Inter Scaldes map

Inter Scaldes

10 · 265 recensies

Zandweg 2, Kruiningen

Inter Scaldes
Inter Scaldes Inter Scaldes
Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes Inter Scaldes
Bekijk meer
Inter Scaldes

Over deze locatie

Aan de Zandweg 2 in het gebied 'Verspreide huizen Kruiningen' in Kruiningen ligt Inter Scaldes. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 265 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Inter Scaldes accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 2 locaties in Kruiningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Verspreide huizen Kruiningen hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Inter Scaldes' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Inter Scaldes. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

Kamer boeken bij Inter Scaldes

Overnacht en boek je hotelkamer bij Inter Scaldes. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards van American Express, Mastercard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Gesorteerd op:
Pino P.
Google Maps Logo
Pino P. 2 jaar geleden

Tijdelijk gesloten wegens verbouwing dus geen info nu

Pino P. 2 jaar geleden
Daniel K.
Google Maps Logo
Daniel K. 2 jaar geleden

In het kader van de bucketlist (alle 3-sterrenrestaurants in Nederland ooit bezoeken - althans, ik ben te jong om Parkheuvel met 3 sterren bezocht te kunnen hebben) de rit naar Kruiningen gemaakt voor een lunch. Gekozen voor 5 gangen (€190), met alle extra’s in mijn ervaring doorgaans meer dan genoeg voor een voldaan gevoel. Ook hier het geval, ruime porties, geserveerd door een attente maar wat afstandelijke brigade. Het optionele tussengerecht (supplement €65!) is niet echt nodig en hebben we laten zitten. Helaas bood het geheel niet de wow-ervaring die ik zou verwachten voor dit geld en de status van drie sterren op de gevel. Voor iets meer dan 300 euro per persoon voor een 5 gangen-lunchmenu plus bijpassende wijnen, water, koffie (en gratis het wat wonderlijke dreigement van extra kosten als je het waagt ter plekke nog iets te willen wijzigen in het menu) verwacht ik culinair een ervaring die je bijblijft, waar je het jaren later nog steeds over hebt. En dat was hier in ieder geval op deze dag niet het geval. De sfeer is er eentje van “dit is wat de chef wil en daar moet u het mee doen”. Als je daar een positieve draai aan wil geven is het authentiek en no-nonsense, als je het negatiever beschouwd is het nogal klantontvriendelijk en bot. Zo zijn aanpassingen in het menu alleen mogelijk als ze 'passen bij de kookstijl van de chef'. Wat dat is blijft volledig vaag. Ik snap wel dat niet aan alle wensen tegemoet gekomen kan worden met behoud maar je kan overdrijven. Voor deze prijzen mag je verwachten dat alles in het werk wordt gesteld om de gast tevreden te stellen, en het lijkt hier soms andersom. De keuze voor een volledig vismenu snap ik gezien de Zeeuwse ligging wel (op de site staat ook dat het menu voor 80% uit vis/schaaldieren bestaat dus je weet waar je aan begint) maar de manier waarop kwam nogal zomers over, voor een bezoek diep in de herfst. Het is allemaal wat veilig en soms bijna ondermaats te noemen. Het cocquille-gerecht bevatte een apart zuurtje dat nogal detoneerde met de rijke, aardse smaak van de schaaldieren en met name het hoofdgerecht met zeebaars en asperges zou op zich niet misstaan in een goede brasserie, maar in een 3-sterrenrestaurant moet de lat qua culinair vernuft, presentatie en smaak hoger liggen. Die feedback werd door het personeel met enige houterigheid aangehoord, men leek niet echt te weten wat te doen. Dessert-amuse én dessert waren naar volle tevredenheid dus het kan wel. Het slecht noemen zou absurd zijn, het is allemaal netjes en keurig verzorgd, maar nergens spannend of vernieuwend. Mogelijk biedt het volledige 8-gangen menu (voor 100 euro pp meer…) meer uitdaging op het bord, maar wij gingen toch enigszins teleurgesteld huiswaarts.

Daniel K. 2 jaar geleden
Mirjam van Z.
Google Maps Logo
Mirjam van Z. 2 jaar geleden

Één groot culinair feest , je proeft en ervaart de liefde voor voedsel, kunst en gasten. Veel dank ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mirjam van Z. 2 jaar geleden
Eva
Google Maps Logo
Eva 2 jaar geleden

Het prestige-menu was gewoon fantastisch. Het personeel deed erg zijn best om voor ons te zorgen. De service was geweldig. Is zeker een reis waard.

Automatisch vertaald
Eva 2 jaar geleden
TheHartz H.
Google Maps Logo
TheHartz H. 2 jaar geleden

Voortreffelijk eten uitermate goed. Perfect klaar gemaakt maar geen wow-effecr qua smaken. Smetje was dat een van de serveersters met de bloes aan de achterkant uit de broek slobberde. Dat kan echt niet voor een 3 sterren restaurant. Wat ook vreemd was dat, een andere serveerster, vroeg of de witte wijnglazen, met nog wijn in het glas en in de fles afgeruimd mochten worden.

