IKEA Utrecht Utrecht

IKEA Utrecht

Bij IKEA Utrecht gelegen aan de Van Rensselaerlaan 7 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Utrecht is één van de 6 locaties in Utrecht op CardMapr.

IKEA Utrecht

Van Rensselaerlaan 7 in Utrecht

Betalen met creditcards bij IKEA Utrecht in Utrecht

In Utrecht aan de Van Rensselaerlaan 7 bevindt zich IKEA Utrecht. Bij IKEA Utrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Utrecht een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

IKEA Logo

Categorie

Woonwinkel

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0900 2354532
Routebeschrijving
IKEA Utrecht Utrecht
IKEA Utrecht Utrecht
IKEA Utrecht Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Utrecht?

IKEA Utrecht wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 8070 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mega Ikea. IK weet het niet wat het met Ikea's is, maar de ingang lijkt altijd enigszins moeilijk te vinden te zijn. Ook bij deze Ikea moet je heel goed letten op alle pijlen om de ingang te vinden. We waren er in Corona tijd hebben er ook iets gegeten in het restauant. Het systeem dat Ikea toepast zorgt wel voor een veilige situatie maar ook tegelijkertijd snel voor lange rijen. Dat moet beter kunnen. Tweede opmerking. De aanhangwagens die Ikea verhuurt voor het transporteren zijn niet groot genoeg om grote artikelen zoals boxspring matrassen te vervoeren. Dat lijkt niet helemaal logisch. En als je dan wil laten thuis bezorgen woon je al heel snel in een buitengebied dat Ikea niet bediend.

Lees verder

4/5

Leuke vestiging met ruim voldoende parkeer gelegenheid. De indeling is logisch en het is een nette en verzorgde winkel met een zeer ruime keus. Tevens is het restaurant ( nu gesloten ivm corona) ook prima voor een kopje koffie of iets anders lekkers, kortom een aanrader om even gezellig te gaan shoppen zeker geien het feit dat er ook nog voldoende woonwinkels in de nabijheid zijn.

Lees verder

4/5

Ikea-concept is bekend, ook in coronatijd prima te doen, voldoende loopruimte. Fijn dat het restaurant open is 😊 zowel eten als hapjes als drinken en een goedwerkend coronaplan

Lees verder

4/5

Gewoon een Ikea, alleen zou het handig zijn om de rolstoelen beter te verdelen en zou het makkelijk zijn als je de rolstoelen ook weer wat makkelijker in kan leveren zonder dat je weer naar binnen moet. Zeker nu met Corona en de vatbaarheif daarvoor van de gemiddelde rolstoelgebruiker.

Lees verder

4/5

Ik wou mijn kamer opnieuw inrichten, hiervoor wou ik een nieuwe kast en een nieu bed. Eerst ging ik naar de bedden zelf kijken nou mooie gevonden en doorgegaan naar de matrassen. Even op veel liggen, sommigen waren een beetje vies maar over het algemeen vrij schoon(je kan zelf het bed verschonen als je dat wilt) nou matras uitgekozen gaan we door naar de kasten. Leuke kast gevonden even foto maken om te onthouden en zo waren we redelijk snel klaar hier en vooral erg tevreden met het ruime aanbod en leuke dingen. Toen we echter alles online wilden bestellen bleek dat het uitgekozen matras niet op het uitgekozen bed last doordat daar een latten bodem inzit. dit was erg jammer en baalden we een beetje van. Verder erg fijne winkel maar jammer dat er dus niet bijstond dat dat bed niet bij het .straks paste.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Utrecht

Goed nieuws! Bij IKEA Utrecht in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt
Pearle Opticiens Vleuten Utrecht Opticien
HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Burchtplein 10

Blokker Utrecht Woonwinkel

Blokker

Burchtplein 18

Andere IKEA locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent IKEA nog meer locaties. Naast IKEA Utrecht in Utrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle IKEA locaties
IKEA Delft Delft Woonwinkel

IKEA Delft

Delft

IKEA B.V. Haarlem Haarlem Woonwinkel
IKEA Amersfoort Amersfoort Woonwinkel

IKEA Amersfoort

Amersfoort

IKEA Amsterdam Amsterdam Woonwinkel

IKEA Amsterdam

Amsterdam

IKEA Barendrecht Barendrecht Woonwinkel

IKEA Barendrecht

Barendrecht

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Duiven