Ingeburgerd map

Ingeburgerd

8.4 ยท 1110 recensies

Nieuwe Markt 25, Zwolle

Ingeburgerd
Ingeburgerd Ingeburgerd
Ingeburgerd Ingeburgerd
Ingeburgerd

Over deze locatie

Zin in de lekkerste hamburgers van Zwolle? Bij Ingeburgerd zit je goed.

Aan de Nieuwe Markt 25 in het gebied 'Binnenstad-Zuid' in Zwolle ligt Ingeburgerd. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.110 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Ingeburgerd accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Zwolle waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Zuid hebben we nog 69 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Matteo Ruberto
Google Maps Logo

Prima restaurant om even snel een burger te eten. Er is voor ieder wat wils voor zowel jong als oud. Vegetarische opties zijn ook goed. De kwaliteit is ruimt stabiel voldoende. Soms een 10, soms een 6, afhankelijk van hoe druk het is en hoe de bediening gemutst is. Al met al een aanraden wanneer je een burger wilt eten in Zwolle.

Matteo Ruberto 2 maanden geleden
Marnix
Google Maps Logo

Hamburger was voor een hamburgertent niet erg bijzonder, zelfs iets te droog/taai. Carpaccio was lekker, maar hier proefde het brood een beetje oud aan. Muziek die gedraaid werd was leuk en personeel heel erg vriendelijk. Voor een makkelijke hap zeker geen verkeerde tent.

Marnix 2 maanden geleden
Robert Stokkers
Google Maps Logo

Het eten was goed. De bediening mag vriendelijker. Bij het opnemen van de bestelling was er 1 item vergeten waardoor er niet gezamenlijk geluncht kon worden. Bij navraag werd in eerste instantie gezegd; het komt er aan. Na nog een keer navragen bleek dat het gerecht niet was genoteerd. Het leek erop dat de bediende dit niet erg vond waardoor we teleurgesteld Ingeburgerd hebben verlaten.

Robert Stokkers 4 maanden geleden
Agnes Kleinsmit
Google Maps Logo

Lekker gegeten. Gezellig ook. Sommige bediening echter is nog wat erg onervaren: er viel een grote burger om terwijl deze uit geserveerd werd aan tafel. De serveerster deed net of er niets gebeurde. Dat vind ik raar. Ook het dekken van de tafel ging wat, ... nou ja zeg maar onhandig. Verder wel een aanrader.

Agnes Kleinsmit 10 maanden geleden
Pepijn ten Berge
Google Maps Logo

Lekkere burgers en leuk personeel

Pepijn ten Berge 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. Zwolle staat bekend om zijn rijke historie en opgewekte binnenstad. Zo vind je in Zwolle genoeg restaurantjes waar je lekker kan lunchen en/of dineren, winkels om dat ene kledingstuk te scoren en vele monumenten en musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zwolle. Meer van dit lees je in onze Zwolle City Guide.