TheHartz H. 2 jaar geleden
WS De B.
Google Maps Logo
WS De B. 2 jaar geleden

We hadden 8 gangen met wine pairing en overnachten in een suite. Fantastisch onthaal al op de parkeerplaats, heel fijn! Toen de suite: prachtig! enorm en heel mooi ingericht! Alleen: beide tv’s deden t niet. En een lamp niet. Gebeld en ze kwamen terstond. Beide tv’s moesten opnieuw geïnstalleerd, netjes gedaan. Konden wij Roland Garros kijken. En een nieuwe lamp zou meteen gebracht worden. Niets meer over gehoord. Na t diner wilden we nog in dit mooie weer op t balkon zitten. Maar de balkon verlichting deed t niet. Ook wilden we nog wel twee biertjes. Dus we belden de receptie. Die namen niet op. Na een kwartiertje nog een keer gebeld. Wederom tevergeefs en we hebben in t donker op t mooie balkon een kopje thee gedronken. Met de heerlijke friandises die ze heel lief naar onze suite hadden gebracht omdat we na de acht gangen graag iets meer languit in onze kamer wilden nagenieten. Het diner begon in de tuin. Aperitiefje champange van 24€per stuk. Erg fijn dat ze de gelegenheid boden om met dit snikhete weer nog even te genieten buiten. Maar de tafel was vies. Je zou verwachten bij een drie sterren tent dat ze, mocht t komen door stuivende bomen bijvoorbeeld, op z’n minst één keer voor de vorm met een mooie beweging de tafel afnemen en uitleggen dat er niet tegenop de boenen valt. We hebben enorm genoten van de wijnen!! De sommelier is echt heel goed! Mooie uitleg van alle wijnen. We hebben de chef helaas niet gezien. De eigenaresse was wel heel attent. Wellicht op het plichtmatige af. Kregen de keus of we als supplement kaviaar wilden bij t eerste gerecht. Zeiden daar ja op in de onwetendheid dat t gerecht zelf al kaviaar bevat. De kaart noemde dat niet. Gerechten allemaal fantastisch. Presentatie wat conservatief en zelfs wat flauw omdat je soms door de schuimlaag niet ziet wat je eigenlijk eet. Bediening verder top maar wat meer interactie en gezelligheid maakt de beleving van zo’n avond wat ons betreft een sterretje extra. We hadden zelf een topavond, dat mogen we concluderen, maar dat kwam meer door de gezamenlijke belevenis dan door de 3 sterren van Inter Scaldes. We hebben een keer eerder op 3 sterren niveau gegeten en dat was op alle vlakken 5 sterren

WS De B. 2 jaar geleden
madeleine g.
Google Maps Logo
madeleine g. 2 jaar geleden

Alles wat je van 3 sterren mag verwachten

madeleine g. 2 jaar geleden
Petra de J.
Google Maps Logo
Petra de J. 2 jaar geleden

We werden netjes ontvangen op de parkeerplaats. Moesten zelf met de koffers sjouwen. Hadden eigenlijk een welkomstdrankje verwacht......wat we bij een ander drie sterren restaurant wel kregen. Wel heerlijk gegeten, van gerechtjes opgemaakt als schilderijtjes. Met een heerlijk bijpassend wijnarrangement. Alleen jammer dat ze nogal hard liepen met het water. Eén slokje uit je glas en er werd alweer bij geschonken. Kwam een beetje sneu over. Het ontbijt was een beetje eenvoudig en zeker niet 3 sterren waardig. Opgediend door een dame met wijde mouwen aan de onderkant, zodat die elke keer door het eten zwiepen. Zelf vind ik het sjiek staan, wanneer de brigade dezelfde verzorgde kleding aan heeft. Maar dit zag er een beetje "goedkoop" uit. Kortom, ik vind het persoonlijk geen 3 sterren waard.

Petra de J. 2 jaar geleden
Mouton1968
Tripadvisor Logo
Mouton1968 2 jaar geleden

Op een prachtige dag in mei hadden wij een afspraak bij Inter Scaldis. Met zijn vieren besloten we het uitgebreide lunch menu te nemen. De uitbreiding bestond uit extra kaviaar en de signature dish van ui met Zeeuwse kreeft. We konden niet wachten! Vooraf werden drie amuses gepresenteerd met onder meer oerbiet, Oosterschelde paling en Noordzee krab. Daarna de keus uit een in Faberge ei gepresenteerd kaviaar gerecht of een tartaar van Holstein rund met kaviaar, verrukkelijk! Na de kaviaar was het tijd voor de petoncles, een soort mini versie van de st. Jabobsschelp. Prachtig gepresenteerd. Na de petoncles was het tijd voor de Ierse Zalm, dat verrassend genoeg werd geserveerd met reepjes asperge, waanzinnig lekker! De beroemde ui met kreeften saus was ook weer en genot waarna het tijd was voor het Wagyu rund. De Wagyu werd begeleid door een zalige Cabernet Sauvignon uit Noord Spanje, de Xipella van Clos Montblanc. Extra knap vind ik dat de sommelier een wijntje van ongeveer 10 euro heeft gevonden als begeleider van dit gerecht en niet een voor de hand liggende wijn van een veelvoud van de prijs. Bij Inter Scaldes kun je het wat dat betreft zo bont maken als je zelf wil, alle topwijnen uit de hele wereld zijn beschikbaar. Ik vond de keus voor de Xipella geweldig! Als tussengerecht konden we de kaas niet overslaan. Als afsluiter het dessert (een extreem goede versie van de dame blanche wat vooraf niet veel goeds inboezemt, maar ook dit gerecht overtrof onze verwachtingen). De koffie en thee dronken we in de tuin van het restaurant, het was per slot van rekening prachtig weer. De rekening bedroeg €1600 voor vier personen. Is dat veel? Tuurlijk, maar daar staat een fantastische culinaire ervaring tegenover. Jammer dat de chef zich niet liet zien, die hadden wij graag onze complimenten overgebracht, ook al omdat het waarschijnlijk de laatste keer is. Mevrouw Brevet kwam wel een paar keer aan tafel, ook prima. De bediening vonden wij vlekkeloos in tegenstelling tot wat enkele recensies beweren. Drie sterren meer dan waard….!!!

