IKEA Heerlen Heerlen

IKEA Heerlen

Bij IKEA Heerlen gelegen aan de In de Cramer 142 in Heerlen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Heerlen is één van de 6 locaties in Heerlen op CardMapr.

IKEA Heerlen

In de Cramer 142 in Heerlen

Betalen met creditcards bij IKEA Heerlen in Heerlen

In Heerlen aan de In de Cramer 142 bevindt zich IKEA Heerlen. Bij IKEA Heerlen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Heerlen een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

IKEA Logo

Categorie

Woonwinkel

Stad

Heerlen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0900 2354532
Routebeschrijving
IKEA Heerlen Heerlen
IKEA Heerlen Heerlen
IKEA Heerlen Heerlen

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Heerlen?

IKEA Heerlen wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 8306 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Normaal gesproken een goede plek voor veel van je interieur en woonspullen en dat ook nog voor een leuke prijs. In tijden van corona staat er een rij voor de ingang en staan er strepen op de grond om aan te geven waar je moet gaan staan om de juiste afstand te kunnen houden, maar dit is voor veel mensen blijkbaar toch niet duidelijk. Bij de draaideur staat dat er maar één persoon tegelijkertijd naar binnen mag, maar ook hier kunnen mensen blijkbaar niet lezen want er liepen twee mensen direct achter mij aan waarna ze zeiden dat er toch 1,5m tussen zat. Jammer dat dit zo gaat en dat veel mensen zo denken.

Lees verder

3/5

Vandaag met mijn moeder naar Ikea. Het restaurant was eindelijk open! En toevallig kwamen we juist rond lunch tijd. Na een incheck kregen we een tafel toebedeeld. De gratis koffie is verdwenen. Het assortiment is drastisch verminderd. Ze schenken wel alle dranken, waaronder alcoholische, maar alles mag alleen in de limonade glazen geschonken worden. En toen kwamen we bij ons tafeltje. Dat tafeltje bleek de hoge tafel te zijn, niet 1 maar liefst 3!! Hoge tafels stonden tussen mijn moeder en mij in. De lage tafels waren bestemd voor 4 personen. En die zaten ook gewoon vol, maar wij mochten elkaar bekijken met een verrekijker. Erg raar dit dat een normaal gezin, of geen gezin aan een tafel gepropt zit en wij deze afstand moeten bewaren. De rebel in mij is dan ook met haar stoel naar mijn moeder gaan zitten, na 10 min kwam een mevrouw echter vertellen dat dit niet de bedoeling was. Er mocht niet geschoven worden met meubilair, orders van de baas geen discussie mogelijk en ze liep weg. Ik had nou niet echt enige intentie om ver weg te zitten en ben dan ook blijven zitten, waarna na 5 min er ook nog een beveiliger kwam kijken. Wij zijn uiteraard hierna vertrokken...

Lees verder

1/5

Het was heel gezelig en goed berrijk naar en voor coroma alles goed verzorg

Lees verder

5/5

Ikea Heerlen. Wij waren gedurende de corona periode op bezoek. 19 augustus 2020. Niets werd meer gereinigd. Waren alleen wat stickers.zichtbaar op de vloeren ... mensen lopen gewoon langs elkaar ... restaurant was nog volledig gesloten en dat lijkt mij niet nodig . Overal is de horeca aangepast weer open dus waarom bij de ikea niet ?!

Lees verder

5/5

Een winkel waar je heel veel ideeën kunt opdoen om van je eigen huis een gezellige stek te maken !

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Heerlen

Goed nieuws! Bij IKEA Heerlen in Heerlen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Heerlen

Benieuwd naar andere locaties in Heerlen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Heerlen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Heerlen
Q-Park Theater Heerlen Parking Heerlen Vervoer
Kruidvat Heerlen Drogisterij

Kruidvat

Homerusplein 8

C&A Heerlen Mode

C&A

Homerusplein 1

HEMA Heerlen Warenhuis

HEMA

Homeruspassage 5

BCC Heerlen Heerlen Elektronicawinkel

BCC Heerlen

Homeruspassage 13

Q-Park 't Loon Heerlen Vervoer

Q-Park 't Loon

Apollolaan 11

Andere IKEA locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent IKEA nog meer locaties. Naast IKEA Heerlen in Heerlen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle IKEA locaties
IKEA Delft Delft Woonwinkel

IKEA Delft

Delft

IKEA B.V. Haarlem Haarlem Woonwinkel
IKEA Amersfoort Amersfoort Woonwinkel

IKEA Amersfoort

Amersfoort

IKEA Amsterdam Amsterdam Woonwinkel

IKEA Amsterdam

Amsterdam

IKEA Barendrecht Barendrecht Woonwinkel

IKEA Barendrecht

Barendrecht

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Duiven