijk dom dat jullie de reputatie van de winkels door de online verkoop volledig door het slijk laten halen.

Lees verder

1/5

Online besteld in december, leverdatum 21/1 en die dag de hele dag thuis gebleven voor de levering. Ze zijn gewoon niet op komen dagen, hebben niets laten weten en vandaag een week later nog niets van ze gehoord. Schandalig slecht! Klantenservice is niet te bereiken en op berichten reageren ze niet. Nooit meer Ikea!

Lees verder

1/5

Op 4-11-2020 een kast besteld om te leveren via ikea. Levering 11-11-2020. Helaas 5 minuten voor levering geanuleerd. Wordt geleverd op 18-11-2020. 2 vrije dagen opgenomen maar helaas op 18-11-2020 kreeg ik om 5 uur een mail dat deze pas 21-11-2020 geleverd wordt. Intussen wilde ikea volgens afspraak mij 16-11-2020 bellen om een regeling te treffen voor de verspilde vrije dagen. Dit is helaas ook niet gelukt. Een verantwoordelijke aan de telefoon krijgen blijkt ook onmogelijk. Dr slechtste service die maar mogelijk is. Zelf 3x er achteraan gebeld wat ook al niet meevalt om ze te bereiken maar niks gehoord van ze. Als ik zo met klanten om ga dan komt er niemand meer. Bestel niks via de bestel service a.u.b. want dit loopt uit op een teleurstelling. Alles maar geannuleerd want een antwoord krijg je niet.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Duiven

Goed nieuws! Bij IKEA Duiven in Duiven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Duiven

Benieuwd naar andere locaties in Duiven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Duiven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Duiven
HEMA Duiven Warenhuis

HEMA

Elshofpassage 8

Pearle Opticiens Duiven Duiven Opticien

Pearle Opticiens Duiven

Elshofpassage 46

Bakker Bart Duiven Bakker

Bakker Bart

Elshofpassage 48

Kruidvat Duiven Drogisterij

Kruidvat

Elshofpassage 34-38

Blokker Duiven Woonwinkel

Blokker

Het Buske 1

Jumbo Duiven Supermarkt

Jumbo

Pastoriestraat 2

Andere IKEA woonwinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent IKEA nog meer locaties. Naast IKEA Duiven in Duiven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle IKEA locaties
IKEA Delft Delft Woonwinkel

IKEA Delft

Delft

IKEA Haarlem Haarlem Woonwinkel

IKEA Haarlem

Haarlem

IKEA Amersfoort Amersfoort Woonwinkel

IKEA Amersfoort

Amersfoort

IKEA Amsterdam Amsterdam Woonwinkel

IKEA Amsterdam

Amsterdam

IKEA Barendrecht Barendrecht Woonwinkel

IKEA Barendrecht

Barendrecht

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Duiven