Prijs/kwaliteit: 10Service: 10Eten: 10
Mouton1968 2 jaar geleden
656bartd
Tripadvisor Logo
656bartd 2 jaar geleden

Het echtpaar Brevet stopt met Inter Scaldes vanaf september. Inter Scaldes stond al een tijdje op mijn verlanglijst, dus snel gereserveerd voordat het te laat is. Maar het is al te laat, het lijkt erop dat ze er geen zin meer in hebben. We aten er op een zondag met een overnachting erbij. Bij ontvangst werd gezegd dat het te druk was, dus dat iets te drinken voordat we aan tafel zouden gaan zat er niet in. Dus naar Middelburg gereden en in de voorjaarszon een cocktail gedronken. Het menu dat die dag op de site stond bleek achterhaald, we kregen aan tafel een ander menu. Het achterhaalde menu staat nog steeds op de website. Bijna alle gangen bestonden uit mousse en schuim en misten kleur, structuur, smaak en ook de invloed van het seizoen. Een uitgeholde ui met daarin een kaassaus en een paar stukjes kreeft (waar je door de onsubtiele saus niks van proefde) was een supplement van 55 euro. De friandises stonden al een tijdje op tafel toen we toch zelf maar om koffie hebben gevraagd. Overigens was de sommelier heel enthousiast en had zij een uitmuntende keuze van wijn. Een baken in een verder mistroostige avond. Ik heb een vriendelijke en uitgebreide mail gestuurd achteraf, om uit te leggen dat we toch wel erg teleurgesteld waren. Ik zou dan zelf gelijk mijn gasten even bellen of minstens terughalen. Niks meer gehoord. Een dure teleurstelling van bijna 1400 euro (incl overnachting)

Prijs/kwaliteit: 2Service: 4Eten: 6
656bartd 2 jaar geleden
Elsbeth S.
Google Maps Logo
Elsbeth S. 2 jaar geleden

Vrijwel perfect in alle opzichten; niets aan veranderen. Is nu bovendien zinloos.

Elsbeth S. 2 jaar geleden
Piet O R.
Google Maps Logo
Piet O R. 2 jaar geleden

Een ontzettend leuke avond gehad. Een heerlijk 4 gangenmenu gehad. De langoustines met o.a mango waren een sensatie. Superleuke medewerkers, fijne ambiance. Jammer dat het gaat sluiten, maar met de medewerkers die mee gaan komen we graag voor een nieuwe kennismaking.

Piet O R. 2 jaar geleden
Culture01362800659
Tripadvisor Logo
Culture01362800659 2 jaar geleden

Mooie omgeving. Hoofdgebouw is misschien wel eens aan renovatie toe (aan de buitenkant). Gebouw voor overnachting heel mooi en verzorgd. Op zich was er niets mis met de ontvangst maar het was wat vreemd om te aperitieven in de lounge en daarbij niets te eten te krijgen. In een gewoon restaurant is dat allemaal zo erg niet maar als ik dit vergelijk met de Librije, waar we ook hebben overnacht krijg je daar gewoon zoveel meer. Het menu zorgde voor mooi uitziende gerechten en meestal was het van smaak ook zeker goed maar voor mij kan het gewoon bijlange niet opboksen tegen de concurrentie, ook de 2*-restaurants in de provincie. En voor een 3*-restaurant waar op vlak van bediening nog een duidelijk verschil zichtbaar zou moeten zijn met 2*-niveau werden er toch veel foutjes gemaakt. Soms zat je eens zonder drank, soms werden eens niet alle borden tegelijk gebracht. Foutjes die ons eigenlijk niet storen maar als je er op begint te letten ging het allemaal zeker niet foutloos, ondanks het streng toeziende oog van de eigenares. De enige die voor ons écht foutloos was was de sommelier: wereldtop! Maar het viel dan ook wel op dat zij veel zaken moest rechttrekken van haar collega's. Op het eind van het menu dan nog een grote fout in mijn ogen...we waren een groot gezelschap, laatst aan tafel gebracht, hadden het langste menu gekozen en blijven uiteindelijk als laatste over in de zaal...en dan ging plots de muziek uit voor een minuut of 10 en was er even niets meer van personeelte zien. En dat is iets anders, zoiets zou ik in om het even welk restaurant jammer vinden. Precies of we waren compleet vergeten. Ontbijt was ok en verzorgd maar helemaal niet speciaal, wat je dan in zo'n culinaire tempel toch wel verwacht... Het verschil met die andere topper: De Librije, is gewoonweg gigantisch. Dan is het achteraf gezien toch het hoge bedrag niet waard.

Prijs/kwaliteit: 4Service: 8Eten: 8
Culture01362800659 2 jaar geleden
EUlrich
Tripadvisor Logo
EUlrich 2 jaar geleden

Het ligt wat afgelegen, het is even rijden maar dan begint een waanzinnige culinaire reis. Ontvangst warm en hartelijk, kamer strak maar sfeervol en de vele diner gangen bleven ons verrassen in smaak en schoonheid. Interscaldis is een meer ingetogen plek met hele fijne persoonlijke begeleiding van attente medewerkers. De positieve rol van de sommelier wil ik ook nog extra benoemen, zoveel passie en kennis! Volstrekt begrijpelijk dat dit restaurant al vele.jaren in de top 3 van NL staat...zo vreselijk jammer dat de fam. Brevet er mee stopt want het was een briljante avond. Echter geef ze eens ongelijk..

EUlrich 2 jaar geleden
Erik U.
Google Maps Logo
Erik U. 2 jaar geleden

Een ontzettend fijne avond gehad en genoten van de prachtige gerechten, de heerlijke wijnen en vooral het ogenschijnlijke gemak waarmee keuken en bediening de gasten weet te verrassen. Konden na de royale avond bijslapen in een prachtige kamer om de volgende morgen te genieten van een uitstekend ontbijt. Volkomen begrip en respect voor het besluit om het spreekwoordelijke stokje over te geven maar oef wat jammer want was graag nog een keer teruggekomen....

Erik U. 2 jaar geleden
Navigate41795751980
Tripadvisor Logo
Navigate41795751980 2 jaar geleden

Een niet gastvrije belevenis. Geen goede sfeer. Eten was wel heel lekker. Chef kwam niet aan tafel. Nadat we hier een opmerking over maakte ontstond er een onvriendelijke discussie. We voelde ons niet welkom. De ambiance was zeer gedateerd. Bij t ontbijt werd alles op tafel gegooid zonder uitleg. De passie ontbreekt geheel. Geen 3 sterren waard! Wij komen hier niet meer terug. Niet de moeite waard om naar Zeeland te rijden.

Navigate41795751980 2 jaar geleden
Susie L.
Google Maps Logo
Susie L. 2 jaar geleden

15 jarig huwelijk was geweldig! Thabk yiu zo veel.

Automatisch vertaald
Susie L. 2 jaar geleden
Monique F.
Google Maps Logo
Monique F. 2 jaar geleden

Fantastisch gegeten!

