Interparking Helicon map

Interparking Helicon

7.2 · 124 recensies

Zwarteweg 40, Den Haag

Interparking Helicon
Interparking Helicon Interparking Helicon
Interparking Helicon Interparking Helicon
Interparking Helicon

Over Interparking

Voordelig parkeren in Den Haag Centrum? Dat doe je bij Interparking Helicon. Reserveer nu vooraf je parkeerplek vanaf € 10,- voor een hele dag!

Aan de Zwarteweg 40 in het gebied 'Uilebomen' in Den Haag ligt Interparking Helicon. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 124 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking Helicon accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 259 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Uilebomen hebben we nog 18 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Nancy Brouesse
Google Maps Logo

Buitenkant is bekend gebouw.en deel van Haagse skyline. In de garage heb ik toen ik dakloos was geslapen.

Nancy Brouesse 2 maanden geleden
gbraadslee
Google Maps Logo

Vooraf reserveren ging prima en kentekenherkenning werkt ook goed. Heel fijn en betaalbaar als je op tijd bent. Bij het uitgaan moet je door een grote draaideur een groot gebouw door om buiten te komen. Maar.... waar is de voetgangersingang als je de auto weer op wilt halen?? Ik heb gisterenavond een half uur met veel spullen rondgelopen omdat ik de voetgangersingang niet kon vinden. Gelukkig was er een storing en stonden de slagbomen plotseling open zodat ik alsnog met mijn karretje over het golvende asfalt naar binnen kon lopen om bij mijn auto te komen, Drie brandweermannen liepen met brandwerende pakken als maanmannetjes te zoeken naar de oorzaak van de storing. Gelukkig was er verder niets aan de hand. ;-)

gbraadslee 2 maanden geleden
Dave van den Bergh
Google Maps Logo

Zorg dat je geen tijden opgeeft bij een dagtrip. Net vernomen na anderhalve maand wachten op de klantenservice dat als je tijden opgeeft en je later uitrijd, je dan het uurtarief betaald terwijl je al voor de hele dag betaald heb. Je krijgt dit dus ook niet terug van de klantenservice. Interparking reageert wel op reviews maar zonder bellen niet op aangemaakte tickets.

Dave van den Bergh 3 maanden geleden
Tasco Alblas
Google Maps Logo

Parkeergarage in het centrum van Den Haag. Bij terugkomst had ik problemen met het openen van de voetgangers deur met mijn PCard en de liftdeur haperde. Kortom, niet de ideale situatie.

Tasco Alblas 5 maanden geleden
Siem van den Nieuwenhuizen
Google Maps Logo

De beste parkeergarage waar ik ooit ben geweest

Siem van den Nieuwenhuizen 6 maanden geleden
Joey Lemmers
Google Maps Logo

Voor ik naar Den Haag reed vooraf gereserveerd online. Kon zo de parkeer garage in en uit rijden zonder gedoe. Parkeren in het centrum van Den Haag is nooit zo makkelijk en goedkoop geweest!

Joey Lemmers 10 maanden geleden
Vera Simon
Google Maps Logo

Bij vooraf reserveren een goedkope garage in het centrum van Den Haag. De parkeerplaatsen zijn ruim genoeg. Wel een behoorlijke helling omhoog met een korte bocht. Ik heb een kleine auto, met een wat grotere auto is het uitkijken lijkt mij.

Vera Simon 10 maanden geleden
Marjolein Aquina
Google Maps Logo

Kies voor een flexabo voor een dag. Dan kun je ook even naar het strand bv.

Marjolein Aquina 11 maanden geleden
Wesley Sewuster
Google Maps Logo

Let erop met grotere auto's (zelfs een station) is dit best krap. En met tegen verkeer geen pretje om in te rijden. Wel goedkoop en mooie locatie! Reserveren is aan te raden.

Wesley Sewuster 11 maanden geleden
Jos Smallenbroek
Google Maps Logo

Leuk als je reserveert (€30 hebt betaald)en bij het uitrijden ze je nog even €60 extra laten betalen. Oplichters!!!

Jos Smallenbroek 11 maanden geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Den Haag (Uilebomen) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking Stadhuis
Stadshart Zoetermeer P8
Interparking Circus
Parkeergarage Alexandrium Zuid
Interparking Kruiskade
Interparking Hoog Catharijne P6
Interparking Stadhuis
P1 - Rijnstate
Parkeergarage Alexandrium Noord
Parkeergarage Alexandrium Zuid
Interparking Hoog Catharijne P1
Interparking Stadshart
Interparking IJDock
Interparking Bios
Parkeergarage Zuyderland
Interparking - Arrivals Parking
Interparking Hoog Catharijne P2
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.