Incanto map

Incanto

8.8 · 392 recensies

Amstel 2, Amsterdam

Incanto
Incanto Incanto
Incanto Incanto
Incanto

Over deze locatie

Aan de Amstel 2 in het gebied 'Utrechtsebuurt Zuid' in Amsterdam ligt Incanto. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 392 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Incanto accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Utrechtsebuurt Zuid hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Raul Maraña
Google Maps Logo

Hicimos una reserva para 15 personas y una hora antes de que nos sirvieran nos preguntaron cuántos seríamos finalmente: 13 contestamos. Nos sirvieron 13 menús pero a la hora de pedir la cuenta nos cobraron 15 menús. Creía que se trataba de un error, pero cuando fui a reclamar el manager me confirmó: la reserva era para 15. A lo que le contesté que en ningún momento nos habían servido 15 menús. Nos han robado más de 170€ por dos menús que no nos han servido y nos han cobrado. Más de 1000 euros por menús que no hemos disfrutado. La actitud del manager mal educada y por su puesto, nada recomendable. Una experiencia pésima. We made a reservation for 15 people and an hour before they served us they asked us how many we would finally be: 13 we answered. They served us 13 menus but when asking for the bill they charged us 15 menus. I thought it was a mistake, but when I went to claim the manager confirmed: the reservation was for 15. To which I replied that at no time had we been served 15 menus. They have stolen more than €170 from us for two menus that they have not served us and they have charged us. More than 1000 euros for menus that we have not enjoyed. The manager's attitude is rude and of course, not recommended at all. A lousy experience. We maakten een reservering voor 15 personen en een uur voordat ze ons bedienden, vroegen ze ons met hoeveel we uiteindelijk zouden zijn: 13 antwoordden we. Ze serveerden ons 13 menu's, maar toen ze om de rekening vroegen, rekenden ze ons 15 menu's aan. Ik dacht dat het een vergissing was, maar toen ik ging claimen bevestigde de manager: de reservering was voor 15. Waarop ik antwoordde dat we op geen enkel moment 15 menu's hadden gekregen. Ze hebben meer dan € 170 van ons gestolen voor twee menu's die ze ons niet hebben geserveerd en ze hebben ons in rekening gebracht. Meer dan 1000 euro voor menu's waar we niet van hebben genoten. De houding van de manager is onbeleefd en natuurlijk helemaal niet aanbevolen. Een waardeloze ervaring.

Raul Maraña 2 maanden geleden
Sjoerd Volmer
Google Maps Logo

Fantastiscb gegeten.. heerlijke gerechten en dito mensen die daar werken. Heel fijn! Komen snel weer eens....

Sjoerd Volmer 6 maanden geleden
Boris Toet
Google Maps Logo

Centrum, dan weet je het wel. Slechte en dure wijn, zoute gerechten. Beter paar minuten doorlopen voor de échte Italianen.

Boris Toet 7 maanden geleden
Martin Hofstede
Google Maps Logo

we waren wat aan de vroege kant, maar niet minder welkom. Het restaurant is op de 1e en 2e verdieping aan het Muntplein; ingang aan de Amstel 2. Met een warm welkom kregen we een mooie tafel met uitzicht op de munttoren en het Rokin. De sfeer in het restaurant is prettig. De bediening erg attent, professioneel en ook heel plezierig in de omgang. je voelt je meteen thuis. Goede uitleg over het menu. Na een heerlijk Presecco hadden de de Cannolo Provola. Bijzonder knap op dit zo heerlijk krokant te serveren. het hoofdgerecht was een heerlijke en precies goed gegaarde lamskotelet en een heerlijke rollade van varkensvlees. Beide gerechten mooi opgemaakt en heel subtiel met de bijgerechten een fijne smaakcombinatie. We moesten nog rijden, dus een glas wijn was voldoende. De wijnkaart biedt voldoende keuze en het is fantastisch dat ook wijnen van meer niveau op glas kunnen. We kozen voor Barbaresco en dat was een heel goede keuze. Na twee heerlijke nagerecht, die niet aal een lust voor het oog waren, maar ook prima smaakte was er nog net ruimte voor een expresso. Een fijn restaurant van een hoog niveau voor een toch nog wel acceptabel prijs, gelet op wat ze waarmaken.

Martin Hofstede 10 maanden geleden
Roel
Google Maps Logo

Zeer vriendelijk (amicaal) personeel. Heerlijk gegeten met goede wijnen. In de zaa boven prachtig uitzicht. Aanrader!

Roel 1 jaar geleden
marijke visser
Google Maps Logo

Prachtige locatie!! Heerlijk eten en zeer vriendelijke bediening met kennis van zaken! Aanrader!

marijke visser 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Incanto

Goed nieuws! Bij Incanto in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.