Monique F. 2 jaar geleden
Philippe G.
Google Maps Logo
Philippe G. 2 jaar geleden

INTER-SCALDES, Zeeland, maart 2023 Het is de meest recente 3* van Nederland en sinds ik ze allebei heb gehad, kan ik gerust zeggen dat het de beste is! Het is meer dan 20 jaar geleden dat dit mooie stel dit restaurant bezit en leidt, dat in 2018 zijn derde verblijf kreeg. Maar dit is het laatste jaar waarin dit doorgaat, aangezien ze het in juli aan een nieuwe chef-kok zullen verkopen. Je hebt dus nog maar een paar maanden, weken om de zeer precieze keuken van Jannis Brevet en de geweldige keuzes en combinaties van sommelière Tessa Van de Wouw te ontdekken! De hele maaltijd was een genot. Precisie, smaak, perfecte kookkunsten en geweldige associaties, plus een zeer slimme combinatie van de wijnen. De kamers van het "Manoir" ernaast en ook van zeer hoge kwaliteit. Ik raad deze plek ten zeerste aan, dus HAAST! 🌟🌟🌟

Automatisch vertaald
Philippe G. 2 jaar geleden
Anja S.
Google Maps Logo
Anja S. 2 jaar geleden

We hadden het pakketdiner gecombineerd met een verblijf. Onze kamer was comfortabel met een mooi uitzicht op de tuin. Het eten was heerlijk - vooral hun kenmerkende tartaar en wagyu. Wijnarrangement was goed. Het combineren van niet-alcoholische dranken was niets bijzonders - veel drankjes op basis van thee. De sommelier was deskundig en attent. Het diner was een verrassing voor mijn vriend op zijn verjaardag. Ik vond het een minpuntje dat ze niets bijzonders deden voor zijn verjaardag - ook al stond dat wel aangegeven in de reservering. (Teleurstellend vooral omdat de tafel naast ons verjaardagssoufflés kreeg). Wat ik miste was dat beetje extra dat ⭐️⭐️⭐️ normaal gesproken wel heeft.

Automatisch vertaald
Anja S. 2 jaar geleden
Daniel K.
Google Maps Logo
Daniel K. 2 jaar geleden

In het kader van de bucketlist (alle 3-sterrenrestaurants in Nederland ooit bezoeken - althans, ik ben te jong om Parkheuvel met 3 sterren bezocht te kunnen hebben) de rit naar Kruiningen gemaakt voor een lunch. Gekozen voor 5 gangen (€190), met alle extra’s in mijn ervaring doorgaans meer dan genoeg voor een voldaan gevoel. Ook hier het geval, ruime porties, geserveerd door een attente maar wat afstandelijke brigade. Het optionele tussengerecht (supplement €65!) is niet echt nodig en hebben we laten zitten. Helaas bood het geheel niet de wow-ervaring die ik zou verwachten voor dit geld en de status van drie sterren op de gevel. Voor iets meer dan 300 euro per persoon voor een 5 gangen-lunchmenu plus bijpassende wijnen, water, koffie (en gratis het wat wonderlijke dreigement van extra kosten als je het waagt ter plekke nog iets te willen wijzigen in het menu) verwacht ik culinair een ervaring die je bijblijft, waar je het jaren later nog steeds over hebt. En dat was hier deze dag niet het geval. De sfeer is er eentje van “dit is wat de chef wil en daar moet u het mee doen”. Als je daar een positieve draai aan wil geven is het authentiek en no-nonsense, als je het negatiever beschouwd is het nogal klantontvriendelijk en bot. Voor deze prijzen mag je verwachten dat alles in het werk wordt gesteld om de gast tevreden te stellen, en niet andersom. De keuze voor een volledig vismenu snap ik gezien de Zeeuwse ligging wel (op de site staat ook dat het menu voor 80% uit vis/schaaldieren bestaat dus je weet waar je aan begint) maar de manier waarop kwam nogal zomers over. Het is allemaal wat veilig en soms bijna ondermaats te noemen. Het cocquille-gerecht bevatte een apart zuurtje dat nogal detoneerde met de rijke, aardse smaak van de schaaldieren en met name het hoofdgerecht met zeebaars en asperges zou op zich niet misstaan in een goede brasserie, maar in een 3-sterrenrestaurant moet de lat qua culinair vernuft, presentatie en smaak een hoger liggen. Die feedback werd door het personeel met enige houterigheid aangehoord, men leek niet echt te weten wat te doen. Dessert-amuse én dessert waren wel naar volle tevredenheid. Het slecht noemen zou absurd zijn, het is allemaal netjes en keurig verzorgd, maar nergens spannend of vernieuwend. Mogelijk biedt het volledige 8-gangen menu (voor 100 euro pp meer…) meer uitdaging op het bord, maar wij gingen toch enigszins teleurgesteld huiswaarts.

Daniel K. 2 jaar geleden
Guy Van H.
Google Maps Logo
Guy Van H. 2 jaar geleden

super eten, en fantastische sommelier Tessa. En de kamer is werkelijk super

Guy Van H. 2 jaar geleden
Renate K.
Google Maps Logo
Renate K. 2 jaar geleden

2 nachten bij inter scales geweest.. wat een mooie ervaring...1ste avond een 5 gangen menu... heel vriendelijk en attente bediening.. en t eten was heerlijk.. ontbijt was ook heel lekker.. 2de avond een 8 gangen menu... heel verrassend en ook fantastisch... . Dat waren een paar mooie en verrassende dagen...

