Interparking Boulevard map

Interparking Boulevard

8.4 · 251 recensies

Strandweg 179, Den Haag

Interparking Boulevard
Interparking Boulevard Interparking Boulevard
Interparking Boulevard Interparking Boulevard
Interparking Boulevard

Over Interparking

Voordelig parkeren direct aan het strand in Scheveningen? Dat doe je bij Interparking Boulevard. Reserveer nu vooraf je parkeerplek vanaf € 10,- voor een hele dag!

Aan de Strandweg 179 in het gebied 'Belgisch Park' in Den Haag ligt Interparking Boulevard. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 251 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking Boulevard accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 256 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Belgisch Park hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Annemarie Goudkuil
Google Maps Logo

Plek gereserveerd, kom je aan sta je half uur te wachten tot er 1 uitgaat. Dan mag je rijden. Andere autos dus ook met een gereserveerde plek.. 20 min rond gereden geen plek.. bewaker gevraagd.. dan mag u hem op invalide plek zetten.. nog net op tyd in het theater.. als je plek reseveren aanbied, hou dan ook een gedeelte hier voor leeg.. zal niet de enigste zijn

Annemarie Goudkuil 1 maand geleden
Thomas Boeren
Google Maps Logo

Sta je dan om 3.00u 's nachts na een lange dag Scheveningen - hek van de uitgang wat niet opengaat. Vol dagtarief aftikken en dan mag er nog een taxi achteraan besteld worden. Na 4 keer bellen neemt de Interparking-meldkamer in Rotterdam op, maar er moet een monteur uit Amsterdam komen om het probleem te verhelpen. Kan nog 2 uur duren zegt meneer! Mooie garage, maar aan de logistiek moet nog aardig gesleuteld worden.

Thomas Boeren 1 maand geleden
Patrice
Google Maps Logo

Altijd plek om even lekker naar zee/boulevard te gaan. Ruime, schone parkeergarage. Duur, maar dat is overal zo. Dan maar dichtbij 😉

Patrice 2 maanden geleden
Menno Maas
Google Maps Logo

Hier parkeer ik altijd als ik naar die Toptent Werelds ga in Scheveningen. Parkeren en dan de garage uitlopen en dan 30 meter lopen naar heerlijk eten en drinken wat wil je nog meer?.

Menno Maas 2 maanden geleden
Robert Schmidt
Google Maps Logo

Mooie ruime garage dicht bij de boulevard. Prijs per half uur niet veel duurder dan de omliggende garages. Perfect voor een 'kort' bezoek aan Scheveningen.

Robert Schmidt 3 maanden geleden
Fred Schut
Google Maps Logo

Moesten op andere parkeerplaats staan omdat we laat waren. Kregen vrij snel geld van andere reservering terug. Top!

Fred Schut 6 maanden geleden
Ine van bavel
Google Maps Logo

Vooraf gereserveerd dat was prettig maar dan sta je voor de slagboom....en dan heb je een potje geduld nodig voor die open gaat!!

Ine van bavel 6 maanden geleden
Kelly Lof
Google Maps Logo

Top garage, betalen met QR en lekker ruim. Stukken beter dan de garage bij het theater.

Kelly Lof 7 maanden geleden
Ad Ford
Google Maps Logo

Goede parkeerplaats, een sterretje minder omdat de aanwijzing of er een parkeerplaats vrij is (groen lampje boven parkeerplaats) een beetje wispelturig is. Een bezet vak word met een rood lampje aangeduid, zag een mooi plekje vlakbij de ingang, was vrij, maar er brandde toch een #rood lampje boven. Toen een ander plek genomen. Was ten tijde van het parkeren #mindervalide. Keurige lift zonder akelige drempels of richels. #voordelige parkeerplaats voor 24 uren. Als je wil #parkeren een echte aanrader.

Ad Ford 8 maanden geleden
Wesley Velroij
Google Maps Logo

Prima parkeergarage, maar dat Eco Parking werkt dus niet! Ik rij een Suzuki Celerio en die heeft energieklasse A, dus zou ik dan € 0,20 korting per uur ontvangen. Die kreeg ik dus niet. Dan kun je op het bel icoontje klinken, maar vervolgens wordt je niet meer geholpen en uiteraard heb ik geen tijd om te wachten tot het eindelijk opgelost zou worden. Want in een parkeergarage staat tijd letterlijk gelijk aan geld! Ik heb dat ook aangegeven, want zei adverteren hiermee op hun website en ik was daar best enthousiast over. Normaalgesproken krijgen enkel elektronische auto's voordeeltjes, ookal zijn die helemaal niet zo schoon als beweerd wordt. Dus ik was blij, dat ik eindelijk beloond werd. Echter het systeem werkt voor geen meter, want mijn kenteken is wel herkend: anders zou de slagboom niet automatisch open gaan bij uitrijden! Dus erg teleurstellend, al is het verder wel een prima parkeergarage. Alleen nogal aan de prijs en dan is zo'n korting mooi meegenomen, als het systeem had gewerkt...

Wesley Velroij 9 maanden geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Den Haag (Belgisch Park) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking IJ-oever Centrum
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Interparking Oppidium
Parkeergarage Alexandrium Noord
Parkeergarage Alexandrium Zuid
Odaparking
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Parkeergarage Damsterdiep
Spoorhaag
Interparking Markthal
Interparking World Port Center
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
Interparking Stadhuis
Stadshart Zoetermeer P8
Interparking Bios
Interparking Maankwartier Centrum
Bigshops Parkboulevard
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.