Inn On The Lake map

Inn On The Lake

0 · 0 recensies

Waterlooplein 12, Amsterdam

Inn On The Lake
Inn On The Lake

Over deze locatie

Aan de Waterlooplein 12 in het gebied 'Waterloopleinbuurt' in Amsterdam ligt Inn On The Lake. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 0 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 0.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Inn On The Lake accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.022 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Waterloopleinbuurt hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Inn On The Lake

Overnacht en boek je hotelkamer bij Inn On The Lake. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards van American Express, Mastercard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.