Renate K. 2 jaar geleden
Daniel K.
Google Maps Logo
Daniel K. 2 jaar geleden

In het kader van de bucketlist (alle 3-sterrenrestaurants in Nederland ooit bezoeken - althans, ik ben te jong om Parkheuvel met 3 sterren bezocht te kunnen hebben) de rit naar Kruiningen gemaakt voor een lunch. Gekozen voor 5 gangen (€190), met alle extra’s in mijn ervaring doorgaans meer dan genoeg voor een voldaan gevoel. Ook hier het geval, ruime porties, geserveerd door een attente maar wat afstandelijke brigade. Het optionele tussengerecht (supplement €65!) is niet echt nodig en hebben we laten zitten. Helaas bood het geheel niet de wow-ervaring die ik zou verwachten voor dit geld en de status van drie sterren op de gevel. Voor iets meer dan 300 euro per persoon voor een 5 gangen-lunchmenu plus bijpassende wijnen, water, koffie (en gratis het wat wonderlijke dreigement van extra kosten als je het waagt ter plekke nog iets te willen wijzigen in het menu) verwacht ik culinair een ervaring die je bijblijft, waar je het jaren later nog steeds over hebt. En dat was hier deze dag niet het geval. De keuze voor een volledig vismenu snap ik gezien de Zeeuwse ligging wel (op de site staat ook dat het menu voor 80% uit vis/schaaldieren bestaat dus je weet waar je aan begint) maar de manier waarop kwam nogal zomers over. Het is allemaal wat veilig en soms bijna ondermaats te noemen. Het cocquille-gerecht bevatte een apart zuurtje dat nogal detoneerde met de rijke, aardse smaak van de schaaldieren en met name het hoofdgerecht met zeebaars en asperges zou op zich niet misstaan in een goede brasserie met 1 ster, maar in een 3-sterrenrestaurant moet de lat qua culinair vernuft, presentatie en smaak een stuk hoger liggen. Die feedback werd door het personeel met enige houterigheid aangehoord, men leek niet echt te weten wat te doen. Dessert-amuse én dessert waren wel naar volle tevredenheid. Het slecht noemen zou absurd zijn, het is allemaal netjes en keurig verzorgd, maar nergens spannend of vernieuwend. Mogelijk biedt het volledige 8-gangen menu (voor 100 euro pp meer…) meer uitdaging op het bord, maar wij gingen toch enigszins teleurgesteld huiswaarts.

Daniel K. 2 jaar geleden
peter l.
Google Maps Logo
peter l. 2 jaar geleden

Een plek waar je blij wordt van interieur & food art, als je gewoon van het beste wilt genieten! Een plek om naartoe te gaan - en terug te keren!

Automatisch vertaald
peter l. 2 jaar geleden
Yofi I.
Google Maps Logo
Yofi I. 2 jaar geleden

Geweldig in elk opzicht!

Automatisch vertaald
Yofi I. 2 jaar geleden
Gilles B.
Google Maps Logo
Gilles B. 2 jaar geleden

Perfect bereid eten natuurlijk, maar niet heel erg spannend. Wel lekker en veel te duur.

Gilles B. 2 jaar geleden
Daniel K.
Google Maps Logo
Daniel K. 2 jaar geleden

In het kader van de bucketlist (alle 3-sterrenrestaurants in Nederland ooit bezoeken - althans, ik ben te jong om Parkheuvel met 3 sterren bezocht te kunnen hebben) de rit naar Kruiningen gemaakt voor een lunch. Gekozen voor 5 gangen, met alle extra’s in mijn ervaring doorgaans meer dan genoeg voor een voldaan gevoel. Ook hier het geval, ruime porties, geserveerd door een attente maar wat afstandelijke brigade. Helaas bood het geheel niet de wow-ervaring die ik zou verwachten voor dit geld en de status van drie sterren op de gevel. Voor ruwweg 300 euro per persoon voor een 5 gangen-menu plus bijpassende wijnen, water, koffie (en gratis het wat wonderlijke dreigement van extra kosten als er ter plekke nog wijzigingen in het menu gevraagd worden) verwacht ik culinair een ervaring die je echt bijblijft. En dat is hier niet het geval. De keuze voor een volledig vismenu snap ik gezien de Zeeuwse ligging enerzijds wel, maar gezien het seizoen dan weer totaal niet. Het kwam nogal zomers over, het is allemaal wat veilig en soms - gezien de status - bijna ondermaats te noemen. Het cocquille-gerecht bevatte een apart zuurtje dat nogal detoneerde met de rijke, aardse smaak en met name het hoofdgerecht met zeebaars en asperges zou op zich niet misstaan in een goede brasserie, maar in een 3-sterrenrestaurant moet de lat qua culinair vernuft, presentatie en smaak een stuk hoger liggen. Dessert-amuse én dessert waren wel uitstekend te noemen. Het slecht noemen zou absurd zijn, het is allemaal netjes en goed verzorgd, maar nergens spannend of vernieuwend. Mogelijk biedt het volledige 8-gangen menu (voor 100 euro pp meer…) meer uitdaging op het bord, maar wij gingen toch enigszins teleurgesteld huiswaarts.

Daniel K. 2 jaar geleden
jeroenf0
Tripadvisor Logo
jeroenf0 2 jaar geleden

Van begin tot eind fantastische ervaring , kunst uit de keuken fijne bediening. Zeer verfijnde keuken zonder poespas strak met klasse.

jeroenf0 2 jaar geleden
Ed S.
Google Maps Logo
Ed S. 2 jaar geleden

Elk jaar maak ik een culinair wensenlijstje van restaurants welke ik wil bezoeken en Inter Scaldes stond daar vet gedrukt in. Er kan een vinkje op mijn bucket-list om hem er gelijk weer op te zetten. Bij aankomst werden we op de parkeerplaats ontvangen door een vriendelijke dame die ons naar binnen begeleide. We kregen een fijn tafeltje en de culinaire ontdekkingstocht begon met 3 waanzinnige amuses die onze smaakpapillen deze middag aan het werk zette. Het was een beleving die werkelijk fenomenaal was en die alle verwachtingen te boven gingen. We kregen een taartje mee naar huis omdat we een jubileum vierde. Iedereen die van de haute-cuisine houd moet hier een keertje geweest zijn. Ik kan niet wachten tot de volgende gelegenheid!

