IKEA Utrecht Utrecht

IKEA Utrecht

Bij IKEA Utrecht gelegen aan de Van Rensselaerlaan 7 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Utrecht is één van de 6 locaties in Utrecht op CardMapr.

IKEA Utrecht

Van Rensselaerlaan 7 in Utrecht

IKEA Logo

Betalen met creditcards bij IKEA Utrecht in Utrecht

In Utrecht aan de Van Rensselaerlaan 7 bevindt zich IKEA Utrecht. Bij IKEA Utrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Utrecht een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0900 2354532
Routebeschrijving
IKEA Utrecht Utrecht
IKEA Utrecht Utrecht
IKEA Utrecht Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Utrecht?

IKEA Utrecht wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 8586 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik had het een en ander besteld, met wat vertraging door post nl. Toch allemaal netjes ontvangen. Uiteindelijk kwam ik op de conclusie dat ik een plank en 2 boksen minder aan mij muur wilde. Met een vaag retour systeem op de site van ikea alles netjes ingevuld moest zelfs de retouren ( 2 producten) los aanmelden. Ik kreeg maar 1 retourbon. En van de ander niks gehoord. Na een poging om te bellen, waar ik al behoorlijk van geïrriteerd raakte. Want he geef de klant zelf de keuze om aan de lijn te blijven hangen!heb ik het geen wat ik retour heb gemeld in 1 doos gestopt. Weg gebracht en hoop van zegen dat het goed zou komen. Uit eindelijk kreeg ik rap bericht over retour geld en alles was netjes aanwezig... dus ik ga er van uit dat ik rond de 28 euro zou krijgen. Zie ik tot mijn verbazing dat ik maar 2 euro heb terug gekregen wat the f*ck. En ja bellen heeft geen zin wat jullie gooien mij er uit. Ik wil weten hoe dit zit. Want een mailtje naar kassa of radar is zo gepiept en denk niet dat jullie deze negatieve gezeur er ook bij willen hebben!

Lees verder

1/5

Wat een waardeloze service. Drie gloeilampen besteld, nu na een maand nog niets ontvangen en levertijd wordt telkens later. De Track en Trace geeft nog steeds aan dat ze aan het verzamelen zijn. Hoe lang duurt het verzamelen van 3 lampen....? Vraag stellen op Facebook zoals ze zelf suggereren wordt ook compleet genegeerd en dus niet op gereageerd. Jammer maar op deze manier verlies je klanten....

Lees verder

1/5

Zeer goed georganiseerde ophaalservice vanaf 10 februari! Eindelijk! Waarom heeft dat zo lang geduurd sinds de winkels vorig jaar december sloten? Dit had al veel eerder gekund. Zeer klantvriendelijk en ikea personeel houdt goed rekening met Corona. Heel triest om te zien dat de helft van de klanten zich niet houdt aan de Corona maatregelen. Ze komen gewoon zonder mondkapje. Misschien grote borden plaatsen bij de ingang van de garage?

Lees verder

4/5

Tsja.... Een mooie winkel met veel artikelen. De meeste daarvan zijn van een redelijk goede kwaliteit. De prijzen zijn gemiddeld. Wat ik echt jammer vind is dat de gangen zodanig zijn ingericht dat je overal langs moet (weliswaar zijn er een paar binnendoor gangen maar die zijn niet heel goed zichtbaar)

Lees verder

4/5

Verschrikkelijke zaak. Net als andere keren heb ze iets NIÉT op voorraad. Personeel zéér slecht, klant onvriendelijk, niet behulpzaam. Als je bij stelling en vak komt ligt het er NÍÉT ene medewerker stuurt je weer ergens anders naar toe en volgende medewerker stuurt je weer ergens anders naar toe. Volgens systeem zou het er moeten zijn, waar?? Ze helpen niet met het te zoeken, zijn alleen onbeschoft de medewerkers. Als je vraagt naar de filiaalmanager krijg je hem ook NIÉT te spreken, hoe het kan dat in het systeem staat DÁT het er is en nergens te vinden. Heb je als je personeel hebt werken beneden magazijn/afhaal gedeelte wat het niet interesseert en slecht nederlands spreekt. Dit is de 4e keer dat we deze ervaring daar hébben. MISSCHIEN móet hoofdkantoor IKEA Nederland daar ÉÉNS wat aan gaan dóen.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Utrecht

Goed nieuws! Bij IKEA Utrecht in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
Kruidvat Utrecht Drogisterij

Kruidvat

Albert Schweitzerlaan 2

HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Trekpleister Utrecht Drogisterij

Trekpleister

Hindersteinlaan 2

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt
Pearle Opticiens Vleuten Utrecht Opticien

Andere IKEA woonwinkels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent IKEA nog meer locaties. Naast IKEA Utrecht in Utrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle IKEA locaties
IKEA Delft Delft Woonwinkel

IKEA Delft

Delft

IKEA Haarlem Haarlem Woonwinkel

IKEA Haarlem

Haarlem

IKEA Amersfoort Amersfoort Woonwinkel

IKEA Amersfoort

Amersfoort

IKEA Amsterdam Amsterdam Woonwinkel

IKEA Amsterdam

Amsterdam

IKEA Barendrecht Barendrecht Woonwinkel

IKEA Barendrecht

Barendrecht

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Duiven