Interparking IJDock map

Interparking IJDock

9 · 619 recensies

IJdok 33, Amsterdam

Interparking IJDock
Interparking IJDock Interparking IJDock
Interparking IJDock Interparking IJDock
Interparking IJDock

Over Interparking

Voordelig parkeren op loopafstand van Amsterdam Centrum? Dat doe je bij Interparking IJDock. Reserveer nu vooraf je parkeerplek vanaf € 10,- voor een hele dag!

Aan de IJdok 33 in het gebied 'Westerdokseiland' in Amsterdam ligt Interparking IJDock. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 619 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking IJDock accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Westerdokseiland hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Remco Kreune
Google Maps Logo

Als je niet reserveerd wordt kost het parkeren net zo veel als je uitje dat je hebt gehad, en als je wel reserveerd kom je er achter dat de apparatuur dusdanig slecht van kwaliteit is dat de avond begint met stress en ergernis. Het begint er mee dat je kenteken niet wordt herkend, en je alsnog een kaartje moet trekken. Wil je later je auto ophalen wordt het kaartje niet herkend bij de ingang, zodat je eerst moet bellen om de garage in te kunnen. Kenteken wordt ook bij uitrijden wederom niet herkend, dus weer bellen om er uit te komen. Volgende keer gewoon weer P&R.

Remco Kreune 1 maand geleden
Mattis Keijzer
Google Maps Logo

Prima systeem. Goede lokatie. Soms pakt de scanner bij de uitgang je nummerbord niet… maar met een druk op de knop is het opgelost.

Mattis Keijzer 2 maanden geleden
Just
Google Maps Logo

Nette schone parkeergarage, goed bereikbaar. Werkt goed door online te reserveren.

Just 3 maanden geleden
Mattheu Zegers
Google Maps Logo

Hier een speedgate van een collega aangepast aan onze norm omdat de motor reductie al 3x vervangen moest worden. Nu de motorregeling aangepast dmv inbouw van een digitale eindschakelaar.

Mattheu Zegers 4 maanden geleden
Ineke Wijngaarden
Google Maps Logo

Heel nette schone parking. Makkelijk te bereiken. Een kleine wandeling en je bent in het centrum.

Ineke Wijngaarden 4 maanden geleden
Marc du Chatinier
Google Maps Logo

Zeker met tevoren reserveren super handig en betaalbaar . Op loopafstand centrum. Lekker relaxed en bereikbaar.

Marc du Chatinier 7 maanden geleden
Gerben Gerben
Google Maps Logo

Top parkeergarage! Lekker ruim en goed bereikbaarbaar. Vooral het vooraf reserveren via internet is goed geregeld. Voor 10 euro een hele dag parkeren in Amsterdam. Wat wil je nog meer!

Gerben Gerben 7 maanden geleden
Boellie Best
Google Maps Logo

Schandalig! Bij online reserveren (IJdok Amsterdam) moet voor één uur parkeren € 15,- worden afgerekend. In bezwaar gaan via het klachtenformulier werkt niet. Continu foutmelding dat er een 'rekeningnummer moet worden ingevuld' waar helemaal geen veld voor is in het klachtenformulier?!! Voor een telefoonnummer moet je Googelen (niet op hun website vermeld) wanneer je het nummer belt de melding "De voicebox van dit nummer is vol, de verbinding wordt nu verbroken" Op z'n zachtst gezegd 'duistere praktijken' en dramatische klantenservice!

Boellie Best 7 maanden geleden
Patrick Heikens
Google Maps Logo

Mooie garage en niet duur in vergelijking met de parkeerprijzen van Amsterdam. Je kunt vooraf reserveren en de kenteken van jouw voertuig invullen, zodat het hek automatisch opengaat wanneer je aankomt rijden. In de garage zelf hangen er kleine bordjes met exit om te volgen. Dit had wel iets duidelijker mogen zijn. Ook is het systeem om de garage weer terug in te gaan wanneer je jouw auto weer komt ophalen, erg onhandig. Op de kaartlezer buiten, staat vrij wazig beschreven hoe het werkt.

Patrick Heikens 8 maanden geleden
Leendert Ph.D. Hoek
Google Maps Logo

Op vrijdag 17 september jl. geparkeerd op het IJdok. Dag van tevoren gereserveerd via internet. Dagkaart 15 euro. Wat een fantastische parking! En voor die prijs! Ruime parkeerplekken, zeer schoon, overzichtelijk en modern. Kon op het eerste dek geen plaatsje vinden maar werd zeer vriendelijk door een medewerker geholpen. In en uitrijden geen enkel probleem. Stadscentrum op aanvaardbare loopafstand. De volgende keer in Amsterdam parkeer ik hier gegarandeerd weer! (Kon helaas maar 5 sterren geven maar voor mij waren het er veeeel meer)

Leendert Ph.D. Hoek 9 maanden geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Westerdokseiland) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking IJDock
Tergooi Ziekenhuis - locatie Hilversum
Parkeergarage Zuyderland
Interparking Kruiskade
Interparking World Port Center
Interparking Hoog Catharijne P6
Interparking Boterdiep
Parkeergarage Alexandrium Noord
Parkeergarage Alexandrium Zuid
Interparking Kruiskade
Parkeergarage ABC
Duitslandlaan P9
Interparking Boterdiep
Interparking ZGT Hengelo
Interparking - Arrivals Parking
Interparking Hoog Catharijne P1
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
Interparking Hoog Catharijne P5
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.