Ed S. 2 jaar geleden
780guidoc
Tripadvisor Logo
780guidoc 3 jaar geleden

Zaterdag 24 september geweest met z’n vieren. We hadden een arrangement geboekt met diner en overnachting. Kamers zijn modern ingericht met mooie badkamer. Aangekomen in het restaurant werd er gevraagd of we een aperatief wilde. Dus 4 maal champagne. (96 euro) zit niet bij het arrangement wat we geboekt hadden. Daarna hebben we alle vier een wijnarrangement besteld. Bij elk gerecht krijg je maar 1 glas wijn. Meerdere malen 10 min zonder wijn gezeten. Eten was goed. Op het laatst werd er gevraagd voor koffie. Dus 4 koffie (70 euro). Werd wel chocolade en dergelijke bij geserveerd, maar hadden we niet om gevraagd. Toen hebben we nog 2 grappa’s besteld ( 50 euro per stuk ) Dit vond ik overdreven duur. Al met al het eten was goed, maar bij een arrangement hoort volgens mij ook de aperatief en koffie bij. Dan was de beleving beter geweest.

780guidoc 3 jaar geleden
nathalievS4805EF
Tripadvisor Logo
nathalievS4805EF 3 jaar geleden

Mijn partner wilde al heel lang eens in een Michelin restaurant eten en zo geschiede. We werden vriendelijk welkom geheten en naar onze tafel gebracht.Het was die dag erg warm dus de buitendeur stond heerlijk open. Een lekker champagne als start en een wens om a la Carte te eten. Terwijl ik naar boven kijk omdat de wind flink ging aanwakkeren zag ik op de lamp boven ons allemaal stof liggen.Ook op de randen van de ramen boven lagen dode vliegen. Ik was wel huiverig dat de stof door de wind in mijn bord zou vallen. De amuses waren heerlijk en vol verwachting zaten we klaar voor het voorgerecht . Langoustines met een mango saus Ook dit was smakelijk maar niet zo een sensatie als het voorgerecht Het brood was heerlijk en als hoofdgerecht hadden wij zee tong.Bij de zee tong zat kaviaar ,risotto en een crème . De risotto was lekker maar erg zout.De zeetong was ook smakelijk alleen van de twee stukken zat er 1 stuk vol met graten. De geserveerde wijn was heerlijk en we hebben de naam gevraagd. Per glas was deze wijn €14,50. Maar nogmaals heerlijk. Als dessert de soufflé …ook erg lekker maar veel te veel dus na 3 happen moest de rest terug. Na een totaal van een kleine €600 euro voelde ik mij onderweg naar huis niet goed hierover. Dit was niet 3 Michelin sterren en het geld waard. Bij thuiskomst bleek de heerlijke wijn €11.50 per fles. Dat hebben we er wel aan overgehouden.Een heerlijke huiswijn. Bediening was trouwens erg prettig en vriendelijk en de bezieling is daarin te zien. We kregen alleen het nagerecht van een man die niets zei en zelfs je niet aankeek. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Al met al een hele beleving met mooie momenten en een illusie armer.

nathalievS4805EF 3 jaar geleden
Maryam
Google Maps Logo
Maryam 3 jaar geleden

Heerlijk gegeten bij dit driesterren restaurant. Ik heb vaker bij een sterren restaurants gegeten, waaronder ook bij de Librije. Ik was dan ook erg benieuwd naar Inter Scaldes. Hieronder onze ervaring en ook het verschil met de Librije. Allereerst: het was echt een top ervaring. Mijn man en ik hebben een diner gehad en ruim 5 uur getafeld. Het eten was van zeer hoge kwaliteit en de service was top. Ik heb zelf niet ervaren dat het eten te snel achter elkaar werd opgediend zoals ik in een aantal reviews las. Ik vond het tempo precies goed. Ook het personeel was ontzettend vriendelijk. Wij hebben voor het acht gangen diner gekozen, met daarbij de uitbreiding van de kreeft, het kaasplateau en koffie met friandises. Met bijpassend wijnarrangement. Achteraf was dat teveel. De friandises kregen we niet meer op en kregen we in een doggy bag mee. Dat vond ik top en duurzaam ☺️ ik zou een volgende keer niet meer voor de uitbreiding van de extra gang en ook niet meer voor het kaasplanken gaan. Acht gangen met koffie en friandises zou voor ons al meer dan genoeg zijn. We voelden ons helemaal in de watten gelegd en kunnen dit restaurant van harte aanbevelen. Zijn er dan geen tips? Nou misschien een paar kleine aandachtspunten: 1 gang werd opgediend terwijl mijn man naar het toilet was. Dat vond ik niet helemaal netjes en paste eigenlijk ook niet bij de verder super correcte service. Een aantal keer was de tijd tussen de wijn en het opdienen van de gang te lang. Dan zaten we al een tijdje met de wijn, was deze bijna op en werd de gang pas gereserveerd. Ik had graag Jannis gezien of een kijkje in de keuken mogen nemen, zoals Bv bij de Librije Jonnie even bij je aan tafel komt kletsen en je ook in de keuken rondleiding krijgt. Dat is bij Inter Scaldes niet en had ik wel leuk gevonden. Wat ik verder een verschil vond met de Librije: Inter Scaldes is heel klassiek en er hangt een formele sfeer. Librije oogt wat stoerder en de sfeer vond ik wat losser. Ik vond allebei top. Ter aanvulling: zojuist ben ik bij driesterren restaurant the Fat Duck geweest in Engeland. Ergens totaal niet te vergelijken met Inter Scaldes: waar Inter Scaldes erg klassiek is, en the Fat Duck heel erg met gimmicks en gekkigheidjes werk, vond ik toch het gevoel na Inter Scaldes fijner. Bij Inter Scaldes voelde ik me echt in de watten gelegd. Bij the Fat Duck voelde ik me wat meer een nummer.

Maryam 3 jaar geleden
Baudewijn H.
Google Maps Logo
Baudewijn H. 3 jaar geleden

In 1 woord: fantastisch! Wat een geweldig restaurant/bedrijf. Mijn complimenten. We komen graag nogmaals.

