In de Oude Stempel Steenbergen

In de Oude Stempel

Bij In de Oude Stempel gelegen aan de Kaaistraat 21 in Steenbergen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

In de Oude Stempel is één van de 6 locaties in Steenbergen op CardMapr.

In de Oude Stempel

Kaaistraat 21 in Steenbergen

Betalen met creditcards bij In de Oude Stempel in Steenbergen

In Steenbergen aan de Kaaistraat 21 bevindt zich In de Oude Stempel. Bij In de Oude Stempel kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort In de Oude Stempel een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij In de Oude Stempel

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij In de Oude Stempel. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Steenbergen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0167 567 381
Routebeschrijving
In de Oude Stempel Steenbergen
In de Oude Stempel Steenbergen
In de Oude Stempel Steenbergen

Recensies

Wat zeggen anderen over In de Oude Stempel?

In de Oude Stempel wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 88 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima eten. Fraai uitgeserveerd. En met de Groupon korting ook goed betaalbaar. Enige minpuntjes: de porties waren wel heel klein, er had best wat garnituur bij het hoofdgerecht mogen zitten. Zo kom je niet aan je dagelijkse hoeveelheid groente. De frites die geserveerd werd bestond uit stukjes van 2 of 3cm. Duidelijk het restje van de zak.

Lees verder

4/5

Mooie locatie, beetje chic maar prima prijzen, dat is altijd een fijne combinatie. Wij hadden het keuzemenu van vijf gangen. Het menu kwam wel een beetje stroef op gang qua smaken, behalve een kerrie-kletskop waren de smaken niet zo uitgesproken. Dat gold voor de amuses en ook de eerste gangen waren niet hoog op smaak. Het broodje was dan wel weer heerlijk. Eigenlijk leidde alles naar gang 4, wat ook wel weer goed was natuurlijk, maar we hebben ons een tijd lang afgevraagd of het nog spannend zou worden en dat is toch een beetje jammer. Gang 4 was echt wel heerlijk! Het dessert zou vooral banaan moeten zijn maar een passievruchtsaus voerde de boventoon. De ring van saus bij het dessert zag er hetzelfde uit als de eerder gepresenteerde ring van kaassaus. Dat maakte ons even een beetje terughoudend om ervan te eten Waarom dan toch vier sterren? Het was al met al gewoon een lekker diner! De verwachtingen die we hadden waren alleen een stapje te hoog voor dit menu. Verder was de sfeer leuk en ongedwongen en vonden we ook de open keuken fijn om naar te kijken. Zie je toch hoe serieus de koks allemaal bezig zijn. Leuk!

Lees verder

4/5

Eten is erg mooi en vooral heel erg lekker. Je kunt tevoren doorgeven wat je vooral niet wilt. Wat wij echt als een ontzettend irritant punt hebben mogen ervaren is de vraag bij boeking, hoe laat we aan tafel wensen te gaan. Geen idee waarom deze vraag gesteld wordt. Alles wordt namelijk rechtgetrokken... Wij waren als eerste in het restaurant om 18.30 en nog 3 andere tafels bleken gereserveerd. Deze kwamen echter pas tussen 19.00 en 19.45... Wij worden dan bezig gehouden met een kletskop van kerrie. De 2e tafel krijgt dit ook. Bij de anderen heb ik dit niet zien voorbij komen, mag ik dan de conclusie tot zoethoudertje trekken? Na 50 minuten komt het voorgerecht, de anderen zijn inmiddels ook binnen en daar gaan we dan. Iedere 10 tot 15 minuten een gang. Tot de laatste, dan is het weer ruim 40 minuten kijkend hoe de vaat van restaurant naar de brasserie wordt gedragen(?) en wachten op de vraag of we een dessert of kaas wensen? Serieus, kom op, nogmaals het eten, we gaan terugkomen. Maar als dan weer de vraag gesteld wordt hoe laat we wensen te komen zullen wij de wedervraag stellen hoe laat ze beginnen. Gewoon klantonvriendelijk, want sommigen zijn toch helaas afhankelijk van een klok, ook tijdens een avondje uit. Zet gewoon eens starttijd op, niets mis mee, weet iedereen waar men aan toe is. Of... Zeg het bij het reserveren, dan weet iemand waar hij aan toe is!

Lees verder

4/5

Mooi restaurant. Heerlijk om een avondje te tafelen. Het eten is echt heerlijk met mooie smaak combinaties en ook zeker een lust voor het oog. Ook de wijnen zijn heerlijk, goed bij het gerecht gecombineerd. Een TOP bediening met TOP koks! Zeker een aanrader :-D

Lees verder

5/5

Wanneer komt die eerste ster er aan?!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij In de Oude Stempel

Goed nieuws! Bij In de Oude Stempel in Steenbergen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Steenbergen

Benieuwd naar andere locaties in Steenbergen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Steenbergen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Steenbergen
Broekhuis Klokken B.V. Steenbergen Overig

Broekhuis Klokken B.V.

Grote Kerkstraat 13

Ristorante Amore Mio Steenbergen Restaurant

Ristorante Amore Mio

Grote Kerkstraat 36

Effe Anders Steenbergen Restaurant

Effe Anders

Markt 6

Het Hoofdkantoor Steenbergen Restaurant
Xin & Hao Steenbergen Restaurant

Xin & Hao

Westdam 6

ALDI Steenbergen Supermarkt

ALDI

Westdam 81