Interparking Kruiskade map

Interparking Kruiskade

6 ยท 36 recensies

Kruiskade 21, Rotterdam

Interparking Kruiskade
Interparking Kruiskade Interparking Kruiskade
Interparking Kruiskade Interparking Kruiskade
Interparking Kruiskade

Over Interparking

Aan de Kruiskade 21 in het gebied 'Oude Westen' in Rotterdam ligt Interparking Kruiskade. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 36 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking Kruiskade accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 323 locaties in Rotterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oude Westen hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

submariner1984
Google Maps Logo

Zondag op maandag 45minuten vast gestaan op een zeer schuine helling voor een hek dat kapot was... Zeer duur , en het is te merken dat het geld niet naar onderhoud gaat. De medewerker daar was echter wel rustig en probeerde de situatie op te lossen. Het ligt niet aan de mensen terplekke, het beheer zou ik wel graag aansprakelijk willen stellen voor geleden schade.

submariner1984 4 maanden geleden
Maarten van den Heuvel
Google Maps Logo

Prima garage midden in de stad, alleen wel vrij smalle plekken. Ik zou kunnen gaan huilen over de prijs.. Maar dat weet je als je in de stad wilt parkeren. Heb je geld er niet voor over? Ga dan op metrostation Slinge of bij stadion De Kuip staan.

Maarten van den Heuvel 10 maanden geleden
Henk van der Heide
Google Maps Logo

Goed parkeren, midden in de stad maar erg duur

Henk van der Heide 2 jaar geleden
Gerry Hadj-Elezaar
Google Maps Logo

Klopt niet met kruiskade ligt er niet eens in de buurt heb meer dan een uur erna moeten zoeken

Gerry Hadj-Elezaar 2 jaar geleden
John Cuijpers
Google Maps Logo

Goed parkeren, alleen erg duur

John Cuijpers 2 jaar geleden
Adrie Kooijman
Google Maps Logo

Nette garage, de plaatsen lijken een paar centimeter ruimer dan in sommige andere garages (maar stel je daar niet te veel van voor) op honderd meter van het oude Luxor, maar niet al te veel plaats. Let op bij het uitrijden: het is een eenrichtingsstraat en dat is niet heel duidelijk aangegeven.

Adrie Kooijman 4 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Rotterdam (Oude Westen) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking IJ-oever Centrum
Tergooi Ziekenhuis - locatie Hilversum
Parkeergarage Alexandrium Noord
Central Plaza Parking (Interparking)
Odaparking
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Interparking Centrum
Spoorhaag
Interparking Kruiskade
Parkeergarage Springweg
Interparking Stadshart
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Interparking Stadhuis
Interparking Museumkwartier
Parkeergarage Zuyderland
Interparking Hoog Catharijne P1
Parkeergarage Springweg
City Guide

Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam, een stad vol geschiedenis. Bekend om zijn Euromast, accent, zijn grote haven en Erasmusbrug. Rotterdam moet je zeker bezoeken om zijn moderne gebouwen en zijn havenstad.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Rotterdam. Meer van dit lees je in onze Rotterdam City Guide.