Baudewijn H. 3 jaar geleden
Featherfox
Tripadvisor Logo
Featherfox 3 jaar geleden

Wij hebben hier inmiddels een paar keer gegeten en we vonden beide keren de visgerechten tegenvallen. Amuses lekker, voorgerechten met kreeft, taai en rubberig. Dat mag niet op dit drie sterren Michelin niveau. Een keer zeebaars als hoofdgerecht, vlak van smaak, textuur niet top, truffel er bovenop flauw en uitgedroogd. Een keer zeetong als hoofdgerecht, ook rubberig, leek wel overcooked. Kortom: tegenvallend en dat tegen de enorme prijzen. De bediening heel vriendelijk en goede service.

Service: 10Prijs/kwaliteit: 4Eten: 6
Featherfox 3 jaar geleden
Lianneva
Tripadvisor Logo
Lianneva 3 jaar geleden

We hebben oké gegeten, met een zeer fijn gezelschap. (Te) Druk en onrustig binnen. Vriendelijk personeel wat wel veel fouten maakt (bvb.:verkeerd gerecht serveren). Eten was lekker maar niet 3* waardig. Niet vernieuwend of origineel. Verontwaardigd dat ze onlangs 3* behouden hebben.

Lianneva 3 jaar geleden
Richard N.
Google Maps Logo
Richard N. 3 jaar geleden

Wat een geweldige ervaring bij Interscaldes! De ontvangst was heel hartelijk de kamers heel luxe en de het eten natuurlijk geweldig, fantastisch. Onvergetelijk!!

Richard N. 3 jaar geleden
Maryam
Google Maps Logo
Maryam 3 jaar geleden

Heerlijk gegeten bij dit driesterren restaurant. Ik heb vaker bij een sterren restaurants gegeten, waaronder ook bij de Librije. Ik was dan ook erg benieuwd naar Inter Scaldes. Hieronder onze ervaring en ook het verschil met de Librije. Allereerst: het was echt een top ervaring. Mijn man en ik hebben een diner gehad en ruim 5 uur getafeld. Het eten was van zeer hoge kwaliteit en de service was top. Ik heb zelf niet ervaren dat het eten te snel achter elkaar werd opgediend zoals ik in een aantal reviews las. Ik vond het tempo precies goed. Ook het personeel was ontzettend vriendelijk. Wij hebben voor het acht gangen diner gekozen, met daarbij de uitbreiding van de kreeft, het kaasplateau en koffie met friandises. Met bijpassend wijnarrangement. Achteraf was dat teveel. De friandises kregen we niet meer op en kregen we in een doggy bag mee. Dat vond ik top en duurzaam ☺️ ik zou een volgende keer niet meer voor de uitbreiding van de extra gang en ook niet meer voor het kaasplanken gaan. Acht gangen met koffie en friandises zou voor ons al meer dan genoeg zijn. We voelden ons helemaal in de watten gelegd en kunnen dit restaurant van harte aanbevelen. Zijn er dan geen tips? Nou misschien een paar kleine aandachtspunten: 1 gang werd opgediend terwijl mijn man naar het toilet was. Dat vond ik niet helemaal netjes en paste eigenlijk ook niet bij de verder super correcte service. Een aantal keer was de tijd tussen de wijn en het opdienen van de gang te lang. Dan zaten we al een tijdje met de wijn, was deze bijna op en werd de gang pas gereserveerd. Ik had graag Jannis gezien of een kijkje in de keuken mogen nemen, zoals Bv bij de Librije Jonnie even bij je aan tafel komt kletsen en je ook in de keuken rondleiding krijgt. Dat is bij Inter Scaldes niet en had ik wel leuk gevonden.

Maryam 3 jaar geleden
Rudy U.
Google Maps Logo
Rudy U. 3 jaar geleden

Helaas een teleurstelling. Wij hadden een arrangement geboekt inclusief kamer. Bij ontvangt kon er geen welkomstdrankje vanaf en werden we snel naar de kamer verwezen. Er werd ons verteld dat er een bananencake klaar stond, in een papierenzakje wel te verstaan. Als ik naar overige reviews kijk is het menu al maanden / jaren hetzelfde met 0,0 vernieuwing. Ook de avond was niet spectaculair wat je wel mag verwachten in een 3-sterren restaurant. Snel naar de tafel verwezen bij binnenkomst en weinig verrassingseffecten. Dan het ontbijt. wat te vergelijken is met een normaal simpel hotel ontbijt. En dan 15 euro pp durven te vragen voor een simpel gebakken eitje met 2 stukjes gebakken spek als extra supplement boven op het totaal bedrag wat je al betaald.

Rudy U. 3 jaar geleden
Anton H.
Google Maps Logo
Anton H. 3 jaar geleden

De beleving die deze lunch is geweest is zal niet snel worden overtroffen. De perfecte service en aandacht voor details niet alleen in de gerechten maar ook in de wijnen in geweldig. De knolselderij was ieders favoriete gerecht.

Anton H. 3 jaar geleden
Govert B.
Google Maps Logo
Govert B. 3 jaar geleden

Een van de beste restaurants van Nederland. Bizar goed eten met top service.

Govert B. 3 jaar geleden
Bart van E.
Google Maps Logo
Bart van E. 3 jaar geleden

We hebben hier tijdens Corona in november 2021 geluncht. Een heerlijk 8 gangen diner besteld met een upgrade erin voor een stukje rund tijdens de voorgerechten. Uiterst attente bediening die schommelde tussen afstandelijk tot uiterst betrokken. Afhankelijk van de persoon en leeftijd. We kregen volop de tijd om bij te kletsen en het tempo was prettig. De koffie met wat lekkers was fenomenaal. Hier zelfs de lekkerste nougat ooit gegeten met een zalige honing achtergrond tussen alle smaken. Helaas maar twee tafeltjes bezet tijdens de lunch en mensen blijf gewoon boeken, ook tijdens Corona. De lunch is een prima alternatief voor een diner, ook om wat zakelijke dingetjes te doen. Altijd beter dan een broodje kaas en ham!

