Interparking - Arrivals Parking Rotterdam

Interparking - Arrivals Parking

Bij Interparking - Arrivals Parking gelegen aan de Kruisplein 19 in Rotterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Interparking - Arrivals Parking

Kruisplein 19 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Interparking - Arrivals Parking in Rotterdam

In Rotterdam aan de Kruisplein 19 bevindt zich Interparking - Arrivals Parking. Bij Interparking - Arrivals Parking kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Parkeergarage scoort Interparking - Arrivals Parking een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Interparking - Arrivals Parking

Voor de actuele openingstijden van Interparking - Arrivals Parking in Rotterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Interparking - Arrivals Parking nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Parkeergarage

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

010 217 0970

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Interparking - Arrivals Parking?

Interparking - Arrivals Parking krijgt een beoordeling van 7.4/10 gebasseerd op 10 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Toch met een American Express betalen bij Interparking - Arrivals Parking?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Interparking - Arrivals Parking, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Rotterdam

Benieuwd wat je naast Interparking - Arrivals Parking nog meer in of rondom Rotterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Bekijk ook onze Rotterdam CityGuide vol met hotspots.

Andere Interparking parkeergarages in Nederland

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Interparking - Arrivals Parking toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle parkeergarages van Interparking te vinden.

Bekijk alle Interparking parkeergarages