InterContinental Amstel Amsterdam map

InterContinental Amstel Amsterdam

9.2 ยท 1181 recensies

Professor Tulpplein 1, Amsterdam

InterContinental Amstel Amsterdam
InterContinental Amstel Amsterdam InterContinental Amstel Amsterdam
InterContinental Amstel Amsterdam InterContinental Amstel Amsterdam
InterContinental Amstel Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Professor Tulpplein 1 in het gebied 'Sarphatistrook' in Amsterdam ligt InterContinental Amstel Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.181 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, InterContinental Amstel Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sarphatistrook hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij InterContinental Amstel Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij InterContinental Amstel Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Peter Boone
Google Maps Logo

Een echt 5 sterren hotel met prachtig restaurant voor de lunch aan het water: de Amstel. Zeer goede en adequate bediening, voorkomend, informatief en adviserend. Overheerlijk eten met bijpassende wijn of champagne. Nergens ook maar iets om negatief over te zijn. Daarnaast is de prachtige inventaris van het hotel uiteraard de moeite waard om van te genieten. Blij dat ik er zonder Covid-19 restricties weer ben geweest.

Peter Boone 2 maanden geleden
Erik
Google Maps Logo

Schandalig hoe het Amstel Hotel klanten afwimpelt. Zondagochtend 11:30 uur, we zien vanaf buiten dat er minimaal 100 lege tafels zijn, niemand op het terras buiten. Maar nee, geen tafels beschikbaar als je geen reservering hebt gemaakt. 5 sterren onwaardig. Spijt dat ik duizenden euro's in dit hotel heb uitgegeven in het verleden. Jammer, maar door dit hotel gaat dus een grote streep.

Erik 2 maanden geleden
Malou Harmsen
Google Maps Logo

Het is vrijwel onmogelijk een boeking te doen bij dit hotel. Online wordt gereageerd dat je moet bellen en wanneer je belt is de betreffende collega niet aanwezig. Ik raad niemand aan iemand een nacht kado te doen bij dit hotel. Heel benieuwd of dit met ons nog gaat lukken!

Malou Harmsen 2 maanden geleden
bas lagerweij
Google Maps Logo

Prachtige ambiance, vakkundig en net personeel en een heerlijke high tea...

bas lagerweij 7 maanden geleden
Lisa Wiepjes
Google Maps Logo

Fantastische ambiance met een zalige hightea, echt een belevenis

Lisa Wiepjes 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij InterContinental Amstel Amsterdam

Goed nieuws! Bij InterContinental Amstel Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.