Bart van E. 3 jaar geleden
Marcel van W.
Google Maps Logo
Marcel van W. 3 jaar geleden

Richting Zeeland naar Inter Scaldes. In het plaatsje Kruiningen. Alwaar we arriveren bij een prachtig gelegen boerderij/Landhuis. Genoemd Manoir Restaurant Inter Scaldes. Rijdende over een zeer goed verzorgde oprit van glinsterende witte steentjes worden we door een vriendelijke dame geholpen om onze auto te plaatsen. Zeker te vermelden dat er een laadpaal voor electrische voertuigen aanwezig is. We worden vriendelijk begeleid naar de inkom. Alwaar we onze jassen vriendelijk afstaan. Meteen aangrenzend is een kleine ontvangst ruimte alwaar we ons glaasje champagne nuttigen bij de openhaard. Met drie zeer smakelijke amuses. Zeer verschillend en goed op elkaar afgestemd. Ivm de corrona zijn we al vroeg gearriveerd en omdat we een 8 gangen diner hebben zullen we al snel maar echt niet gehaast plaats nemen in het mooie strakke restaurant. Waar alles met zorg en zeer verfijnt is ingericht met mooie kunst aan de muur. We werden geplaceerd, zoals het hoort met het aanschijven van je stoel. Met het zicht naar de tuin. De geweldige gerechten en de sublieme keuze van de zeer mooie wijnen, waren in alle opzichten met veel zorg uitgekozen. De service, is waar Wij zeer op gesteld zijn, een moment wat Wij iedereen aan zouden raden om een keertje mee te moeten beleven. Over de schilderijtjes die we geserveerd kregen is een beleving appart. Jannis Brevet en zijn team zijn zeer uitzonderlijk en moeten dagelijks een top prestatie weer voorbereiden in de keuken. De producten die ze inkopen zijn van de aller beste kwaliteit en met grote zorg uitgekozen. Zo puur en alle producten zijn met liefde en vakkennis bereid. Ik heb een geweldige 60 verjaardag gehad. En bedankt voor het mooie taartje met mijn leeftijd erop. Voordat we vertrokken was Jannis zelf om ons nog gedag te zeggen. Wij komen zeker nog eens terug. Wij nemen deze avond voor altijd in gedachten mee.

Marcel van W. 3 jaar geleden
maurice w.
Google Maps Logo
maurice w. 4 jaar geleden

Hier met mijn vrouw gegeten dit heeft ze mij kado gedaan voor mijn verjaardag. Wij eten veel in sterrenrestaurants maar dit was een beleving van een 3 sterren restaurant wat je kan verwachten van een 3 sterren restaurant, sprakeloos! Alles klopte! Kunst op het bord en de smaken zijn onevenaarbaar met wat wij hebben gegeten bij andere sterrenrestaurants. Na een gesprek bij de uitgang met claudia brevet (immers gastvrouw) om haar de nodige dank te tonen voor de mooie avond, vroeg ik tussen neus en lippen door of jannis brevet aanwezig was. En ja hoor hij was aanwezig"wilt u hem misschien even groeten?" Ja!, dit was voor mij een heel speciaal moment die ik voor altijd in mijn gedachte zal houden en koesteren. Bedankt claudia en jannis en het gehele team voor deze top avond! Tot snel!

maurice w. 4 jaar geleden
Corné van P.
Google Maps Logo
Corné van P. 4 jaar geleden

Erg lekker en bijzonder gegeten. Mooie ervaring met goed verzorgde en attente bediening. Elk gerechtje is weer een kunstwerkje op je bord, zowel qua uiterlijk als qua smaak. Het kost een paar centen maar dan heb je wel een unieke ervaring.

Corné van P. 4 jaar geleden
Jonathan H.
Google Maps Logo
Jonathan H. 4 jaar geleden

Inter Scaldes voldeed niet aan onze verwachtingen, die werden gewekt door de drie sterren en de #1 positie in de Lekker. Naast wat kleine ergernissen, hebben we hiervoor drie hoofdredenen: 1. Het serveertempo ligt moordend hoog. Acht gangen worden erdoorheen geramd. Je voelt je hierdoor niet welkom. Bij een half glas wijn wordt de volgende al neergezet, gevolgd door de volgende gang. We hebben maar liefst drie (!) keer gevraagd of het tempo omlaag kon. Bij een sterrenrestaurant verwacht je dat ze het tempo goed kunnen inschatten of dat in ieder geval gaan doen nadat je het een keer aangeeft. Maar de keuken bepaalt, zo werd ons verteld. Het dessert kon uiteindelijk wel ‘worden tegengehouden’ (letterlijke woorden). De wijn was echter al ruim daarvoor ingeschonken en stond een half uur lauw te worden op de hoek van onze tafel terwijl wij nog bezig waren met de wijn van de vorige gang. Er werd niet aan gedacht om bij het serveren van het dessert een nieuwe wijn te schenken die wel op de juiste temperatuur was. Daar moesten we zelf om vragen. 2. Hoewel de wijnen lekker waren (veel VDP), getuigde het arrangement zelf van luiheid. De rode wijn werd bij zowel het vlees, vis als vegetarische hoofdgerecht geserveerd. Dezelfde wijn kwam terug bij de kaas, ongeacht de kaassoort die je koos. Los daarvan versterkte de wijn niet het eten en vice versa. 3. Wij hadden verwacht bij iedere gang te worden verrast. Hoewel we een aantal fenomenale gerechten hebben gegeten, was de meerderheid niet opzienbarend. Bij een driesterrenrestaurant verwacht je constant het wow-effect. Kortom, zonde van het geld. Voor fantastisch eten, sublieme gastvrijheid en een echte culinaire ervaring gaan we in het vervolg weer terug naar De Librije.

Jonathan H. 4 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Inter Scaldes

Goed nieuws! Bij Inter Scaldes in Kruiningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Kruiningen

Benieuwd wat je naast Inter Scaldes nog meer in of rondom Kruiningen (Verspreide huizen Kruiningen) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Verspreide huizen Kruiningen.

ALDI
8

ALDI

Kapelle

ALDI
8

ALDI

Kruiningen

Inter Scaldes
10

Inter Scaldes

Kruiningen

Oesterput 14
8

Oesterput 14

Yerseke

Kaapse Logo
HOUTENDIERSHOP Logo
Lebkov & Sons Logo
DekaMarkt Logo
Bouwmaat Logo
Dirk Logo
Starbucks Logo